Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bugun yasadigin seyler degil onceden vardi yani hadi bakalim hayirlisi benimde bugun goguslerimde hassasiyet hafif agri kasiklarimda hafif sanci ve yanma var adet gelecek ondan herhalde

Canim hic belli olmuyor gecikme olmadanda gebe oldugunu ogrenen cok oluyor yani olabilir lekelerin icin bi an once gitsen iyi olur sonra varsa allah korusun lekeler gebelik belirtisi oldugu gibi varsa allah korusun dusuk belirtiside olabilir varsa imkanin saglik ocagina bile gide bilirsin bu gun zaman kaybetme yada ozele git

Leke 1 saatte bitti o gun oldu sadece oda sildigim zaman toz pembeydi 3 kere falan oldu gecti neyse canim cok sagol insallah iyi haberler gelir onumuzdeki gunlerde

Kesinlikle yumurta yemek faydalı canım, bana da komşum önerdi haşlayın yiyin ikiniz de demişti.. ayrıca poğaça kendin yapmadıysan yarısı margarinden oluşuyor. Mümkün mertebe yeme derim. Çok lezzetli ama kalori tuzağı

Nasil bi lekeydi ? Benim kahve geliyor. Arada pıhtı gibi su seklinde degil yani sizinde öyle miydi
Gülüm sen hamilesin bence ve bu pıhtı konusu beni endişelendirdi. Hemen acile gitmeni öneririm. Test yaptım pozitif çıktı ama kahverengi pıhtı geliyor dersen bakarlar.. hatta mümkünse kadın doğum hastanesi varsa oraya git..

Z

Doktoruma söylemiştim pihtiyida imptlasyon kanaması oturma kanamasi olabilir demsiti.

Sol bacağımda sizlamalar var. Birkaç gün önce de sağda vardı arada oluyor. Hamilelik belirtisi olmaz değil mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…