Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her konh basliginaa merakimi vee steresimi yaziyorumm birde burda fikirleri olannlardan fikir ve yardim bekliyormm bende igne tedavisi gordum araligin 19 adet tarigimdi ve ben 1 ocakta catlatma ignesi kullandim kullandigim igneden 13 gun sonra pozitifti idrardaki testim ben inanmayip kan tahlili yaptirdim adetime 6 gün olmasina ragmenn sonucum 73.2 çikti ve ben 2 gun sonra yani adetime 4 gün varken tekrar bi kan tahlili yaptirdim ve sonuc 270 cikti adetimin 3 gunu tekrar yaptim bu seferki kan tahlilim 4664 cikti ama igne tedavisi baslatan doktoruma gidemeyince baska bi kadin dogum doktoruna gittim oda degerlerime goree kesenn gozukmesini soyledi yani kafam iyice karisti sizce ne zmn gitmeliyim.doktora daha 3 haftaa olmustur hamileysem bilee

Emin değilim ama kese sanırım 5 haftalıkken falan görünüyor

Emin değilim ama kese sanırım 5 haftalıkken falan görünüyor
Benimde kizimda oyleydi ama kafami cok karistirdi doktorum dis gebelikten suphelendi ama degerlerim yuksek cikmasi belkide igne tedavisindendi belkide igne veren doktorm ikiz olabilir demisti anlicagn kafam cok karisti canimm

Benimde kizimda oyleydi ama kafami cok karistirdi doktorum dis gebelikten suphelendi ama degerlerim yuksek cikmasi belkide igne tedavisindendi belkide igne veren doktorm ikiz olabilir demisti anlicagn kafam cok karisti canimm
Başka doktora da gitmende fayda var bence. Maalesef ki her doktora da güven olmuyor

Adetin gectikten 1 hafta sonrasina tekabul eden zamanlarda gorunmesi daha cok beklenir kesenin canim.
Hemen acele edilmez aslinda.
Degerlerinse gayet guzel ilerlemis dış gebelik olma ihtimali düşük gb duruyor.

Adetin gectikten 1 hafta sonrasina tekabul eden zamanlarda gorunmesi daha cok beklenir kesenin canim.
Hemen acele edilmez aslinda.
Degerlerinse gayet guzel ilerlemis dış gebelik olma ihtimali düşük gb duruyor.
Ins öyledir 1 hafta beklicem ins guzel sonuc alirim tsk verdiginiz cvplardan dolayi

bide normal testlerden yapsan cikarmi acaba:) kac gun gecikti adetin cnm ay insan herseyi kiyas yapiyor bole olunca bu arada hayirli olsun saglicakla al kucagina cok sevindim cnm
Sağolasın canım darısı başına inşallah :) adetime iki gün vardı hassas testte çok silik bi çizgi çıktı bugün de testte değerim 10 çıktı canım 2 gün sonra tekrar gidecegim bakalım. Normal testlerde çıkmayabilir bence senin kaç gün var

benim cok duzensiz oldugu icin hic bilemiyorum 25 i olacak heralde:)ama keske olmasam ama dunde test yaptim negatifti normal testten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…