• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne
Güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım :)
Aslında benim canımı en çok sıkan şey şu oldu. Ben çocuk denemelerine başlamadan önce doktora gidip hormon tahlillerimi yaptırmıştım. FSH 12 çıkmıştı; diğer değerler normaldi. Doktor çok sağlıklısın 1 sene dene olmazsa gel dedi ve gönderdi beni. Eşim de spermiogram yaptırdı; her şey normal. Sevindik; bu bir süreç meselesi dedik... Ama biraz forum okumaya başladığımda bu FSH değerinin yüksek olduğunu gördüm. İlk testimden 6 ay sonra yani bu hafta başında başka bir doktora gittim ve tahlillerimi görür görmez normal yolla hamile kalamayacağımı söyledi. Testler tekrarlandı ve bu sefer FSH 27 çıktı... Çok olumsuz konuştu ve AMH testi için üniversite hastanesine gönderdi. Kan örneğini daha yeni verdim; 10 gün sürermiş sonuçların gelmesi. Üniversitedeki doktorum da ilk testimdeki değerleri görüp de doktorum bana çok sağlıklısın, 1 sene bekle demesine çok şaşırdı. 6 ayda bile FSH değeri nasıl kötüleşmiş... Her şey çok yolunda diye düşünürken birden böyle bir konunun ortasında kendimi bulmak beni allak bullak etti canım.
Ne kadar da aynı seyleri yaşamışız daha dorusu yaşatmışlar. 4 yıl gayet sağlıklı herseyin bir vakti zamani vardir problem yoktur nasilsa diye devam ettigim yolda gayri ihtiyari bi doktor ismi ic güdüsel muane olma isteği ve o doktorun tavsiyesi ile amh hormonuna baktirmam. Sonuç 0.60 yani rezervim bitmek tükenmek üzere üstelik 25 yaşındayım 4 yıldır da öylee bekliyorum bombos. Neyseki bugun transferimin 8. Günü an kaybetmeden başladım tüp bebeğe. Yine de her şer de bi hayır vardir dıyorum inşallah bebeklerimi alicam kucağıma

Ayy kuzum maşallah az kalmış ne zaman test günün :KK17: :KK200:
Salı günü ama zaman durdu bence :) cok heycanliyim normal şartlarda bugün adet tarihimdi. Kan görmekten de korkuyorum. Insallah adet olmam da yavrularım tutunmuş olur

A anidefteri Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Benimle aynı kaygıları yaşayan, aynı temennileri paylaşanları görmek rahatlattı beni. Daha sakin bir ruh hali ile hastane ve doktor araştırmalarıma devam edeceğim. Ama çok da vakit kaybetmek istemiyorum. İnşallah doğru bir seçim yapabilirim.

Sana tavsiyem tüm testlerini yaptırdıktan sonra sürece başlaman. Rahim filmi yeterli olmamıştı bende, şimdiki aklım olsa histereskopi olur öyle başlardım sürece. Yaşını bilmiyorum ama vakit kaybetmemende fayda var çünkü hesaplayamayacağın aralar olabiliyor süreç içinde. Beklemek sürecin en zor kısmı.

Gonalf dozunuz mu öyleydi inşaallah gebeliğiniz sağlıklı devam eder başken hulusi zeyneloğlu değil mi yani fsh nız mı yüksek
Yok canım fsh ım yüksek değil benim sorun biraz farklı fsh normal ancak geninde ilaçları algılayamıyor yüksek dozla ancak uyarılıyor yani yüksek dozla ilacı normal doz gibi algılıyor karışık biraz. Sağolasın inşallah sağlıkla devam eder Rabbim yardımcımız olsun. Evet Hulusi hoca

