Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Saati saatine iğneleri yaptırmalısın canım ilaçların saatleri çok önemli hep aynı saatte geciktirmeden yap. İğneyi yaptıktan sonra hemen çıkarma enjektörü bir 10 saniye bekle öyle çek ve pamukla ovma hiç sadece iğne bölgesine pamuğu biraz bastır ve çek hem morarma olmaz hemde ağrı.
Canım hayırlısı olsun başlangıcı yaptın devamıda gelsin sağlıkla inşallah bol bol kaliteli yumurtaların olsun Amin amin inşallah Saatlerini kaçırmaman önemli canım yiyecek olarak önemli olan birşey yok öyle
Kızlar yarın test günüm minişlerim bana tutundu mu öğrenicem sizden ricam lütfen karnında yada kalbinde yavrusunu taşıyan tüm dostlarımdan dualarınızı ıstıyorum yarın size olumlu haber vermek için sabırsızlanıyorum nolur beni de unutmayın yarın anneyim diye döneyim size
Bel ağrın mi bugun başladı masallaj benimki transferden beri hic durmadi son zamanlarda ağrısı baya keskinlesti dediğin gbi insalla hayirdir hissettiklerimiz
Slm kızlar,
Bende bugün ilk tedavime başladım...ilk iğnemi bugün oldum... Allah başlayan herkese sabır ve kolaylık versin... Umarım hepimizin emekleri amacına ulaşır...tek korktuğum sey anestezi ile yumurta toplama isi sadece...umarım herseh yolunda gider...
Çook şükür canım hemde 5.denememde sanırım ben biraz olsun umut olurum sizlere asla pes etmek yok. 4 aşılama 5.tüp bebek. Rabbim büyük hepimizin sağlıkla annelik duygusunu yaşamamızı nasip eder inşallah
Evet canım 5. Denemede. Allah razı olsun.Maddi manevi çok çok zor ama nasipte varsa sonuna kadar deneyecem yumurtalarım tedaviye yetene kadar dedim. Dr da artık mahvoldun dedi bu denememde. Şükür ki bu defa tuttu. Belki de devamı gelmeyecek ama buna da şükür. İnşallah seninde sağlıkla olur. Allah nasip ettikten sonra..
Slm kızlar,
Bende bugün ilk tedavime başladım...ilk iğnemi bugün oldum... Allah başlayan herkese sabır ve kolaylık versin... Umarım hepimizin emekleri amacına ulaşır...tek korktuğum sey anestezi ile yumurta toplama isi sadece...umarım herseh yolunda gider...
Hadi canım hayırlı olsun inşallah sonu da güzel biter. Benim de işin en sevdiğim kısmı anestezi ile toplama işlemi. Ohh ne güzel derin bir uyku uyandığında çok sakin ve huzurlu hissediyorsun. E zaten işlem 15 dk sürüyor yarım saatte de ayılıyorsun bence tedavinin en kolay kısmı inan. Elinden geleni yapmışsın ilaçlarını düzenli kullanmış yumurtalarına iyi bakmış ve sonunda da mutlu sona ulaşma umuduyla onları emanet ediyorsun. Sorumluluk geçici süre senden çıkıyor. Ayrıca ne güzel ki tedavi olabiliyorsun çok şükür..
Kızlar yarın test günüm minişlerim bana tutundu mu öğrenicem sizden ricam lütfen karnında yada kalbinde yavrusunu taşıyan tüm dostlarımdan dualarınızı ıstıyorum yarın size olumlu haber vermek için sabırsızlanıyorum nolur beni de unutmayın yarın anneyim diye döneyim size
Amin kuzumm. Ilk denememde tutmustu ama kalbi durdu yavrumun. Subat ayinda kurtaj olmustum. Heyecanla karisik bi korku var ama rabbim insallah bu sefer nasip eder