- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Vallaha ya doğduktan sonra ugrastirsinlar. Ağlasınlar uyutmasınlarr vallaha razıyım :)) ama hemen gelsinler. Senin bat ne zaman canım ?bebeler bilse analari neler cekiyor bekletmeselerde artik bi bizede ugrasalar :)
Hehe sağol kuzumBenimde 16şubat canım eklermisin bu arada hayırlı olsun
benim bat batti galiba:))cunku her ay gecike gecike geliyor ayin 1 inden baslayip en son 24 e dogru oldu bu yda heralde 25 cnmVallaha ya doğduktan sonra ugrastirsinlar. Ağlasınlar uyutmasınlarr vallaha razıyım :)) ama hemen gelsinler. Senin bat ne zaman canım ?
Kızlar birşey söylücem lütfen bana ses verin
10 kişi olsa da sevinirim
Aramızda toplanıp Meryem süresi her gün bir kişi için okuyalım lütfen topik burası diil ama bir konu oluştursak Hergün bir kişiye 10 tane toplu olmuş olur var mısınız
Ben hamileyim ama kim için olursa okurum benKızlar birşey söylücem lütfen bana ses verin
Aramızda toplanıp Meryem süresi her gün bir kişi için okuyalım lütfen topik burası diil ama bir konu oluştursak Hergün bir kişiye 10 tane toplu olmuş olur var mısınız
Inşallah bebiş gelir de adet olmazsın :) erken testlerden al bence yap birbenim bat batti galiba:))cunku her ay gecike gecike geliyor ayin 1 inden baslayip en son 24 e dogru oldu bu yda heralde 25 cnm
Eklerim tabi kuzum bat kaç
25 cnmm tesekkur ederimEklerim tabi kuzum bat kaç
Çok teşekkür ederim 10 kişi olup bir topik açarız açamasak da özel mesaj atarız okuduğumuzu bildiririzSüper olur
Sağol Allah razı olsun üç kişi olduk şimdiden çok sevindimBen hamileyim ama kim için olursa okurum ben
dun heycan olsun die normal test yaptim negatif cikti:)test gercekten bagimli yapiyor bugun markett gozum testler reyonunda kaldi etrafada bakiyorum kimse varmi die:))sanki calacam testi oyle heyecanli:d yarin bi hassas alim bakim oda bi heycanInşallah bebiş gelir de adet olmazsın :) erken testlerden al bence yap bir
Al canım benim. Ben niyeyse güveniyorum onlara. O kadar para yanidun heycan olsun die normal test yaptim negatif cikti:)test gercekten bagimli yapiyor bugun markett gozum testler reyonunda kaldi etrafada bakiyorum kimse varmi die:))sanki calacam testi oyle heyecanli:d yarin bi hassas alim bakim oda bi heycan
ay insalah cnmAl canım benim. Ben niyeyse güveniyorum onlara. O kadar para yaniinşallah çıkar canım
kuzum aslinda bende okuyabilirim hep evdeyim zaten ama evde kitabim yoknasil yapayim bilgisayrdanmi takip edeyimKızlar birşey söylücem lütfen bana ses verin
Merakla bekliyorum. Haber ver bana da :) aa aklıma geldi birden alırsan kullanmadan önce bir baksana ışıkta çizgi falan var mı diye. Bazen kontrol çizgisi olurmuş ya. Bizim gördüğümüz belki de oydu :) ama çıplak gözle baya baya gördük eşimleay insalah cnm
Ben de okurum canımKızlar iki kişiyi not ettim yarın bu saatlere kadar 10 kişi olmamız dileğiyle
10 kişi olamasak da yakınlarımıza okuturuz
ama seninkini bizde gorduk o kontrol degildi bence ama ilginc kanda cikmadiMerakla bekliyorum. Haber ver bana da :) aa aklıma geldi birden alırsan kullanmadan önce bir baksana ışıkta çizgi falan var mı diye. Bazen kontrol çizgisi olurmuş ya. Bizim gördüğümüz belki de oydu :) ama çıplak gözle baya baya gördük eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?