Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Brnim kendimden pek umudum yok aslina bakarsan
Vallaha canım hiç belli olmuyor. Kısmet artık. Günün geldiyse sen de kan ver kurtul. Vallaha artık öyle yapacam. Her ay veririm kan var mı yok mu çıkar oh mis

Vallaha canım hiç belli olmuyor. Kısmet artık. Günün geldiyse sen de kan ver kurtul. Vallaha artık öyle yapacam. Her ay veririm kan var mı yok mu çıkar oh mis
Basim agridiysa tamamdir cunku ordan biliyorum ama sabah yapacam bi kere daha ilk idrarda cikarsa cikar cikmazsa vuslat baska bahara yapacak birsey yok

Tam emin olunan tarih pazartesi o zaman a kadar gelmezse ve hala cikmazsa idrarda gider veririm kan

Inşallah çıkar canım. Adet olmadıkça umut bitmez :)
Basim agridiysa tamamdir cunku ordan biliyorum ama sabah yapacam bi kere daha ilk idrarda cikarsa cikar cikmazsa vuslat baska bahara yapacak birsey yok

Doktormu istedi kendinmi gittin canım
Drum istedi ikinci gebelik istegiyle gitmistim yaklasik 1.5 senedir istiyorum rabbim nasip ederse 6 ay once demisti drum cekelim diye ama korkmustum biraz erken gibi gelmisti ama hic korkmaya gerek yokmus bu ay cekindim 8inde bakalim nasip

Drum istedi ikinci gebelik istegiyle gitmistim yaklasik 1.5 senedir istiyorum rabbim nasip ederse 6 ay once demisti drum cekelim diye ama korkmustum biraz erken gibi gelmisti ama hic korkmaya gerek yokmus bu ay cekindim 8inde bakalim nasip

Hayırlısı olsun inşallah canım bende çektiricem önümüZdeki ay nasipse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…