Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlar , sizleri de en kısa zamanda bekliyorum çok gecikmeden hadi sıranızı savın artık ekim annelerine geçin inşaallah
Ayy tam mevsimi bol bol ye güzelim bizim gelin de ayva aşerdi, çok yakışıklı bir oğlu oldu :) sağlıklı olsun, evlat baldan tatlı.. kendisini bu kadar seven ve önemseyen anne babanın çocuğu olacağı için de çok şanslı kerata :)

Ayy hemen bende yapcam çok severim çukur çukur gamzeli olsun

Kız isterdim Allah biliyor ama rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin inşaallah İnsan bebeğini düşününce kendi kendime sarılasım geliyor ellerimi karnıma doluyorum sanki bebeğe sarılmış hissi oluyor ama çok komik bence

Bebeğin senin duygularını hissediyor o yüzden sarılmış sayılırsın canım :) Allah gönlüne göre versin, bu erkek olursa kızın da olsun inşallah en gamzeli ve güzelinden

Çalışma yapacak hal kalmadı hsg de hiç çekilmedim ya ben. Acaba tüplerim mi tıkanık
Arada çalışma oluyorsa, spermleri çevreleyen sıvı geri akıyor ya ertesi gün, acaba o mu dedim. Ayrıca çatladıysa fırsatı da değerlendirmek gerek beaaa

Arada çalışma oluyorsa, spermleri çevreleyen sıvı geri akıyor ya ertesi gün, acaba o mu dedim. Ayrıca çatladıysa fırsatı da değerlendirmek gerek beaaa
Yok sperm değiller :) Adet olmadan tekrar yumurta olur mu ki. Ah iki yumoş da döllense de ikiz doğursam

Anladım canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…