- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Hiç korkma canım benim başıma geldi. Hatta doktorum hiç beni yormadı direk kendi yazdı euthyrox. Doğuma kadar kullandım. Doğumdan önce değer düşmüştü iyice, ilaç dozunu önce yarıya düşürdüm, sonra da tamamen bıraktımKizlar tsh hormonum 5.18 yuksek cikti dr dahilye ye gonderdi ve ilac yazdi 3 hafta sonra kontrol tekrar tahlil yapacaklarmis boyle bi sorunla larsilasan oldumu kizlarrrr
bu 5. kullanısım ama ılk defa boyle agrı var tesekkurler cevabın ıcın
Ben de Haziran'da düşük yaptıktan tam 30 gün sonra adet oldum. Sonraki aylarda 28e döndü.Şimdi canım kasım 24 de kürtaj oldum aralık 25 de adet gördüm hiç korunmadim ve 28gunde bir oluyom 25 aralik da hesapliyom 1 gün geçti çıkıyor acaba 25 ocağa kadar beklesem mi
Anladım canım çok sağol valla herşey ingilizce çevirilerine bakıyordum bende dur o zaman bida yapayım idrar geldinde bekleyeyim bardağa yapayım ya kendime kızdım ne kadar cahilim diye sağol canimKuzum kaseteiz testlerden aldıysan ben kullan at kağıt bardağa bir miktar idrarımı yapıp çubuğu içinde bekletiyorum orda max. Çizgisi var onu geçmeyecek şekilde
@ay sagol kuzum ya oyle oturmussizlerden gelecek yorumu bekliyorum simdi 11 ayda yaptirdigim hormon testi sonuclatima bakiyorum 2.7lerde simdiki sonuc 5.18 bu kadar yukselirmi kisa bi sure icinde anlamadim bide LEVOTİRON 25mcg ilac verdi sabahlar ac karnina al dedi 3 hafta sonra kontrole gidecem bakilacak tekrarHiç korkma canım benim başıma geldi. Hatta doktorum hiç beni yormadı direk kendi yazdı euthyrox. Doğuma kadar kullandım. Doğumdan önce değer düşmüştü iyice, ilaç dozunu önce yarıya düşürdüm, sonra da tamamen bıraktım
Canım
Oyy kuzum benimBu soğan suyu ne kadar iğrenççççç
Ay nelere tahammül ediyorum bayılcam
Slm kızlar cumartesi 55 olan değerim dun 175 çıktı şükür :))dr progestan başlattı düşük önleyici 20 gün sonrada gel bebeğe bakalım dedi dua edin inşallah hepiniziniz güzel haberlerini alırız inşallah tek tek
Atasehir kadin dogum dr ayhan bey var o kadar iyiki her dedigin testi yapiyor hic demene bile gerek yok bana asama asama yaptirdi testleri en son hsg onerdi ve simdi durum ortada canim kakin olsan git oraya derdim.
Bu soğan suyu ne kadar iğrenççççç
Anladım canım çok sağol valla herşey ingilizce çevirilerine bakıyordum bende dur o zaman bida yapayım idrar geldinde bekleyeyim bardağa yapayım ya kendime kızdım ne kadar cahilim diye sağol canim
Bu ay acaba hamile olurmuyum ki çarşamba 25 ocak 31 gun oluyorBen de Haziran'da düşük yaptıktan tam 30 gün sonra adet oldum. Sonraki aylarda 28e döndü.
Bu soğan suyu ne kadar iğrenççççç
Kizlar morelim cok bozuk adetime 5 gün kaldi işallah bu ay hepımız hamiş kaliriz her ay yıkılıyorum şimdide catlıyom meraktan hamilemıyım diye ?
Kızlar cidden burası çok güzeldi ara ara giriyorum bakıyorum hamile olanlar var mı diye ama cidden incitirim diye bişiy yazmıyorum kimseye gece uyku tutmayınca girdim gene burayaVosVos35 sonra rüyamda seni gördüm eylül anneleri topiğine geçmiştin uyanınca hemen baktım ama yoktun her soruma cevap aldığım yer burası, rabbim de en kısa zamanda sizin de sorularınıza cevap olarak bebişlerinizi göndersin ne güzel destek oluyorsunuz sizler yüzleriniz gülsün inşaallah hepinizin
Gözün aydın canım gitgide artar değerin inşallah sağlıkladualarımız seninle ve bebişinle.
Ataşehir kadın doğum hastanesi mi bu canım devlet mi özel mi ? Doktor iyise giderim ama sürekli gitmek çoook zor olacak teee avcılardan ataşehire birde beylikdüzünde çalışıyorum aboouuwww git git bitmezYumurtlama takibi yaptıramam ama genel muayene için gidebilirim soyadı nedir canım bir bakayım. Çok teşekkür ederim ilgin için.
Ay deme öyleee bebiş için gazoz gibi gelir o merak etmee. Kaçıncı gündesin ki yavrum. Valla ben bir ara okadar alıştım ki bittiği gün bir boşluğa düştüm
Olur mu öyle şey kuzum çok normal bende bu testleri ilk burda gördüm dedim alhalh o neyki öylehep kaset alıyodum bölesi hem daha ekonomik hemde gani gani
Midem iyi ama zor gidiyor kokuyor bu ayak gibiOyy kuzum benimmiden rahatsız ise içme diyor Saraçoğlu hoca. Ben o yüzden içmiyorum. Testere dişli aslan pençesi yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?