• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiyim bende canım. Senide mahvetti değil mi bulantılar.bende hiç olmadı dersem doğrudur 1 kez çıkardım sadece. Çok çok geçmiş olsun. Kontrolün ne zman
Sorma azalmasini bekliyorum dört gözle
Salı günü kontrol var canım

Kızlar transferin 20. Günündeyim, dünden beri ara ara göbek deliğimin orda batma gibi bir acı hissediyorum, hiç böyle olan var mı acaba. Test yaptığımdan beri içim rahat değil acaba devam ediyor mu diye. Kanama filan hiç yaşamadım ama, yine de hep içimde bir korku var

Merhaba bende transferimin 19 .Gunundeyim benimde ara ara gobek deligi cevresinde agrim oluyor. Muhtemelen igne kullaniyorum ondan kaynaklidir diye dusunuyorum. Daha once dusuk yaptigim icin evet bende panik oluyorum. Doktorum aktif kanama olmadigi surece panik yapma demisti.

Doktoruna sor istersen canım duymuştum hamileyken göbek deliği acıyan sen yine de doktoruna sor

Bende transferin 20. günündeyim bende de sürekli sol kasıkta batma var yürüyünce daha da çok hissediyorum. Göbekten iğne kullanıyor musun belki o yapıyordur ağrı. Ayrıca batmalar ağrılar çok normalmiş çok keskin ağrılar haricinde

Normal canım benimde kese gördükten sonra olmaya başlamıştı göbek deliğinde batmalar. Ne zaman muayenen

Merhaba bende transferimin 19 .Gunundeyim benimde ara ara gobek deligi cevresinde agrim oluyor. Muhtemelen igne kullaniyorum ondan kaynaklidir diye dusunuyorum. Daha once dusuk yaptigim icin evet bende panik oluyorum. Doktorum aktif kanama olmadigi surece panik yapma demisti.
Sağolun kızlar, biraz rahatladım. Muayene cumartesi günü hala doktorla yüz yüze görüşemedik ama ağrı sancı hafif kanama normal diyor sürekli. Göbekten kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün. Allah içimize ferahlık bebeklere ve annelere sağlık versin. Amin.

Ön görüşmeye gittim Kaan hocaya. Fakat aynı merkezde İsmail hocayla başladım tedaviye. Benim elektriğim tutmadı ilk görüşmede, biraz moralimi bozmuştu gereksiz yere. Ama doktorluğunu bilemem tabi tavsiye edilen bir doktor canım
hmm bende sizin dediginiz gibi duymustim. tul bebekmi sizn

Merhaba kizlar. Uzun suredir yazmadigimi farkettim. En son hamile oldugumu yazmisim. Sonra ikiz mi tek mi derken bebegim oldu 7 haftalik :anneadayı:
Mide bulantilarim vardi ama doktorum bana Gynosea verdi. Cok iyi geldi. Midesi bulananlar bi baksin bence
Herkes umarim iyidir

Merhaba canım maşallah kucağına almak da nasip olsun inşallah. Sıkıntısız bir 7 ay olsun inşallah :KK200: :dua:

Merhaba kizlar. Uzun suredir yazmadigimi farkettim. En son hamile oldugumu yazmisim. Sonra ikiz mi tek mi derken bebegim oldu 7 haftalik :anneadayı:
Mide bulantilarim vardi ama doktorum bana Gynosea verdi. Cok iyi geldi. Midesi bulananlar bi baksin bence
Herkes umarim iyidir
Maşallah canım Rabbim sağlık versin kucağına almayı da nasip etsin inşallah:dua::anne:

Back
X