Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşime söyledim dayanamıyorum stres yaptım öğrenmem lazım diye. Burdan kalkınca acile gidip kan verecem. Dua edin çıksın kızlar

ya arkadaslar su hormon testimi yorumlarmısınız nasıl normalmi doktora gitmeye cok var dahada cok merak ediyorumTSH 2.159 fsh.8.76 E2 117 LH 4.83 prolaktin 15.70 bilen arkadaslar allah rızası için yorumlayın nasıl durum

Bildigim kadarıyla normal hepsi :)

Resmen boşluğa düştüm

Pembe dedigin ne beyazlamadi?
Eskisi mi?
Moralini bozma ve baskalarinin ne yasadigini bilemezsin onu da dusunme canim.Sonucta bunu nasip eden Allah ve en hayirli zamanda olacaktir

Bildigim kadarıyla normal hepsi :)

Pembe dedigin ne beyazlamadi?
Eskisi mi?
Moralini bozma ve baskalarinin ne yasadigini bilemezsin onu da dusunme canim.Sonucta bunu nasip eden Allah ve en hayirli zamanda olacaktir
Alt taraf bembeyaz oluyor çizgiler kalıyor ya. Alt taraf pembe kalıyor. Çok da bekleyemeden çıktık. Acile gidip kan verecem

tam olarak bende anlıyamadım

tam olarak anlıyamadım

bende tam olarak anlıyamadım bende sonuclarda öyle yazıyor olduğu gibi yazdım diyer sonuclar nasıl sizce iyimi
Sonuçların gayet iyi. Ben de 1 hafta önce aynısını yaptırdım, ordan biliyorum. Fotosunu atabilir misin

3ü 4ü gibi yumurtladım ben olsa testte çıkardı ama adet de olmayınca öldüm meraktan
Ama iste o aralar kalsan idrar da cikmasi lazim baya olmuş brlki gec dollenmedir belkide 2.kez farkli bi zamanda yumurtlamissindir kim bilir

Vallaha 11 de gitsek. 12-12.30da alırım herhalde. Ama yine görecem negatifii
Hadi insaAllah pozitiftir degerin 1 ve 2 arasi falan olup yok derlse inanma 5 in altini kabul etmiyorlar ama 1 ve 2 de yok denmeyecek bir deger...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…