O kadar yorma kendini o zaman sağol Allah razı olsunkuzum aslinda bende okuyabilirim hep evdeyim zaten ama evde kitabim yoknasil yapayim bilgisayrdanmi takip edeyim
Yarın ben size okunacak kişileri yazıcam kızlar işten gelince inş çoğalırız
Oley sağolun sizi de ekşisemBen de okurum canım
CANIM Benin’de eklermişim bat 14şubat:)Ben
Benide ekler mısınız 5 şubat :)
Benim dışımda 3 oldukİnşallah canım zaten yarın okuyacaktım iyi oldu böylece
yok cnm estafrla ne yorulcam ben yarin kayinvalideme gidersem isterim haber ederim sana yarinO kadar yorma kendini o zaman sağol Allah razı olsun
Tamamyok cnm estafrla ne yorulcam ben yarin kayinvalideme gidersem isterim haber ederim sana yarin
Kız ben hayal sandım önce. Sonra eşim geldi al çıkmış çizgi sen niye ağlıyorsun ki dedi. Dedim hayal gördüm sandım. Eşimin iş yerinin karşısındaki hastanede yaptırdım. Dedim bir git al sonucu belki 0 küsür çıkmıştır. Bana telefonda sıfır dedi küsür söylemedi çünkü. Yani diyorum ki hadi dandik testler bozuktu. Bu da mı bozuk yani. Hadi diğer testler bekledi bayağı. Bu beklemedi de 5 dakika içinde gördüm. Her yer beyazladı o çizgi kaldı. Yani siz bile resimde fark ettiniz biz daha net gördükama seninkini bizde gorduk o kontrol degildi bence ama ilginc kanda cikmadi
sende yap bida su hassas testi bakalim kendinde gitmemisin kan sonucuna esin belki yarim anlamistir insallah gecikmeli supriz yapar bebisKız ben hayal sandım önce. Sonra eşim geldi al çıkmış çizgi sen niye ağlıyorsun ki dedi. Dedim hayal gördüm sandım. Eşimin iş yerinin karşısındaki hastanede yaptırdım. Dedim bir git al sonucu belki 0 küsür çıkmıştır. Bana telefonda sıfır dedi küsür söylemedi çünkü. Yani diyorum ki hadi dandik testler bozuktu. Bu da mı bozuk yani. Hadi diğer testler bekledi bayağı. Bu beklemedi de 5 dakika içinde gördüm. Her yer beyazladı o çizgi kaldı. Yani siz bile resimde fark ettiniz biz daha net gördük
Yok canım ben hastaneyi aradım kız negatif dedi. Kaç çıktı peki dedim 0 dedi. Tamam dedim kapattım ben de :)sende yap bida su hassas testi bakalim kendinde gitmemisin kan sonucuna esin belki yarim anlamistir insallah gecikmeli supriz yapar bebis
Benim dışımda 3 olduk
Yok canım ben hastaneyi aradım kız negatif dedi. Kaç çıktı peki dedim 0 dedi. Tamam dedim kapattım ben de :)
İnşallahDahada toplanırız canım merak etme görmeyenler vardır daha
Resmî bir işlem yapmadılar ki adımı soyadımı yazdılar bir de kart verdiler arayın diye. Normalde gidip alacaktım ama çok şiddetli yağmur yağdı çıkamadımAh be canım ya sonra bakmadın mı kendin internetten belki ilgilenmedi bile ne biliyosun artık böyle kurumlarda çalışanlara güvenmiyorum
Resmî bir işlem yapmadılar ki adımı soyadımı yazdılar bir de kart verdiler arayın diye. Normalde gidip alacaktım ama çok şiddetli yağmur yağdı çıkamadım
Ilk defa gittim hiç beğenmedim. Hasta sayısı da çok azdı. 5-10 kişi anca vardı. Hatta 0 dediğinde niyeyse inanamadım bileYrn müsait olursan git al yada mail adrsini ver göndermelerini söyle. Nasıl bir yerki resmi işlem yapmıyor birde ben arıyorum sonucu öğrenmeye 3,5 saatte beklettiler birde
bencede sen ya gidip ordan al yada yeni bi yerde kan ver gelmeyen adetten umut kesilmez:)Ilk defa gittim hiç beğenmedim. Hasta sayısı da çok azdı. 5-10 kişi anca vardı. Hatta 0 dediğinde niyeyse inanamadım bile
Peki bu keçiboynuzunu şu şekilde uygula diyo da eşimle istişare edince o başka ben başka anlıyorumKızlar adetimin ( yukarıdan aşağı ) 13.günü,14. Günü ve bugün 15. Günü olan zamanlarda ov. Testlerimi yaptım
Canım görmemişim valla kusura bakma okadarda kaçırdığım yerler geri dönüyorum ama yine gözümden kaçmış
Bildiğim kadarıyla yaptığın yöntem doğruo şekilde devam edebilirsin. Pekmezi de faydalı ayrıca eğer uğraşmak istemezsen.
Ek olarak taze havuç suyu sık bir su bardağı içsin, domates suyuda çok çok etkiliymişve propolis abur cubur yerine de fındık, fıstık,ceviz tükettir. Bir arkadaşım da kemik suyu çorba önermişti. Kısacası basit şeyler
Geçen gün @VosVos35 arkadaşımın dediği yöntemi de dene istersen. İlişkiden bir saat önce sert bir türk kahvesi sipoşları harekete geçiriyormuş
Eşin mikmik öncesi duş almasın sipoşlar yavaşlıyor :/
Âdetlerim düzensiz olurdu zaten ama soğan suyu adetimi gününde getiriyordu. Soğan suyu da içtim o kadar. Hatta yumurtlama gününde kahverengi çamur gibi akıntı geldi sonra kesildi. Aha yumurtladım dedim. Belki de geç çatladı bilemiyorum artık :)bencede sen ya gidip ordan al yada yeni bi yerde kan ver gelmeyen adetten umut kesilmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?