- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
bence sen de var bişeyler ya inşlhhhh çoook merak ettim yAAy hadi inşallah yarın hastaneye gidicem o zaman antibiyotik falan verirsede regl olmadan kullanmıyım sağol iyi oldu söylediğin :*
Kız ben senden umutluyum bak demedi demeYaptım canım malesef negatif yine :-(
Bende deneyeceğim bir dahaki ay merak ediyorumAnam anam anam üstünde kaplan olan yakıdan aldım yapıştırdım bugün resmen belimde mangal yapıyolar.
Yakıyı soran arkadaşlarım yapıştırdınız mı sizde yada yapıştırcak mısınız ?
Bu kez adetin son günü yapıştırdım birde böyle deneyelim bakalım
bence sen de var bişeyler ya inşlhhhh çoook merak ettim yA
İnşallah tatlım yaaKız ben senden umutluyum bak demedi deme
Eki Görüntüle 2095485 %55 hamileyim
Evet bende yakaladm sanrm goguslerm yumurtlama gunu cok acıdı sıstı cnm ya persembe dr a gıdıcem yumurtlama testı ıcınInşallah canım. Herkes hamile kalır inşallah. Benim hic belirtim yoktu . Dün akşam hafif sızı başladı. Göğüslerim zaten her adet öncesi büyür. Hayırlısı olsun bakalım. Mecbur bekleyecez. Ama bu ay yumurtlamayı yakaladım bence :) yarın bir daha test yapacam. Silik de olsa çıksa bari
Hamile kalmadan önce de hep size sonra kendime dua ediyordum tüm kalbimle dualarım sizinleDua edin bol bol nolur varsada çıksın dayanamayrumağzındanda bal damlıyor yahu
İyi konuşalım iyi olsun gülüm benimİnşallah tatlım yaaAgzından bal damlıyor
İnşallah dogru çıkar canım Allah gönlünün muradını versin
Kız bune boyle bızde yapalm :)İnşallah dogru çıkar canım Allah gönlünün muradını versin
Biri bana şüpheli ilişkiden 3 gün sonra göğüslerim acıdı sonra hamile olduğumu öğrendim demişti geçen ay. Inşallah sende de öyle olur. Bat ne zaman?Evet bende yakaladm sanrm goguslerm yumurtlama gunu cok acıdı sıstı cnm ya persembe dr a gıdıcem yumurtlama testı ıcın
Öyle bir program belirtilerine göre yorum yapıyor. 2 ay önce %40 falandı bu ay %55. Keşke doğru olsa eğlencesine işteKız bune boyle bızde yapalm :)
İnşallah canım içeriği baya iyiymişInşallah faydasını görürüm
Ne demek canım Allah gönlündekini versin hayırlısıylateşekkürler canım ya sağolasın
Valla bat belırsız gecen ay cok gec oldm buay progestan kullanıyorum 9 gun sonra sanırım olabılırım daha cok yenı varsa mınnacıktır sımdı ay ya esımın heycanı bışe yetıyoBiri bana şüpheli ilişkiden 3 gün sonra göğüslerim acıdı sonra hamile olduğumu öğrendim demişti geçen ay. Inşallah sende de öyle olur. Bat ne zaman?
Canım hangi programla yaptın merak ettim. Biz de olcelim testiiiEki Görüntüle 2095485 %55 hamileyim
Amin inşallah tatlımİyi konuşalım iyi olsun gülüm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?