Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O konuda da haklısın cnm da napalım bende 1 sene oldu olacak ama bebek olmadı bende geçen ay oluruna bıraktım artık
Bu ay yumurtlama takibi bide maydonoz süt kürunu yspacam ins tutar ya etrafimdakiler arkadaslarim benimle birlikte evlenen benden sonra evlenen arkadaslarim hepsi hamile doguran var bende hsla tık yok allah onlarin bebeklerini onlara bagislasin ne bilim ayni zamanda evlendik onlarin oldu bnim yok insan ister istemez üzülüyor

Ya benim adetine 4 gün vardı ama adet oldum kasiklarim ağrırdı normalde ama şimdi belim ağrıyor ağrıdan ağlıcam ve adetin her zamanki gibi değil az geliyor sizce neden erken ve az geldi
Üşütmüş olabilirsiniz malesef hava şartlarından dolayı erken yada geç olabiliyor

O maydonoz süt kürünü yaparken çok çok dikkat et kendine ben bu ay onuda yaptımda üşüttüm galiba

Meraktan ölüyorum yaaa. Sabah test yapsam çıkar mııııı

kız allah iyiligini vermesin güldürdün beni insallah öyledir. Ne guzel soyledin oyle kisa ve net peki sence lekelenme neden oluyor fikrin varmi yavrum
ben iki cocugumdada leke geldi ama kırmızı değildi genelde kahve adet olucam sanırdım hamile çıkardım testinde silik ikinci çizgi bence hamilesin

Eşin hamileyse sen daha çok hamilesindir o zaman benim bat geldiği gün senin de geri sayım hızlanacak geç bre zaman..

Bende 'çok hamileyim' diyorum offlayıp öyle alaya aldık işi,bunlar hep meraktan galiba :))))
Az kaldı seninde yarınıda bi atlatalımda..
Simdi pesinden kosturuyoruz sonra zaman bizi kovalamaya baslayacak yine :)

Yapinca 1 saat boyunca bataniye yorgan altina olup terlemwmiz lazim oyle biliyorum sende işe yaradi mi
Tıkanık tüpler için işe yarar diyorlar ben yapmaktan zarar gelmez iltihap varsada atar diye yaptım. Ama 1 saat oturup bekleyemedim 20 30 dk en fazla yapabildim. Ama ne zaman yapsam ertesi sabah toplu akıntı geliyordu yani öyle diyim gene işe yarar o konuda. Gebelik konusunda Allah biliyo artık yumurtayla sperme kalmış o durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…