Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebeler bilse analari neler cekiyor bekletmeselerde artik bi bizede ugrasalar :)
Vallaha ya doğduktan sonra ugrastirsinlar. Ağlasınlar uyutmasınlarr vallaha razıyım :)) ama hemen gelsinler. Senin bat ne zaman canım ?

Vallaha ya doğduktan sonra ugrastirsinlar. Ağlasınlar uyutmasınlarr vallaha razıyım :)) ama hemen gelsinler. Senin bat ne zaman canım ?
benim bat batti galiba:))cunku her ay gecike gecike geliyor ayin 1 inden baslayip en son 24 e dogru oldu bu yda heralde 25 cnm

Kızlar birşey söylücem lütfen bana ses verin
10 kişi olsa da sevinirim
Aramızda toplanıp Meryem süresi her gün bir kişi için okuyalım lütfen topik burası diil ama bir konu oluştursak Hergün bir kişiye 10 tane toplu olmuş olur var mısınız

Ben hamileyim ama kim için olursa okurum ben

benim bat batti galiba:))cunku her ay gecike gecike geliyor ayin 1 inden baslayip en son 24 e dogru oldu bu yda heralde 25 cnm
Inşallah bebiş gelir de adet olmazsın :) erken testlerden al bence yap bir

Inşallah bebiş gelir de adet olmazsın :) erken testlerden al bence yap bir
dun heycan olsun die normal test yaptim negatif cikti:)test gercekten bagimli yapiyor bugun markett gozum testler reyonunda kaldi etrafada bakiyorum kimse varmi die:))sanki calacam testi oyle heyecanli:d yarin bi hassas alim bakim oda bi heycan

dun heycan olsun die normal test yaptim negatif cikti:)test gercekten bagimli yapiyor bugun markett gozum testler reyonunda kaldi etrafada bakiyorum kimse varmi die:))sanki calacam testi oyle heyecanli:d yarin bi hassas alim bakim oda bi heycan
Al canım benim. Ben niyeyse güveniyorum onlara. O kadar para yani inşallah çıkar canım

kuzum aslinda bende okuyabilirim hep evdeyim zaten ama evde kitabim yoknasil yapayim bilgisayrdanmi takip edeyim

Merakla bekliyorum. Haber ver bana da :) aa aklıma geldi birden alırsan kullanmadan önce bir baksana ışıkta çizgi falan var mı diye. Bazen kontrol çizgisi olurmuş ya. Bizim gördüğümüz belki de oydu :) ama çıplak gözle baya baya gördük eşimle

ama seninkini bizde gorduk o kontrol degildi bence ama ilginc kanda cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…