• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladım canım inşallah benimde iyi geçer bakalım daha var doktorla adet olmadan zaten bir haberleşeceğiz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :KK200: :dua:

Ben adetim bittikten 15 gün sonra oldum histereskopiyi, sorun olmuyor. Doktor yönlendirir zaten. Korkulacak bir işlem değil.

Çok çok sevindim harika haberler bunlar şükürler olsun. Önemli olan yumurtlaman kaliteli senin çok şükür ki kuzum. Histereskopi yapacak ne var ne yok detaylı bakılacak gerekirse müdahale edilecek polip/miyom/perde ya da herhangi bir anormali yapışıklık varsa anında tedavi ediliyor için rahat olsun histereskopi sonrası gebe kalma oranı da baya yüksek ki sen maşallah zaten gebe kalabiliyorsun. Dr un en doğru yolu çizmiş zaten maşallah bende çok inanıyorum bu defa da olacak ve sağlıkla devam edecek inşallah. Daha yaşında küçük kuzum benim önünde daha çok zamanın var rahat ol ve bence tedaviye başlayana kadar kafa dağıt eşinle gülün eğlenin gezin. Çok güzel olacak bu defa hissediyorum Allahın izniyle canımm çok sevindim:KK200::KK200::KK200::KK19:

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynen doktorda öyle dedi yumurta rezervin iyi dedi sıkıntı yapacak hiç birşey yok hiç düşünme bunları dedi. Aynen canım bende araştırdım histereskopiyi onlara bakıyormuş inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok şükür kuzum doktorda dedi iki denemende de negatif almadık bu bizim için çok büyük artı dedi inşallah yine olurda sonuna kadar gidebilirim Allahın izniyle :dua: Canım benim güzel arkadaşım inşallah inşallah içim öyle rahatladıki bugün bir yük kalktı sanki üstümden evet doktorda ağustosa kadar tatile git eğlen unut bunları dedi inşallah diğer tedaviye bomba gibi hazır olacağım :KK48: İyiki varsın canım benim :KK200: :KK19:

Druna güven çok önemli herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle rabbim güzel gonlune göre versin

Aynen öyle canım sağolsun rahatlattı beni bugün baya söyledikleriyle. İnşallah canım benim inşallah amin hepimizin inşallah Allah razı olsun her birimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallah :KK200: :dua:

Tabi canım en iyisi iyce baksınlarki bu sefer hiç bi sıkıntı kalmasın, doktora güven çok önemli yaa, allahım bu sefer kucağına almayı nasip etcek inşallah kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte inşallah

Aynen öyle kuzum bakalım inşallah başka bir sıkıntı falan çıkmaz Allahın izniyle gerçekten önemli doktor. Amin amin canım benim Allah razı olsun inşallah kabul etsin dualarımızı :dua: :KK200:

Ben adetim bittikten 15 gün sonra oldum histereskopiyi, sorun olmuyor. Doktor yönlendirir zaten. Korkulacak bir işlem değil.

Öyle mi hangi günlerde olduğu değişebiliyor o zaman. Ayy inşallah bende sıkıntısız bir şekilde atlatırım canım :dua:

Kizlarin benimde yarin test gunun
Pgs den bitane saglam gelen 5. Gun embiriyosi yani bayaa kiymetli hayirlisi olsun hakkimizda
Hadi yarın inşallah senden de güzel haber alalım canım benim. Maşallah pgt den de sağlam gelmiş çok çok iyi

Kızlar değer hergünmü ikiye katlaması lazım iki günde birmi şimdi benim ilk test 151 çıktı ikinci test 422 çıktı
İki günde bir en az %60 artış göstermeli. Senin gayet iyi katlanmış merak etme. Hergün değil 2 günde bir katlanmalı

Kızlar değer hergünmü ikiye katlaması lazım iki günde birmi şimdi benim ilk test 151 çıktı ikinci test 422 çıktı

