- 8 Ekim 2017
- 56
- 44
- 3
- 43
Hormon testi de yaptırdım canım hicbir engel yok deyince doktor bende beklemeyi yeğledim.aslinda beklemek akıllıca değil çünkü 35 yaşıma girdim ama regl 3 gün var olmadı doktora gideceğim artık çok gecikmeden. Sen de ne var ne yokAnladım canım 2 yıl uzun bir süre hormon testleri falan yaptirsaydiniz sanırım onlarda etkiliyor
Hiç duymadım öyle birşey.Evlendikten sonra gelin için Mevlüt yapıyor ya heryerde yok mu bu adet sorunca şaşırdım ben biraz erteledimde
Amann varsa çıkar zaten :)Bilmiyomki canım suyun bir zararı olmaz herhalde ya
Boyutu büyük geliyordur. Resmî kırp öyle deneDosya yükledend olmuyor
Ay maaşallah kopkoyu çıkmış. Kan vermeye de gidin bakalım ne kadarlıkmis bebiş :)
Yuh batiz belli bu ...masaAllahAtabildim sonunda
Bu ultra erken gebeluk testi bunlar 1 haftalikken bile cikiyorAy maaşallah kopkoyu çıkmış. Kan vermeye de gidin bakalım ne kadarlıkmis bebiş :)
Gidicez pazartesi inşallah cnm :)Ay maaşallah kopkoyu çıkmış. Kan vermeye de gidin bakalım ne kadarlıkmis bebiş :)
Evet canım kardeşim bilerek almış bunlardanBu ultra erken gebeluk testi bunlar 1 haftalikken bile cikiyor
Vallaha evde 1 tane var. Eve gider gitmez tekrar yapacam. Çıkmazsa da ya bu testlerden alırım ya da kan veririmBu ultra erken gebeluk testi bunlar 1 haftalikken bile cikiyor
Gecen ay bende bunlardan almistim cunku ordan biliyorum :)Evet canım kardeşim bilerek almış bunlardan
Evet canım öyle yaparsın yap bir an önce merak ediyoz :))Vallaha evde 1 tane var. Eve gider gitmez tekrar yapacam. Çıkmazsa da ya bu testlerden alırım ya da kan veririm
Çok sevindim senin adına. Batlarımız aynı gündü. Inşallah bende de vardır :)Gidicez pazartesi inşallah cnm :)
Beyaz akıntının hamilelik belirtisi olduğunu okudum birsuru kadından. Hadi insallah umutlandım senin için.yaz emi regl olmazsanAkıntı geliyor beyaz ama katı değil. Az önce koştum tuvalete adet mı diye değilmiş. Sabah tekrar test yapacam. Sen ne yaptın ?
Bence al bi tane sen nerdesin bilmiyorum ama burada 10 lira cok pahali degilVallaha evde 1 tane var. Eve gider gitmez tekrar yapacam. Çıkmazsa da ya bu testlerden alırım ya da kan veririm
Sen de mi hamilesin :))Gecen ay bende bunlardan almistim cunku ordan biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?