Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki havuç suyu herakşmmı

ay bende adeti bekliyorum sogan suyuna baslicam nasil yapiyosun ben yumurtlamiyorum heralde hic hissetmiyorm

Ben bunu arastırdım da namaz kılan birinin okuması daha fyadalıymış yani niyet onemli o ayrı ama işte bilince de olmıcakmış gibi okumaktan vazgeçiyorum bide namazı varmış onun?
hadi ya ilk defa duydum cnm olsun namazinida kilariz varsa bilen paylassin cnm

ay bende adeti bekliyorum sogan suyuna baslicam nasil yapiyosun ben yumurtlamiyorum heralde hic hissetmiyorm
Ben de hic hissetmiyorum. Telefondaki programa göre tam o gün kahverengi akıntı olunca ordan tahmin ettim. Adet bittikten 4-5 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah akşam ac karnına iciyorsun. Her içimde taze yapacaksın. 1 adet orta boy soğanı (mor soğan değil. Kırmızı kabuklu yemeklik soganlardan) 1.5 bardak suda 5 dakika kaynatıyorsun. Ilıktan az sıcak olacak şekilde iciyorsun. Dakikayı kaynamaya başladığı anda tut.

Ben bunu arastırdım da namaz kılan birinin okuması daha fyadalıymış yani niyet onemli o ayrı ama işte bilince de olmıcakmış gibi okumaktan vazgeçiyorum bide namazı varmış onun?
Hadi ya namazını bilmiyorum canım ben

canım ben 3 hamileliğimde görmedim sadece birinde gördüm yerleşme kanaması oda adet zamanında gördüm geliyo dedim baktım gelmedi .yani her hamilelikte bile gözükmüyor canım
Ya ben bu ay hiç bişe anladım kafam inanılmaz karıştı. Ovulasyon testi aldım 13 günde koyu sayılır değerlendirdim. Daha sonra kırmızılık azaldı. Şuan bata 10 sayıyorum kasıklarımda sancı vardı zaten bugunde gögsümde hassasiyet başladı. Test yaptım ama negatif çok erken biliyorum ama napcamı şaşırdım

Senin BAT ne zamandi?

canım evet dediğin gibi test erken inanki.kasıklarını bilmem ama göğüslerinde hassasiyet hiç geçmeden devam ederse çok güzel belirti yani .kasıklarımda belirtiyi düşünürsek ben geçen ay yumurtlamadan sonra hergün yandı hatta birinde de acayip yandı karnıma karşıdan çocuklar gibi üf f dedim yerleşiyor dediler ama bende tutmadı adet oldum tam oldum bundan fazlasıda olamazdı.ama göğüs inanıyorum nadide sultanı geçmiştim oğlumda çamaşırı çıkarınca aklım çıkıyordu.adetten çok önce başlamıştı.kız inş hamilesindir .senin yumurtlama 13 demi oldu adet gördğün tarih ne

Şubatın biri en geç ikisinde hastalanırım. Şaşmaz günüm benim genellikle. Yaklaşık 7 8 gündür kasık agrım var yoğunluk sağda bugunde gögüslerim hassaslaştı işte

Senin BAT ne zamandi?
18 ocak. Hadi 35e kaydı diyelim. Geçen ay da 5 gün gecikmeyle oldu çünkü. Bugün olmam lazımdı hala olmadı. Göğüslerim büyüdü. Ara ara sızı oluyor. Bir iş yapınca belim çok ağrıyor

Ilk defa gittim hiç beğenmedim. Hasta sayısı da çok azdı. 5-10 kişi anca vardı. Hatta 0 dediğinde niyeyse inanamadım bile

Valla canım çok sallamamışlar gibi anlattıklarına göre “ sıfır “ nedir ya hiçmi bir değeri yok sıfır nokta bilmem kaçtır en düşük ki bence sıfırda değil gibi geliyor
Ya emin olamadım valla paranoya yapmaktansa ya mail adresine sonucu iste yada git gözlerinle gör kuzum

Şubatın biri en geç ikisinde hastalanırım. Şaşmaz günüm benim genellikle. Yaklaşık 7 8 gündür kasık agrım var yoğunluk sağda bugunde gögüslerim hassaslaştı işte
umutlandırmak istemem ama tam zamanında belirtiler benim bat haamile olduğum zamn 4 nisandı 27 martda test yaptım hafif silik birşey çıktı ama çok şiddetli adet sancısı vardı hep erken gelirdi 29u gibi tahmin olarak bekliyordum gelcek dedim test garipti çünkü.iyi biliyorum günüm vardı üstümde ne varsa atasım geldi mart ayında sıcaklık bastı pancar gibiydim .bekledim gelmedi göğüslerim davul gibiydi çok iyi biliyorum .1 nisanda teste çıktı ve 4 nisandada bat 584 çıktı yani adet ağrısıda kasıklardaki şiddetli ağrı göğüs ağrısıda buna işaretmiş .tarihi dün gibi aklımda .ondan sordum son tarihin ne diye ben yumurtlamayı anlamıyorum konuyu.burda öğrendim.seninde bata garanti 9 günün falan var olması gereken zamanda belirtiler bence :)biraz uzun oldu ama kusura bakma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…