• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin canım inşallah. Olay tutmasıyla da bitmiyor ki Allah yardımcımız olsun çok zor
Aynen oyle ilk denememde tutundu diye sevinirken bes hafta sonra kendimi kurtaj masasinda buldum Allah sabrini veriyor ama o siralar saniyordum ki o aci hic gecmeyecek..

Aynen oyle ilk denememde tutundu diye sevinirken bes hafta sonra kendimi kurtaj masasinda buldum Allah sabrini veriyor ama o siralar saniyordum ki o aci hic gecmeyecek..
Çok üzüldüm canım elden bir şey gelmiyor ne yapalım dayanmak zorundayız Allah ın taktiri. Her acı zamanla hafifliyor

Slm kızlar,
Bende bugün ilk tedavime başladım...ilk iğnemi bugün oldum... Allah başlayan herkese sabır ve kolaylık versin... Umarım hepimizin emekleri amacına ulaşır...tek korktuğum sey anestezi ile yumurta toplama isi sadece...umarım herseh yolunda gider...

Hiç korkma yumurta toplama korkulacak bir işlem değil, ondan daha da zor neler atlattık biz :) Bu süreçte malesef anesteziye de ameliyat masalarına da alışıyor insan mebcur olunca. Umarım senin hiçbirine gerek kalmadan sorunsuz geçer sürecin, güzel haberlerini alırız.

Çok şükür şimdilik bir problem çıkmadı bugün ilk ignemi vurdu hemsire.. Rabbim bu yola çıkan herkesin yüzünü güldürsun inşallah.

Tecrübeli hanımlar ilaç kullanırken dikkat edilmesi gereken birşey var mı acaba.

İğneyi vururken önce havasını al boşluk olmasın iğnenin sonunda sonra göbeğin 2-3 cm yanıdan sık biraz iğneyi hızlıca yap biraz bekle çek, yavaş yavaş yapınca zor oluyordu bana. Hiç ovma pamuk vs yapmaya gerek yok. Saatine dikkat etmek çok önemli. Onun haricinde bol su iç başka da birşey yok, güzel haberlerini alırız umarım.

Kızlar yarın test günüm minişlerim bana tutundu mu öğrenicem sizden ricam lütfen karnında yada kalbinde yavrusunu taşıyan tüm dostlarımdan dualarınızı ıstıyorum yarın size olumlu haber vermek için sabırsızlanıyorum nolur beni de unutmayın yarın anneyim diye döneyim size:dua:

Ayy canım benim ben senden çok umutluyum bugün sevindireceksin bizleri pozitif sonucunla inşallah :KK200: :dua:

Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimiz kavuşalım miniklerimize evet cnm yumurta kalitesini artırmak için

Amin canım benim aslında var öyle ilaçlar ismini hatırlayamadım ama doktoruna söylesen verir büyük ihtimalle ayrıyetten bol bol incir ye kuzum çok faydalı oda :KK200:

Slm kızlar,
Bende bugün ilk tedavime başladım...ilk iğnemi bugün oldum... Allah başlayan herkese sabır ve kolaylık versin... Umarım hepimizin emekleri amacına ulaşır...tek korktuğum sey anestezi ile yumurta toplama isi sadece...umarım herseh yolunda gider...

Selam canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçları görmek de nasip olsun Allahın izniyle:dua: En son korkman gereken şey yumurta toplama canım çünkü hiç birşey hissetmiyorsun çok güzel bir uyku oluyor hatta sonrasında da ağrın olursa iğne falan yapıyorlar zaten hiç korkma gönlünce olsun herşey inşallah :KK200: :dua:

Back
X