Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda dualarım sizinle bunu bilinAmin kuzum benim. Darısı bize de olsun inşallah :)
gözün aydinnnn canım tebrik ederimHamileyimmmmmmmm
Saol canım Allah razı olsungözün aydinnnn canım tebrik ederim
Farketmez cnm benim ilk idrar değildi yaptım çıkmıştı sadece sıkışıktımŞuan evde değilim :) Akşam evde olurum. Kayınvalidemlere de gidersek saat 11 gibi evde olurum anca. Yemekler falan etkiler mi ki testi. Herkes ilk idrar diyor ya
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımAmin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda dualarım sizinle bunu bilin
Gidince yapacam tekrar. Ya da nöbetçi eczane bulup hassas testlerden alacamFarketmez cnm benim ilk idrar değildi yaptım çıkmıştı sadece sıkışıktım
Niye kapaliYap canım. Az önce gittim ben de kapalı her yer
Burda hep kapalı hafta sonları unuttum gittim. Karşımızda özel hastane var oraya gittim hafta sonu diye yapmadılarNiye kapali
Çok şükür :)) hayırlı olsun allah bağışlasınHamileyimmmmmmmm
İnşallah canım amin senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Saol canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Çok şükür :)) hayırlı olsun allah bağışlasın
Tebriklerrr :)Saol canım Allah razı olsun
Mrb kızlar 9 gün önce 1.24 olan değerim bugün 55 çıktı yarin tatile çıkacaktık gitmeden bir daha bakırayım dedim ve 55 çıktı tatil iptal oldu pazartesiye randevu aldım hemen ben 18 aralıkta düşük yapmaya başlamıştım sözde bu ay korunuyorduk önümüzdeki ay korunmayı bırakacaktık tam yumurtlama günlerim de esim iyi korunamadi bu yüzden şüphem vardı ve doğru çıktı inş. Sıkıntı yaşamam bu sefer
GözünaydınHamileyimmmmmmmm
Inşallah çıkar bende de :)İnşallah canım amin senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Hassas test alma boşuna parana yazık benim hassas teste çıkmadı ucuz testlerde çıktı sen bilirsin gene cnm hayırlısı olsun inşlhGidince yapacam tekrar. Ya da nöbetçi eczane bulup hassas testlerden alacam
İnşallah canım inşallah :)Inşallah çıkar bende de :)
Amin inşallah teşekkür ederim canım Allah'tan dilerim tez zamanda sizede nasip etsin sizde çift çizgileri görün inş.Gözünaydın
Sağlıkla al kucağına inşallah darısı bize
Acile bir git istersen canım ya inşallah dış gebelik değildir inşlahh hamilesindirKızlar merhaba
Adetime 6gün var bugün pembemsi be kahverengimsi leke geldi sildikçe geliyor
Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadm onda da bi hafta öncesinde böyle olmuştu
Yine mi aynı şeyler
Çok telaşlandım aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Belki de adet oldum
Bakalım ne olacak bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?