• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlım değerlerinin artışı gayet iyi kişiden kişiye göre de değişebiliyor belirli bir seviyeye geldiğinde illa 2 kat artması da gerekmez doktorum söylemişti hiç endişe etme inşallah duyacaksın kalp atışını önemli olan düşmemesi değerlerinin hayırlısı olsun inşallah şuan gitsen kese gözükür büyük ihtimalle zaten :KK200:
Çok teşekkür ederim cevabın için canım:KK36:kaç gündür soru işaretiyle dolanıyorum kalp atışını duyabilirsem rahatlayacam inşallah haklısın canım. Başka bir doktora gidip keseye baktırmam en mantıklısı bu korkuyla yaşaycağıma

Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek :KK66:))))

Yaa paşamız mı geliyor teyzesi yesin onu maşallah canım benim Allahım kucağına aldığın günleride yaşatsın çok şükür sonucunda güzel çıkmış ohh hep böyle devam etsin inşallah :KK200: :dua: :KK200:

merhabalar herkese ..
bende uzun bir hazırlık döneminden sonra bugün itibari ile tedavime başladım.. Rapor alarak Umut Tüp bebek merkezinde Dr.Cem bey ile tedaviye başladık.
İlaçlarım yazıldı ve ilk iğnemi bugün kullanmaya başladım..
Herkese hayırlı olması dileklerimle..

Tedavin hayırlı olsun inşallah canım ilk ve son olur güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle inşallah :KK200: :dua:

ben köye gitmek istiyorum bliyosun zaten kuzum benim dr gidebilirsin yasa gidemezsin demedı eltimin kızında daha önce stajerdi yenge soyle num verirler dr kooyde kanına baktirip haber veririz dedi artk bilmiyorum nasıl olcak yarn gittiğimde konuscam. Senin iyi olmanada sevindim kuzum inşallah şu süreçleri iyi bi şekilde atlatırız

Git canım git bencede kafan dağılsın atlatacağız tabikide bunları Allahım o güzel minik mucizeyle mükafatlandırcak hepimizi kucaklarımıza alacağız yavrularımızı kuzum benim sen iyi ol sağlık güç versin Rabbim her birimize :KK200: :dua:

Günaydın herkeslere güzel bir gün olsun, musmutlu haberler alalım inşallah

Kız daha sabi kendisi bilmiyordur cinsiyetini :KK70: sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Ahh canım benim bu kadar yıpratma kendini Rabbimden diyoruz katlaniyoruz çok zor biliyorum ama vücuduna zarar veriyorsun yapma bu kadar daha ne güzel günler göreceksin sabır azıcık Rabbim acıni dindirir tez vakitte inşallah

Amin inşallah canım benim Günaydın :KK200:

Çok teşekkür ederim cevabın için canım:KK36:kaç gündür soru işaretiyle dolanıyorum kalp atışını duyabilirsem rahatlayacam inşallah haklısın canım. Başka bir doktora gidip keseye baktırmam en mantıklısı bu korkuyla yaşaycağıma

Rica ederim kuzum:KK200: Aynen öyle yap canım için rahatlasın en azından hayırlısı olsun gönlünce olsun herşey inşallah :dua:

Nasılsın arkadaşım ağrıların azalmıştır inşallah
iyim kuzum benim; azaldı şükürler olsun ki arada soğuk alınca ayrıyo dün ağrım az vardı bide damla kan gelmiş yarn gdicem bakalım 3380 flandı 1hafta önce.. Sen nasılsın kuzum bebisin iyi dimi?♡

Back
X