Çok haklısın bende ve bizim gibi olanlarda var böyle hissediyoruzTek hayalim bu herkes patır patır doğururken zoruma gidiyor
Resmen boşluğa düştümÇok haklısın bende ve bizim gibi olanlarda var böyle hissediyoruz(
ben de 5 aylık evliyim benimle birlikte evlenenler hamile ama yapacak bir şey yok canım Rabbim takdir etmeyince olmuyorTek hayalim bu herkes patır patır doğururken zoruma gidiyor
adetTek hayalim bu herkes patır patır doğururken zoruma gidiyor
mi oldunTek hayalim bu herkes patır patır doğururken zoruma gidiyor
Aynen öyle yapacak bir şey yok. Hep içime atıyorum. Cevremde hep hamilelerben de 5 aylık evliyim benimle birlikte evlenenler hamile ama yapacak bir şey yok canım Rabbim takdir etmeyince olmuyor
Olsa çıkardı ya. Demek ki yok. Bunlara tek tek para vereceğime 1 hassas test alıp kurtulsaydım. Daha da almam test falanA AsyaaAyazz canım inanki çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama daha edet olmadın sonuçta test sorunlu olabilir hemen salma kendini canım lütfen(
Gelmedi deme daha sana dedim ben onlardan al diyeOlsa çıkardı ya. Demek ki yok. Bunlara tek tek para vereceğime 1 hassas test alıp kurtulsaydım. Daha da almam test falan
Adet olmadın inşallah..Gelmedi deme daha sana dedim ben onlardan al diye
Aynen canım şükür :)Maşalllah koyu çıkmış
Var ya inat ettim ben. Bugün yarın öğrenecem. Nöbetçi eczane bulup alacam rahatlayacam. Batmalar oluyor ama adet yokGelmedi deme daha sana dedim ben onlardan al diye
Takmaaaa taktikca olmazAynen öyle yapacak bir şey yok. Hep içime atıyorum. Cevremde hep hamileler
Ya batmalar var ama adet yok ınşallah geç dollenmedirTakmaaaa taktikca olmaz
5 ay şuan bende bu kadar geciktirdimHayırlısı olsun canım bende yaptırmıştım :) kaç aylık evlisin ki ? Ben 5 ay sonra falan yaptırabilmiştim
tam olarak bende anlıyamadımReferans değerleri yok mu canım E2 yüksek gibi geldi
tam olarak anlıyamadımReferans değerleri yok mu canım E2 yüksek gibi geldi
bende tam olarak anlıyamadım bende sonuclarda öyle yazıyor olduğu gibi yazdım diyer sonuclar nasıl sizce iyimiReferans değerleri yok mu canım E2 yüksek gibi geldi
Bnimde oluyordu şuan yok al ya bekle neden hemen ümütsizliğe kapılıyosun dua et bol bol dua ben ediyorum inş hepiniz hanilesinizdir inşallah bebeğin seninledir canımVar ya inat ettim ben. Bugün yarın öğrenecem. Nöbetçi eczane bulup alacam rahatlayacam. Batmalar oluyor ama adet yok
Inşallah canım benim yaBnimde oluyordu şuan yok al ya bekle neden hemen ümütsizliğe kapılıyosun dua et bol bol dua ben ediyorum inş hepiniz hanilesinizdir inşallah bebeğin seninledir canım(
Al tabi ya kafan rahatlar ultra erken testlerdenVar ya inat ettim ben. Bugün yarın öğrenecem. Nöbetçi eczane bulup alacam rahatlayacam. Batmalar oluyor ama adet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?