Yani bugun yasadigin seyler degil onceden vardi yani hadi bakalim hayirlisi benimde bugun goguslerimde hassasiyet hafif agri kasiklarimda hafif sanci ve yanma var adet gelecek ondan herhaldeKan testini yarın yaptırcam canım bugün pek imkanım yok. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur :) bende çok belirti vardı. Mesela yumurtlama zamanımdan beri göğsüm çok şişti hiç inmedi. Normalde adetimde bile böyle şişmez. Bide yerleşme kanaması gibi bişey oldu iki gün peş peşe. Mide yanması vardı çok fazla. Bide kasıklarımda hafif sancı.
Canim hic belli olmuyor gecikme olmadanda gebe oldugunu ogrenen cok oluyor yani olabilir lekelerin icin bi an once gitsen iyi olur sonra varsa allah korusun lekeler gebelik belirtisi oldugu gibi varsa allah korusun dusuk belirtiside olabilir varsa imkanin saglik ocagina bile gide bilirsin bu gun zaman kaybetme yada ozele gitSuan adetime 6 gun var canim ama pazar gunu lekelenme olunca o gunden beri goguslerim şişti cok aciyo kasik agrim bacak agrim karnimin altina sanci geliyo normalde adetime 3 gun kala falan yasardim boyle seyleri en iyisi ben biraz daha bekliyim dimi canim tesekkurler
Leke 1 saatte bitti o gun oldu sadece oda sildigim zaman toz pembeydi 3 kere falan oldu gecti neyse canim cok sagol insallah iyi haberler gelir onumuzdeki gunlerdeCanim hic belli olmuyor gecikme olmadanda gebe oldugunu ogrenen cok oluyor yani olabilir lekelerin icin bi an once gitsen iyi olur sonra varsa allah korusun lekeler gebelik belirtisi oldugu gibi varsa allah korusun dusuk belirtiside olabilir varsa imkanin saglik ocagina bile gide bilirsin bu gun zaman kaybetme yada ozele git
Insallah hayirlisi olsunLeke 1 saatte bitti o gun oldu sadece oda sildigim zaman toz pembeydi 3 kere falan oldu gecti neyse canim cok sagol insallah iyi haberler gelir onumuzdeki gunlerde
Canımmm ay heyecanlandım var bence inşallah vardır kan vermelisin bence:)))Eki Görüntüle 2096570
Kızlar bu da şimdiki hali bekledikten sonra böyle oldu
Kesinlikle yumurta yemek faydalı canım, bana da komşum önerdi haşlayın yiyin ikiniz de demişti.. ayrıca poğaça kendin yapmadıysan yarısı margarinden oluşuyor. Mümkün mertebe yeme derim. Çok lezzetli ama kalori tuzağıGünaydın kızlaar haftayı bitirmeye az kaldı inşallah güzel haberlerle bitiririz.
Ben son 1 haftadır işe gelirken yumurta haşlıyorum peynir falan yiyorum daha önce poğaçayla geçiştirirdim ama biraz dikkat edeyim dedim. Yumurta yemenin yumurta gelişmesiyle bağlantısı olur mu muamma tabi
Sabah aç karnına çörekotu kürü yiyorum, öğlen adaçayımı içiyorum akşamda (bazen) bir bardak havuç suyu sıkıyorum inşallah faydasını görürüm kızlar ya çok umutsuz oluyorum artık kaç ay oldu delirmek üzereyim bu ayda sonuç alamazsam yine gidicem doktora offffg gitmiyor beynimde hamilelik mevzusu
Gülüm sen hamilesin bence ve bu pıhtı konusu beni endişelendirdi. Hemen acile gitmeni öneririm. Test yaptım pozitif çıktı ama kahverengi pıhtı geliyor dersen bakarlar.. hatta mümkünse kadın doğum hastanesi varsa oraya git..Nasil bi lekeydi ? Benim kahve geliyor. Arada pıhtı gibi su seklinde degil yani sizinde öyle miydi
Gülüm sen hamilesin bence ve bu pıhtı konusu beni endişelendirdi. Hemen acile gitmeni öneririm. Test yaptım pozitif çıktı ama kahverengi pıhtı geliyor dersen bakarlar.. hatta mümkünse kadın doğum hastanesi varsa oraya git..
Gülüm sen hamilesin bence ve bu pıhtı konusu beni endişelendirdi. Hemen acile gitmeni öneririm. Test yaptım pozitif çıktı ama kahverengi pıhtı geliyor dersen bakarlar.. hatta mümkünse kadın doğum hastanesi varsa oraya git..
Amin insallah canimInsallah hayirlisi olsun
Bn ıncır ve havuc yedım ada cayı ıctm cnm ıste dr a godıcem aksam bakalım yumurtqyla alakalı ne dıcek korkuyrmİşte dr bana klomen verdi hayıt otu incir yedim oluştu yumurta sende dene canm
Anlamadım kız vallâ bidaha yazsanaBenımde bugun yırmı ılıskıden kac gectı yumurtlamadan
Bugun 20. Gunum cnm ılıskının ustunden senın kac gun gectıAnlamadım kız vallâ bidaha yazsana
Hayalet çizgi görüyorum :)Eki Görüntüle 2096570
Kızlar bu da şimdiki hali bekledikten sonra böyle oldu
Erken gidersen iğne falan yaparlar diye önlem alman için söylüyorum canım..Hhh korkutma beni
Ben de yarın sabah yapıyorum. Haydi insaallah hepimiz yarın mutluluk haberleri paylaşırız. Hamileyimmmmm diye yazmak olur insaallah :)))seymaka sağol canım inşallah ,Hadi A AsyaaAyazz @Yukakita haberleri bekliyorum ben de yazıcam gelişmeleri ,
yarın sabah bi test yaparım :)
İnşallah ondandır canım. Ben pıhtıyı duyunca gardımı alıyorum.. kaç gün sürdü lekeler?Z
Doktoruma söylemiştim pihtiyida imptlasyon kanaması oturma kanamasi olabilir demsiti.
Aksam gideyim en iyisiErken gidersen iğne falan yaparlar diye önlem alman için söylüyorum canım..
İnşallah ondandır canım. Ben pıhtıyı duyunca gardımı alıyorum.. kaç gün sürdü lekeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?