- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Su gibi geçer mi bilmiyorum ama yata yata geçtiği doğruAyyy yerim seni panduffff Allah bizim içingüzel gönlünden geçenleri gerçeğe dönüştürsün inşallah.
Hamişliğin su gibi geçsin bizi bırakma ki cinsiyetini öğrenelim bebişin hep birlikte
Sizi üzeriz diye gerçekten yoksa buranın tadı bambaşka@biumutsa S Sevimlipanduf
Kızlar böyle düşünmeyin❤
Siz arada gelin tabii ki bizde neyin peşinde koşuyoruz tazeleyelim hayallerimizi❤
Sizde hayatinizin en guzel donemindesiniz tadini cikarin❤
Allah razı olsun gülüm, inşallah sene sonu gelmeden buluruz bebişleri :) Rabbim seni de sağlıkla kavuştursun evladına, akıllı uslu, sağlıklı, hayırlı, güzeller güzeli bir yavrun olur inşallahKızlar cidden burası çok güzeldi ara ara giriyorum bakıyorum hamile olanlar var mı diye ama cidden incitirim diye bişiy yazmıyorum kimseye gece uyku tutmayınca girdim gene burayaVosVos35 sonra rüyamda seni gördüm eylül anneleri topiğine geçmiştin uyanınca hemen baktım ama yoktun her soruma cevap aldığım yer burası, rabbim de en kısa zamanda sizin de sorularınıza cevap olarak bebişlerinizi göndersin ne güzel destek oluyorsunuz sizler yüzleriniz gülsün inşaallah hepinizin
Anladım canım kötü oldu böyleYok canım gene yapmıyolar ya
Canım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlarAllah razı olsun gülüm, inşallah sene sonu gelmeden buluruz bebişleri :) Rabbim seni de sağlıkla kavuştursun evladına, akıllı uslu, sağlıklı, hayırlı, güzeller güzeli bir yavrun olur inşallah
Sizi üzeriz diye gerçekten yoksa buranın tadı bambaşka
Zaman geçmiyor onuda geçtim her ay hüsran dahada yıkılyom işallah hepımız kalırız hamilOyyyy Allah yardimcin olsuunn :) Allah'tan kış
Zaman azaldikcada ayri bi yavasliyor sanki
Canım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlar, sizleri de en kısa zamanda bekliyorum çok gecikmeden hadi sıranızı savın artık ekim annelerine geçin inşaallah
Çok tsk ederim canım hemen ayarladım idrar bekliyorumCanımseymaka nın dediği gibi bardağa idrarını yap, ok işaretine kadar çubuğu içine sokup 10 saniye bekle. Daha sonra emici olmayan bir yüzeye düz yatır ve 3-5 dk bekle
Çok tsk ederim canım aynen öyle yapicamCanım ben hiç yapmadım bilmiyorum ama bi kap ayarlayıp ona ucunu batırıyorsundur diye dusunuyorum
Merhaba kızlar yerleşme kanaması her gebelikte olurmu?
İnşallah canım test yap yarın sabah bakalım ne çıkacak :)Bu ay acaba hamile olurmuyum ki çarşamba 25 ocak 31 gun oluyor
Hayır canım her gebelikte olmuyor değişiyor bildigim kadarıyla kişiden kişiyeMerhaba kızlar yerleşme kanaması her gebelikte olurmu?
Anladım canım teşekkür ederimHayır canım her gebelikte olmuyor değişiyor bildigim kadarıyla kişiden kişiye
Bi sıkıntı yok doktora göründüm. Enfeksiyon da değil. Yumurtalarım da çoktan çatlamış. Bende bi anlam veremiyorumBilemediiimminsallah bi sikinti cikmazz
Burnunu kapat, fondip yap gülüm.. sonra bir müddet nefes alma deeermişimMidem iyi ama zor gidiyor kokuyor bu ayak gibi
YapacammmmBurnunu kapat, fondip yap gülüm.. sonra bir müddet nefes alma deeermişimyerim seni çıtır sen yaparsın, süperstarsın seeen
Olmayabiliyor.
Bu ay ovulaston testiyle takip ettim bat şubat 2 acaba tuttumu tutmadımı öğrenmek istiyorum o yüzden yerleşme kanaması olurmu diye sormak istedim ama bende öle bişe olmadı oeki tuttuğunuanlamanın başka yolu varmı?Hayır canım her gebelikte olmuyor değişiyor bildigim kadarıyla kişiden kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?