InsaAllah canimYa batmalar var ama adet yok ınşallah geç dollenmedir
Aynen onlardan alacam canımAl tabi ya kafan rahatlar ultra erken testlerden
Nasıl çekiyorlarKizlar beklemeden rahim filmi çektirdin zaman kaybetmeyin inanın hiç korkulucak bir tarafı yok
ya arkadaslar su hormon testimi yorumlarmısınız nasıl normalmi doktora gitmeye cok var dahada cok merak ediyorumTSH 2.159 fsh.8.76 E2 117 LH 4.83 prolaktin 15.70 bilen arkadaslar allah rızası için yorumlayın nasıl durum
Resmen boşluğa düştüm
Alt taraf bembeyaz oluyor çizgiler kalıyor ya. Alt taraf pembe kalıyor. Çok da bekleyemeden çıktık. Acile gidip kan verecemBildigim kadarıyla normal hepsi :)
Pembe dedigin ne beyazlamadi?
Eskisi mi?
Moralini bozma ve baskalarinin ne yasadigini bilemezsin onu da dusunme canim.Sonucta bunu nasip eden Allah ve en hayirli zamanda olacaktir
Inşallah cnm dualarimiz seninleEşime söyledim dayanamıyorum stres yaptım öğrenmem lazım diye. Burdan kalkınca acile gidip kan verecem. Dua edin çıksın kızlar
Sonuçların gayet iyi. Ben de 1 hafta önce aynısını yaptırdım, ordan biliyorum. Fotosunu atabilir misintam olarak bende anlıyamadım
tam olarak anlıyamadım
bende tam olarak anlıyamadım bende sonuclarda öyle yazıyor olduğu gibi yazdım diyer sonuclar nasıl sizce iyimi
Bugünden sonra umudum kalmadı ama belli de olmaz. Geç döllenme olabilir.Inşallah cnm dualarimiz seninle
Hadi i nsaAllah canimya valla kendimin gibi merakla bekliyorumEşime söyledim dayanamıyorum stres yaptım öğrenmem lazım diye. Burdan kalkınca acile gidip kan verecem. Dua edin çıksın kızlar
3ü 4ü gibi yumurtladım ben olsa testte çıkardı ama adet de olmayınca öldüm meraktanHadi i nsaAllah canimya valla kendimin gibi merakla bekliyorum
Ama iste o aralar kalsan idrar da cikmasi lazim baya olmuş brlki gec dollenmedir belkide 2.kez farkli bi zamanda yumurtlamissindir kim bilir3ü 4ü gibi yumurtladım ben olsa testte çıkardı ama adet de olmayınca öldüm meraktan
Aynen. Kan verip kurtulacam artikAma iste o aralar kalsan idrar da cikmasi lazim baya olmuş brlki gec dollenmedir belkide 2.kez farkli bi zamanda yumurtlamissindir kim bilir
Ne zaman gidiyorsunuzAynen. Kan verip kurtulacam artik
Vallaha kayınvalidemlerdeyiz. Artik ne zaman kalkarsakNe zaman gidiyorsunuz
Poof ... yazarsin buraya giderken cok gec olurmukiVallaha kayınvalidemlerdeyiz. Artik ne zaman kalkarsak
Vallaha 11 de gitsek. 12-12.30da alırım herhalde. Ama yine görecem negatifiiPoof ... yazarsin buraya giderken cok gec olurmuki
Hadi insaAllah pozitiftir degerin 1 ve 2 arasi falan olup yok derlse inanma 5 in altini kabul etmiyorlar ama 1 ve 2 de yok denmeyecek bir deger...Vallaha 11 de gitsek. 12-12.30da alırım herhalde. Ama yine görecem negatifii
Vallaha canim varsa cikar artik. Yoksa da kürlere devamHadi insaAllah pozitiftir degerin 1 ve 2 arasi falan olup yok derlse inanma 5 in altini kabul etmiyorlar ama 1 ve 2 de yok denmeyecek bir deger...
Hayirlisi ne ise o.olsun..bizler sabirsizligimizdan bizim icin neyin hayirlisi oldugunu bilmiyoruz cünkü..yoksa da zamani vardir canimVallaha canim varsa cikar artik. Yoksa da kürlere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?