Yok canım hergün değil doktorlar için 2 günde 1 katlaması yeterli oluyor ama bazen bu 3 de olabiliyor sıkıntı olmuyor :KK200:

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynen doktorda öyle dedi yumurta rezervin iyi dedi sıkıntı yapacak hiç birşey yok hiç düşünme bunları dedi. Aynen canım bende araştırdım histereskopiyi onlara bakıyormuş inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok şükür kuzum doktorda dedi iki denemende de negatif almadık bu bizim için çok büyük artı dedi inşallah yine olurda sonuna kadar gidebilirim Allahın izniyle :dua: Canım benim güzel arkadaşım inşallah inşallah içim öyle rahatladıki bugün bir yük kalktı sanki üstümden evet doktorda ağustosa kadar tatile git eğlen unut bunları dedi inşallah diğer tedaviye bomba gibi hazır olacağım :KK48: İyiki varsın canım benim :KK200: :KK19:
Kuzum ikiz annesi olup bombayı patlatacaksın bence sen yaz sonu hadi hayırlısı:KK49::KK48::KK68:

Kuzum ikiz annesi olup bombayı patlatacaksın bence sen yaz sonu hadi hayırlısı:KK49::KK48::KK68:

Ayy kuzum benim en büyük hayalim inşallah inşallah senden de alalım güzel haberler haftaya Allahın izniyle inşallah bakalım ikiz mi olacak çok heyecanlı Allahım inşallah güzel gönlüne göre versin kuzum benim :KK200: :KK68: :KK19:

Ayy kuzum benim en büyük hayalim inşallah inşallah senden de alalım güzel haberler haftaya Allahın izniyle inşallah bakalım ikiz mi olacak çok heyecanlı Allahım inşallah güzel gönlüne göre versin kuzum benim :KK200: :KK68: :KK19:
Amin dileğim benim inşallah hayırlısı olur. Sağlıka devam etsinde onca yılın birikimi taş gibi içime oturdu hala rahat bir nefes almış değilim kaptırmak istemiyorum bakalım zaman ne gösterecek kuzum. Dua et bana da canımm benim. Rabbim sana ikiz sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah gerçek olur ve o günleri de görürüz:KK200::KK200::emir_bebek::emir_bebek:

Amin dileğim benim inşallah hayırlısı olur. Sağlıka devam etsinde onca yılın birikimi taş gibi içime oturdu hala rahat bir nefes almış değilim kaptırmak istemiyorum bakalım zaman ne gösterecek kuzum. Dua et bana da canımm benim. Rabbim sana ikiz sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah gerçek olur ve o günleri de görürüz:KK200::KK200::emir_bebek::emir_bebek:

Biliyorum canım nasıl zorluklar çektiğini Allahım sonunda güldürdü yüzünü ve hep de böyle devam edecek alacaksın kucağınada inanıyorum buna ben her zaman dualarımdasın kuzum benim her zaman :dua: Aminn amin inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah Allahım kabul etsin dualarımızı :KK200: :dua::anneadayı: :KK19:

Öyle mi hangi günlerde olduğu değişebiliyor o zaman. Ayy inşallah bende sıkıntısız bir şekilde atlatırım canım :dua:

Atlatırsınnn sen neler atlatmadın ki, 5-6 saat öncesinde lavman yaparsan iyi olur. Bir de operasyondan sonra yemek yeme bir süre ya da hafif şeyler ye. Gaz verdikleri için onun çıkmasını bekliyorlar. Gerçi benimki biraz büyük bir operasyondu, seninki daha rahat geçer. En fazla 2 gün biraz sırt ve omuz ağrısı çekersin. Sonrasında normal hayatına dönersin canım.

Artık sevin bence :) Hamilesinn bunun tadını çıkarmayacaksın da neyin çıkaracaksın. Ben eminim sorun olmayacak, kucağına alacağın gün de gelecek. Darısı da bizim başımıza

Back
X