Ne

Ne kadar da aynı seyleri yaşamışız daha dorusu yaşatmışlar. 4 yıl gayet sağlıklı herseyin bir vakti zamani vardir problem yoktur nasilsa diye devam ettigim yolda gayri ihtiyari bi doktor ismi ic güdüsel muane olma isteği ve o doktorun tavsiyesi ile amh hormonuna baktirmam. Sonuç 0.60 yani rezervim bitmek tükenmek üzere üstelik 25 yaşındayım 4 yıldır da öylee bekliyorum bombos. Neyseki bugun transferimin 8. Günü an kaybetmeden başladım tüp bebeğe. Yine de her şer de bi hayır vardir dıyorum inşallah bebeklerimi alicam kucağıma
Canımm inşallah olumlu sonuç alırsın inşallah Allah nasip eder:dua::dua::dua:

Salı günü ama zaman durdu bence :) cok heycanliyim normal şartlarda bugün adet tarihimdi. Kan görmekten de korkuyorum. Insallah adet olmam da yavrularım tutunmuş olur

Ayy kuzum benim çok heyecanlı az kalmış Allahın izniyle alacaksın pozitif sonuçlar inşallah dualarımdasın canım benim :KK200: Adet olmazsın merak etme canım kullanılan östrojen içeren ilaçlar geciktiriyor zaten ferah tut içini :KK200:

Sana tavsiyem tüm testlerini yaptırdıktan sonra sürece başlaman. Rahim filmi yeterli olmamıştı bende, şimdiki aklım olsa histereskopi olur öyle başlardım sürece. Yaşını bilmiyorum ama vakit kaybetmemende fayda var çünkü hesaplayamayacağın aralar olabiliyor süreç içinde. Beklemek sürecin en zor kısmı.
Yaşım 31 canım, yaptırmam gereken testleri ve daha fazlasını ne olur ne olmaz diye yaptırmaya başlayacağım önümüzdeki haftadan itibaren. Yaşım gereği de kaybedecek çok fazla zamanım kalmadı gibi hissediyorum (en azından doktorum böyle hissettirdi). Öngörülemeyen aralar beni de korkutuyor; sakinliğimi ve umudumu koruyamamaktan korkuyorum. Sizin tavsiyelerinizi de mutlaka değerlendireceğim.

Kan pıhtılaşması olduğunu sonradan mı öğrendin canım yani onlara hamileyken herhangi bir kan sulandırıcı iğne kullanmamış mıydın. Eğer öyleyse pıhtılaşma yüzünden kaybetme ihtimalin fazla peki patalojiye gitmedi mi
Aynen canm bilmiyordum..bunlardan sonra yaptırdım..oğlumda coraspin kullanmistim ozamn hastane her hastaya veriyodu.bilmeden kullandım yani..ama bu tedavide verilmemisti..pihtilasmadansa canm neden acaba 4ay hic kanamam olmadi

Ne

Canım, Allah sağlıkla kavuştursun seni evlatlarına. Çok sevindim senin adına... Darısı başıma olsun inşallah... Benim yaşım 31 canım, senin yaş konusunda bir sıkıntın yokmuş en azından. Yaşadığımız süreç benzer olmuş; inşallah bundan sonra daha güzel olur.

ben bu sene iki kere denedim ama embriyolarımız genetikten sorunlu gelince tedavim iptal oldu şimdi yeniden denemek için bayağı bir kilo vermem gerek bunun için uğraşıyorum

dilerim bu sene bitmeden hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı embriyolarınız olur sımsıkı tutunur sana :dua: Amin inşallah :KK200:

Canım, Allah sağlıkla kavuştursun seni evlatlarına. Çok sevindim senin adına... Darısı başıma olsun inşallah... Benim yaşım 31 canım, senin yaş konusunda bir sıkıntın yokmuş en azından. Yaşadığımız süreç benzer olmuş; inşallah bundan sonra daha güzel olur.
Insallah mutluluklarimizda benzesin kucalarimiza alalim Allahin izniyle

Ayy kuzum benim çok heyecanlı az kalmış Allahın izniyle alacaksın pozitif sonuçlar inşallah dualarımdasın canım benim :KK200: Adet olmazsın merak etme canım kullanılan östrojen içeren ilaçlar geciktiriyor zaten ferah tut içini :KK200:
Insallah Allah yardimcimiz olsun cumlemizin

Back
X