• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaa çok duygulandımmm amaa :dua::dua::dua::dua::dua: amiiiiiiin Allahnrazı olsunnnn güzel yüreklimmmm benimmmm yaaaaa. Eminimkiii hepimiz çok mutlu olacağız yavrularımızla Allah'ın izniyleee:anne:

Tahmin edebiliyorummmm o duyguyuuuu:KK45:
Hayırlı olsun, gözün aydın arkadaşım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar transferin 20. Günündeyim, dünden beri ara ara göbek deliğimin orda batma gibi bir acı hissediyorum, hiç böyle olan var mı acaba. Test yaptığımdan beri içim rahat değil acaba devam ediyor mu diye. Kanama filan hiç yaşamadım ama, yine de hep içimde bir korku var

Kızlar transferin 20. Günündeyim, dünden beri ara ara göbek deliğimin orda batma gibi bir acı hissediyorum, hiç böyle olan var mı acaba. Test yaptığımdan beri içim rahat değil acaba devam ediyor mu diye. Kanama filan hiç yaşamadım ama, yine de hep içimde bir korku var
Doktoruna sor istersen canım duymuştum hamileyken göbek deliği acıyan sen yine de doktoruna sor

Merhabalar daha yumurta toplama oncesi:)

Bir anda geçip gidiyor zaman, bir bakmışsın transfer günün gelmiş. Yumurta toplama günü eşinin 3 günlük perhiz yapması lazım. Daha uzun ya da kısa olmaması lazım ona dikkat edersiniz.

Bende transferin 20. günündeyim bende de sürekli sol kasıkta batma var yürüyünce daha da çok hissediyorum. Göbekten iğne kullanıyor musun belki o yapıyordur ağrı. Ayrıca batmalar ağrılar çok normalmiş çok keskin ağrılar haricinde

Normal canım benimde kese gördükten sonra olmaya başlamıştı göbek deliğinde batmalar. Ne zaman muayenen

Selam hanimlar.

Az once tv izliyordum ve tv8 de instegram / gelkonusalimtv ye basvuran bir kisi ucretsiz olarak tup bebek tedavisi icin cekilis yapacakmis int uzarinden tekrarinida izleyebilirsinz....

Ben 8 sene tedavid3n sonra Allah 'in nasibiyle bu duyguyu yasadim ve sunuda biliyorum durumu olmayan ama yuregi evlat hasretiyle yanan bir cok kadin kardesim var belki birine nasip olur die size duyurmak istedim...

Allah evlat hasreti ceken kadinlara hayirli sağlıklı evlatlar dogurup buyutmeyo nasip eylesin insallah....

Selam hanimlar.

Az once tv izliyordum ve tv8 de instegram / gelkonusalimtv ye basvuran bir kisi ucretsiz olarak tup bebek tedavisi icin cekilis yapacakmis int uzarinden tekrarinida izleyebilirsinz....

Ben 8 sene tedavid3n sonra Allah 'in nasibiyle bu duyguyu yasadim ve sunuda biliyorum durumu olmayan ama yuregi evlat hasretiyle yanan bir cok kadin kardesim var belki birine nasip olur die size duyurmak istedim...

Allah evlat hasreti ceken kadinlara hayirli sağlıklı evlatlar dogurup buyutmeyo nasip eylesin insallah....
Amin inşallah canım Allah razı olsun paylaşımın için. Çok zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun. Sende sağlıkla kavuşurşun inşallah yavruna

İyiyim mide bulantısı nedeniyle açım
Evdeyim sen nasılsın canım
Iyiyim bende canım. Senide mahvetti değil mi bulantılar.bende hiç olmadı dersem doğrudur 1 kez çıkardım sadece. Çok çok geçmiş olsun. Kontrolün ne zman

Back
X