- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Birbirimize güç vermeye çalışıyoruz. Sagol canim❤Helal olsun . ...
Bende avrupadayim kucukkoydeAvrupada kuzum avcılardayım
Daha bu 3.gunum ama bu kadar agri ilk defa oluyor ptesi yumurta takibine gidicem o zmn mutlaka soyleyecegimCanım benimde klomen kullandığımda bayağı ağrım olmuştu yürüyemiyordum inanılmaz bir baskı vardır yumurtaların büyümüş yada çoğalmışsa yapar
Eki Görüntüle 2099395 Bugün eşim gönderdi bana. Sizinle de paylaşmak istedim.
Çok güzel cnm ya gönlünüzce olsun herşey :)Birbirimize güç vermeye çalışıyoruz. Sagol canim❤
Emin değilim ama kese sanırım 5 haftalıkken falan görünüyorHer konh basliginaa merakimi vee steresimi yaziyorumm birde burda fikirleri olannlardan fikir ve yardim bekliyormm bende igne tedavisi gordum araligin 19 adet tarigimdi ve ben 1 ocakta catlatma ignesi kullandim kullandigim igneden 13 gun sonra pozitifti idrardaki testim ben inanmayip kan tahlili yaptirdim adetime 6 gün olmasina ragmenn sonucum 73.2 çikti ve ben 2 gun sonra yani adetime 4 gün varken tekrar bi kan tahlili yaptirdim ve sonuc 270 cikti adetimin 3 gunu tekrar yaptim bu seferki kan tahlilim 4664 cikti ama igne tedavisi baslatan doktoruma gidemeyince baska bi kadin dogum doktoruna gittim oda degerlerime goree kesenn gozukmesini soyledi yani kafam iyice karisti sizce ne zmn gitmeliyim.doktora daha 3 haftaa olmustur hamileysem bilee
Benimde kizimda oyleydi ama kafami cok karistirdi doktorum dis gebelikten suphelendi ama degerlerim yuksek cikmasi belkide igne tedavisindendi belkide igne veren doktorm ikiz olabilir demisti anlicagn kafam cok karisti canimmEmin değilim ama kese sanırım 5 haftalıkken falan görünüyor
Başka doktora da gitmende fayda var bence. Maalesef ki her doktora da güven olmuyorBenimde kizimda oyleydi ama kafami cok karistirdi doktorum dis gebelikten suphelendi ama degerlerim yuksek cikmasi belkide igne tedavisindendi belkide igne veren doktorm ikiz olabilir demisti anlicagn kafam cok karisti canimm
Adetin gectikten 1 hafta sonrasina tekabul eden zamanlarda gorunmesi daha cok beklenir kesenin canim.Her konh basliginaa merakimi vee steresimi yaziyorumm birde burda fikirleri olannlardan fikir ve yardim bekliyormm bende igne tedavisi gordum araligin 19 adet tarigimdi ve ben 1 ocakta catlatma ignesi kullandim kullandigim igneden 13 gun sonra pozitifti idrardaki testim ben inanmayip kan tahlili yaptirdim adetime 6 gün olmasina ragmenn sonucum 73.2 çikti ve ben 2 gun sonra yani adetime 4 gün varken tekrar bi kan tahlili yaptirdim ve sonuc 270 cikti adetimin 3 gunu tekrar yaptim bu seferki kan tahlilim 4664 cikti ama igne tedavisi baslatan doktoruma gidemeyince baska bi kadin dogum doktoruna gittim oda degerlerime goree kesenn gozukmesini soyledi yani kafam iyice karisti sizce ne zmn gitmeliyim.doktora daha 3 haftaa olmustur hamileysem bilee
Ins öyledir 1 hafta beklicem ins guzel sonuc alirim tsk verdiginiz cvplardan dolayiAdetin gectikten 1 hafta sonrasina tekabul eden zamanlarda gorunmesi daha cok beklenir kesenin canim.
Hemen acele edilmez aslinda.
Degerlerinse gayet guzel ilerlemis dış gebelik olma ihtimali düşük gb duruyor.
Aynen katılıyorum sana canımEki Görüntüle 2099395 Bugün eşim gönderdi bana. Sizinle de paylaşmak istedim.
bide normal testlerden yapsan cikarmi acaba:) kac gun gecikti adetin cnm ay insan herseyi kiyas yapiyor bole olunca bu arada hayirli olsun saglicakla al kucagina cok sevindim cnmEvet canım
ayva iyidir gamzeli bebişin olurCanım ayva çekip duruyor erkek olacak diyorlar, sizleri de en kısa zamanda bekliyorum çok gecikmeden hadi sıranızı savın artık ekim annelerine geçin inşaallah
Sağolasın canım darısı başına inşallah :) adetime iki gün vardı hassas testte çok silik bi çizgi çıktı bugün de testte değerim 10 çıktı canım 2 gün sonra tekrar gidecegim bakalım. Normal testlerde çıkmayabilir bence senin kaç gün varbide normal testlerden yapsan cikarmi acaba:) kac gun gecikti adetin cnm ay insan herseyi kiyas yapiyor bole olunca bu arada hayirli olsun saglicakla al kucagina cok sevindim cnm
benim cok duzensiz oldugu icin hic bilemiyorum 25 i olacak heralde:)ama keske olmasam ama dunde test yaptim negatifti normal testtenSağolasın canım darısı başına inşallah :) adetime iki gün vardı hassas testte çok silik bi çizgi çıktı bugün de testte değerim 10 çıktı canım 2 gün sonra tekrar gidecegim bakalım. Normal testlerde çıkmayabilir bence senin kaç gün var
Bide hassas testi dene bakalım onda çıkar belki canımbenim cok duzensiz oldugu icin hic bilemiyorum 25 i olacak heralde:)ama keske olmasam ama dunde test yaptim negatifti normal testten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?