- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Kuzum kusura bakma yeni gördum. Hiç ovulasyon testi yapmadim canim. Inan bilgim yok.
Ayy tam mevsimi bol bol ye güzelimCanım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlar, sizleri de en kısa zamanda bekliyorum çok gecikmeden hadi sıranızı savın artık ekim annelerine geçin inşaallah
Ayy hemen bende yapcam çok severim çukur çukur gamzeli olsunBen ilk ayva yedigimde sağ serçe parmağımı sağ yanağıma koymuştum tam gamze olan yere
Iste akilda olunca denemeden olmuyor sankiDiger yanagima neden yapmadim bilmiyorum ama
Kızımın sağ yanağında gamzesi var
Film de mutlu sonla bitsin o zaman canimBesiye çekelim yumoşlarıevet canım bu sabah söküldü patır patır.. sıkıntı yok tempoya devam biz de Şubat'ta aşk başkadır filmini çekeriz
Kız isterdim Allah biliyor ama rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin inşaallahAyy tam mevsimi bol bol ye güzelimbizim gelin de ayva aşerdi, çok yakışıklı bir oğlu oldu :) sağlıklı olsun, evlat baldan tatlı.. kendisini bu kadar seven ve önemseyen anne babanın çocuğu olacağı için de çok şanslı kerata :)
Bebeğin senin duygularını hissediyor o yüzden sarılmış sayılırsın canım :) Allah gönlüne göre versin, bu erkek olursa kızın da olsun inşallah en gamzeli ve güzelindenKız isterdim Allah biliyor ama rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin inşaallahİnsan bebeğini düşününce kendi kendime sarılasım geliyor ellerimi karnıma doluyorum sanki bebeğe sarılmış hissi oluyor ama çok komik bence
Arada çalışma oluyorsa, spermleri çevreleyen sıvı geri akıyor ya ertesi gün, acaba o mu dedim. Ayrıca çatladıysa fırsatı da değerlendirmek gerek beaaaÇalışma yapacak hal kalmadıhsg de hiç çekilmedim ya ben. Acaba tüplerim mi tıkanık
Yönetmene dilekçe yazalım, yapsın bize bir torpilFilm de mutlu sonla bitsin o zaman canim
Canım ben soğan suyu içerken burnumu tıkayıp bi dikişte içiyordum tadını almamak için. Yoksa tadı çok kötü geliyordu bana da ama sağlık için mecbur:))Midem iyi ama zor gidiyor kokuyor bu ayak gibi
Bende olmadı canımMerhaba kızlar yerleşme kanaması her gebelikte olurmu?
Peki nasıl anladın?Bende olmadı canım
Yok sperm değiller :) Adet olmadan tekrar yumurta olur mu ki. Ah iki yumoş da döllense de ikiz doğursamArada çalışma oluyorsa, spermleri çevreleyen sıvı geri akıyor ya ertesi gün, acaba o mu dedim. Ayrıca çatladıysa fırsatı da değerlendirmek gerek beaaa
İdrar testi ile adete 4 gün kala tesadüf öğrendim. Hatta adete 1 hafta kala ciddi ciddi adet sancısı çektim ama 1 gün boyunca geçmedi öyle oldu yine de hamile olduğumu anlamamıştım kesin adet olucam diyerek adeti bekliyordum.Peki nasıl anladın?
Anladım canım Allah analı babalı büyütsünİdrar testi ile adete 4 gün kala tesadüf öğrendim. Hatta adete 1 hafta kala ciddi ciddi adet sancısı çektim ama 1 gün boyunca geçmedi öyle oldu yine de hamile olduğumu anlamamıştım kesin adet olucam diyerek adeti bekliyordum.
Canım çokk sağol darısı bekleyen herkesin olsun dualarımdasınızzAnladım canım Allah analı babalı büyütsün
Sağol canım ilk denememdi kokladım meraktanCanım ben soğan suyu içerken burnumu tıkayıp bi dikişte içiyordum tadını almamak için. Yoksa tadı çok kötü geliyordu bana da ama sağlık için mecbur:))
Helal olsun . ...Eki Görüntüle 2099395 Bugün eşim gönderdi bana. Sizinle de paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?