Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy yerim seni panduffff Allah bizim içingüzel gönlünden geçenleri gerçeğe dönüştürsün inşallah.

Hamişliğin su gibi geçsin bizi bırakma ki cinsiyetini öğrenelim bebişin hep birlikte
Su gibi geçer mi bilmiyorum ama yata yata geçtiği doğru Hamile olana kadar farklı heyecanlar telaşlar hamile kaldıktan sonra farklı heyecanlar telaşlar başlıyor, ama çok güzel anılar biriktiriyorum bebeğime ilk yA çok özel ya daha 6 haftalık karnımdaki susam tanesinin alacağı dil eğitimlerine kadar plan yapıyoruz bazen eşimle sonra saçmaladığımızı farkedip gülüp duruyoruz hissediyor mudur acaba bebek de Sen de yaşa bu anları doya doya yaşa hatta bana çok yakınsın Avcılar'da oturuyormuşsun bende Beylikdüzü'nde, bebeklerimizi birlikte parka götürelim hadi yetiş bana bak ekim annelerinde bekliyorum seni seymaka

Allah razı olsun gülüm, inşallah sene sonu gelmeden buluruz bebişleri :) Rabbim seni de sağlıkla kavuştursun evladına, akıllı uslu, sağlıklı, hayırlı, güzeller güzeli bir yavrun olur inşallah

Allah razı olsun gülüm, inşallah sene sonu gelmeden buluruz bebişleri :) Rabbim seni de sağlıkla kavuştursun evladına, akıllı uslu, sağlıklı, hayırlı, güzeller güzeli bir yavrun olur inşallah
Canım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlar , sizleri de en kısa zamanda bekliyorum çok gecikmeden hadi sıranızı savın artık ekim annelerine geçin inşaallah

Canım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlar , sizleri de en kısa zamanda bekliyorum çok gecikmeden hadi sıranızı savın artık ekim annelerine geçin inşaallah

Ben ilk ayva yedigimde sağ serçe parmağımı sağ yanağıma koymuştum tam gamze olan yere
Iste akilda olunca denemeden olmuyor sanki Diger yanagima neden yapmadim bilmiyorum ama
Kızımın sağ yanağında gamzesi var

Bu ay ovulaston testiyle takip ettim bat şubat 2 acaba tuttumu tutmadımı öğrenmek istiyorum o yüzden yerleşme kanaması olurmu diye sormak istedim ama bende öle bişe olmadı oeki tuttuğunu anlamanın başka yolu varmı?

Hayır canım her gebelikte olmuyor değişiyor bildigim kadarıyla kişiden kişiye
Bu ay ovulaston testiyle takip ettim bat şubat 2 acaba tuttumu tutmadımı öğrenmek istiyorum o yüzden yerleşme kanaması olurmu diye sormak istedim ama bende öle bişe olmadı oeki tuttuğunuanlamanın başka yolu varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…