• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar, ben de tup bebek surecindeyim 6.gunum. yazmasamda surekli okuyorum burayi hamile olanlara sevinip henuz kismet olmamislara dua ediyorum.iyiki burasi var iyiki . tatli hamilelerimize saglikli dogumlar , benim gibi bekleyenlere de en yakin zamanda kocaman göbüşler diliyorum.

Merhaba,
6. günüm derken transfer sonrası değil demi? Yumurta toplama süreci öncesindesin?

İnşaAllah canımdaa şu kaset testler sinirimi bozuyor yaa :KK43: deminki yine negatif çıktı hafifde olsa gölge çıkması gerekmez miydi yaaa :KK43: yok o zaman gebelik :KK43:

Yani bilemedim ki kuzum bende eğer geç döllenme falan olduysa erken gebelik testinde çıkar sadece belkide o yüzden bir kaç gün daha bekle tekrar yap test ona görede hemen kan ver hiç değilse düşünüp sürekli stres yapmazsın kuzum Allahım kabul etsin dualarını/dualarımızı inşallah :KK200: :dua:

Canım bende de çok yoğun adet sancısı batmalar oldu gece uyandım kaç kere sancıdan tabii belirtiler için erken ama inşallah olumlu sonuç alacaksın sende:dua:
Ayy olmasın öyle sancı filan istemiyoruz vücuduna söz gecir lütfen inşallah senin haberi dört gözle bekliyoruz:KK19:

Yani bilemedim ki kuzum bende eğer geç döllenme falan olduysa erken gebelik testinde çıkar sadece belkide o yüzden bir kaç gün daha bekle tekrar yap test ona görede hemen kan ver hiç değilse düşünüp sürekli stres yapmazsın kuzum Allahım kabul etsin dualarını/dualarımızı inşallah :KK200: :dua:

Aminn inşaAllahh canımm :(

Bende iyiyim çok şükür kuzum benim kaç gün kaldı ne zaman gideceksin doktora çok heyecanlı ya Allahın izniyle duyacaksın kalp atışını/atışlarını dualarımdasın hep :KK200: :dua: :KK19:
Allah iyilikler versin sana kuzum benim. Haftasonu giderim dedim ama dr olmayabilir belki o yüzden pstesi de olabilir belli değil inşallah duyarım canım sağlıkla hayırlısı ben kendimi çok kaptırmak istemiyorum sonrası daha kötü olmak istemiyorum Allah yardımıcmız olsun:dua::KK200:

Kızlar hamileliği de hayırlı şekilde isteyin gerçekten bebişler için herşey değer ama bulantı inanılmaz zor kötü bişey :KK43: düşmanıma yaşatma allahım böyle bulantı
Allah yardimcin olsun canim.gecici durum diyoruz ama dile kolay yaşayana zor ama inan geçecek sonrası hamilleigin güzelliğini yaşayacaksın inşallah.beterin beteri var bir yakınım 8 ay çıkmadı hastaneden serumlar ilaçlar yatışlar falan derken doğurunca geçti bulantısı. Inşallah seninki hemen geçer

Allah iyilikler versin sana kuzum benim. Haftasonu giderim dedim ama dr olmayabilir belki o yüzden pstesi de olabilir belli değil inşallah duyarım canım sağlıkla hayırlısı ben kendimi çok kaptırmak istemiyorum sonrası daha kötü olmak istemiyorum Allah yardımıcmız olsun:dua::KK200:

Amin cümlemize inşallah canım benim :dua: Anladım kuzum geç olsun da güç olmasın o kadar bekledik 2 gün daha bekleriz sen yeterki duy hayırlısıyla doğru söylüyorsun canım Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak ama inanıyorum ben sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına inşallah :dua: Aminn amin kuzum benim :KK200:

Kızlar geldim şimdi eve . Bi kızımız daha geliyor :anne: hislerim doğru çıktı

Ayy yerim ya nazlı olduğunda belliydi zaten canım benim çok sevindim Allahım kucağına aldığın günleride göstersin sağlıklı bir şekilde inşallah :KK200: :dua::KK49:

Ayy olmasın öyle sancı filan istemiyoruz vücuduna söz gecir lütfen inşallah senin haberi dört gözle bekliyoruz:KK19:
Saol canım ben akışına bıraktım çok kaptırmıyorum kendimi daha önce hulusi hoca da ultrsasondan ağlayarak çıkan bir kaç kişi görmüştüm çokta kapılmamak lazım bana göre. Daha önce de bir çok acı yaşadım o yüzden kafam rahat diyemiyorum hayırlısı bakalım süreç nasıl ilerleyecek Allah bilir

Amin cümlemize inşallah canım benim :dua: Anladım kuzum geç olsun da güç olmasın o kadar bekledik 2 gün daha bekleriz sen yeterki duy hayırlısıyla doğru söylüyorsun canım Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak ama inanıyorum ben sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına inşallah :dua: Aminn amin kuzum benim :KK200:
Allah razı olsun canım arkadaşım:KK200::KK200::KK200:

Aynen öyle. Ama allahtan arkadaş gibi bir dr. Karşılaştık çok iyiyiz .
Lazım olursa bilgi alırız inşallah
Canım maşallah çok güzel bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah ilaçların varmış baya :KK48: :KK200: :dua:
İnşallah canım, bol kaliteli olsun hepimizin
Kızlar geldim şimdi eve . Bi kızımız daha geliyor :anne: hislerim doğru çıktı
Ayy bende tahmin etmiştim maşallah sağlıklı olsun ömrü güzel olsun inşallah Minnoş un

Back
X