- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
korumadıysanız hamile olabilirsin bende geçen ay düşük yaptım bugün değerim 55 çıktı sözde esim korunuyorduKızlar merhaba
Adetime 6gün var bugün pembemsi be kahverengimsi leke geldi sildikçe geliyor
Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadm onda da bi hafta öncesinde böyle olmuştu
Yine mi aynı şeyler
Çok telaşlandım aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Belki de adet oldum
Bakalım ne olacak bekliyorm
Evdekini denerim o zaman. Canım sıkıldı. Basım ağrıyor. Kasıklarım sızlıyor yineHassas test alma boşuna parana yazık benim hassas teste çıkmadı ucuz testlerde çıktı sen bilirsin gene cnm hayırlısı olsun inşlh
evde varsa yap canım dünden bugüne koyulaşması gerek ordan anlarsinEvdekini denerim o zaman. Canım sıkıldı. Basım ağrıyor. Kasıklarım sızlıyor yine
Stresten basim ve kasıklarım ağrımaya başladıİnşallah canım inşallah :)
inşallah canım çok sagolTebrik ederim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ilk defa geçince sabah yaptım. Aksama da yapacam. Inşallah çıkar yaevde varsa yap canım dünden bugüne koyulaşması gerek ordan anlarsin
Jeycan yaptik okudum cnm yazdıklarını inşallah vardirStresten basim ve kasıklarım ağrımaya başladı
çıkar bence boşuna stres ettiginle kalıcam:)Ilk defa geçince sabah yaptım. Aksama da yapacam. Inşallah çıkar ya
Benimde ağrılarım oluyor bazen canım şuan adet dönemindeyim diye stres yapma nasipte varsa olur ki inşallah vardır senin testinde pembelik vardı çünkü belki daha çok erken diye öyle çıktı hemen olumsuz olma canımStresten basim ve kasıklarım ağrımaya başladı
Inşallah canım yaJeycan yaptik okudum cnm yazdıklarını inşallah vardir
Akşam tekrar yapacam inşallah bir şeyler de çıkar da pazartesi kan veririmBenimde ağrılarım oluyor bazen canım şuan adet dönemindeyim diye stres yapma nasipte varsa olur ki inşallah vardır senin testinde pembelik vardı çünkü belki daha çok erken diye öyle çıktı hemen olumsuz olma canım
Ah keşke öyle olsa da boşa ağlamış boşa stres yapmış olsamçıkar bence boşuna stres ettiginle kalıcam:)
simdi yapsana canım sabahın 4 unde yapmissin saat 6 14 saat geçmiş aradanInşallah canım ya
İnşallah bekliyorum canım bol bol su içAkşam tekrar yapacam inşallah bir şeyler de çıkar da pazartesi kan veririm
Evde değilim canım. Evde 1 tane testim var da buralarda bulamadım eczanesimdi yapsana canım sabahın 4 unde yapmissin saat 6 14 saat geçmiş aradan
Dosya yükle de öyle atabilirsinBen resim atamıyorum ya
Şu etkilemez değil mi değeriİnşallah bekliyorum canım bol bol su iç
Bilmiyomki canım suyun bir zararı olmaz herhalde yaŞu etkilemez değil mi değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?