- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynen öyle. Zamanı gelince olur ama elimizde değil işteH
Hayirlisi ne ise o.olsun..bizler sabirsizligimizdan bizim icin neyin hayirlisi oldugunu bilmiyoruz cünkü..yoksa da zamani vardir canim
İnşallah canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzEşime söyledim dayanamıyorum stres yaptım öğrenmem lazım diye. Burdan kalkınca acile gidip kan verecem. Dua edin çıksın kızlar
Umudum yok. Olsa çıkardı ama belli de olmazİnşallah canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz
Brnim kendimden pek umudum yok aslina bakarsanVallaha kayınvalidemlerdeyiz. Artik ne zaman kalkarsak
Vallaha canım hiç belli olmuyor. Kısmet artık. Günün geldiyse sen de kan ver kurtul. Vallaha artık öyle yapacam. Her ay veririm kan var mı yok mu çıkar oh misBrnim kendimden pek umudum yok aslina bakarsan
Basim agridiysa tamamdir cunku ordan biliyorum ama sabah yapacam bi kere daha ilk idrarda cikarsa cikar cikmazsa vuslat baska bahara yapacak birsey yokVallaha canım hiç belli olmuyor. Kısmet artık. Günün geldiyse sen de kan ver kurtul. Vallaha artık öyle yapacam. Her ay veririm kan var mı yok mu çıkar oh mis
Basim agridiysa tamamdir cunku ordan biliyorum ama sabah yapacam bi kere daha ilk idrarda cikarsa cikar cikmazsa vuslat baska bahara yapacak birsey yok
Kizlar beklemeden rahim filmi çektirdin zaman kaybetmeyin inanın hiç korkulucak bir tarafı yok
Drum istedi ikinci gebelik istegiyle gitmistim yaklasik 1.5 senedir istiyorum rabbim nasip ederse 6 ay once demisti drum cekelim diye ama korkmustum biraz erken gibi gelmisti ama hic korkmaya gerek yokmus bu ay cekindim 8inde bakalim nasipDoktormu istedi kendinmi gittin canım
Seninle beraber bende dokuz dogurdumUmudum yok. Olsa çıkardı ama belli de olmaz
Allah'tan ümit kesilmez canım ...Umudum yok. Olsa çıkardı ama belli de olmaz
Ah bir de beni düşün. Bütün sülale burda kalkamadık yaaSeninle beraber bende dokuz dogurdum
Aynen hayırlısı bakalımAllah'tan ümit kesilmez canım ...
Tam toplanicak günü bulmuslarAh bir de beni düşün. Bütün sülale burda kalkamadık yaa
Vallaha ya gelen gelene. Hayattaki şansımTam toplanicak günü bulmuslar
Drum istedi ikinci gebelik istegiyle gitmistim yaklasik 1.5 senedir istiyorum rabbim nasip ederse 6 ay once demisti drum cekelim diye ama korkmustum biraz erken gibi gelmisti ama hic korkmaya gerek yokmus bu ay cekindim 8inde bakalim nasip
Korkulucak hicbisi yok beklemeye de gerek yok elbette zamani olmadikca gelmiycek ama herseye de bir vesile gerek cektirin 3 ay sans epey yuksek diyor drlarHayırlısı olsun inşallah canım bende çektiricem önümüZdeki ay nasipse bakalım
Beklemedeyizkızlar iyi akşamlar valla bugün ilk girişim temizlik halı kilim dolap temizleme derken bu saate anca oturdum.kahvemi yaptım . varmı hamile olanlar merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?