Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama seninkini bizde gorduk o kontrol degildi bence ama ilginc kanda cikmadi
Kız ben hayal sandım önce. Sonra eşim geldi al çıkmış çizgi sen niye ağlıyorsun ki dedi. Dedim hayal gördüm sandım. Eşimin iş yerinin karşısındaki hastanede yaptırdım. Dedim bir git al sonucu belki 0 küsür çıkmıştır. Bana telefonda sıfır dedi küsür söylemedi çünkü. Yani diyorum ki hadi dandik testler bozuktu. Bu da mı bozuk yani. Hadi diğer testler bekledi bayağı. Bu beklemedi de 5 dakika içinde gördüm. Her yer beyazladı o çizgi kaldı. Yani siz bile resimde fark ettiniz biz daha net gördük

sende yap bida su hassas testi bakalim kendinde gitmemisin kan sonucuna esin belki yarim anlamistir insallah gecikmeli supriz yapar bebis

sende yap bida su hassas testi bakalim kendinde gitmemisin kan sonucuna esin belki yarim anlamistir insallah gecikmeli supriz yapar bebis
Yok canım ben hastaneyi aradım kız negatif dedi. Kaç çıktı peki dedim 0 dedi. Tamam dedim kapattım ben de :)

Yok canım ben hastaneyi aradım kız negatif dedi. Kaç çıktı peki dedim 0 dedi. Tamam dedim kapattım ben de :)

Ah be canım ya sonra bakmadın mı kendin internetten belki ilgilenmedi bile ne biliyosun artık böyle kurumlarda çalışanlara güvenmiyorum

Ah be canım ya sonra bakmadın mı kendin internetten belki ilgilenmedi bile ne biliyosun artık böyle kurumlarda çalışanlara güvenmiyorum
Resmî bir işlem yapmadılar ki adımı soyadımı yazdılar bir de kart verdiler arayın diye. Normalde gidip alacaktım ama çok şiddetli yağmur yağdı çıkamadım

Resmî bir işlem yapmadılar ki adımı soyadımı yazdılar bir de kart verdiler arayın diye. Normalde gidip alacaktım ama çok şiddetli yağmur yağdı çıkamadım

Yrn müsait olursan git al yada mail adrsini ver göndermelerini söyle. Nasıl bir yerki resmi işlem yapmıyor birde ben arıyorum sonucu öğrenmeye 3,5 saatte beklettiler birde

Yrn müsait olursan git al yada mail adrsini ver göndermelerini söyle. Nasıl bir yerki resmi işlem yapmıyor birde ben arıyorum sonucu öğrenmeye 3,5 saatte beklettiler birde
Ilk defa gittim hiç beğenmedim. Hasta sayısı da çok azdı. 5-10 kişi anca vardı. Hatta 0 dediğinde niyeyse inanamadım bile

Ilk defa gittim hiç beğenmedim. Hasta sayısı da çok azdı. 5-10 kişi anca vardı. Hatta 0 dediğinde niyeyse inanamadım bile
bencede sen ya gidip ordan al yada yeni bi yerde kan ver gelmeyen adetten umut kesilmez:)

Peki bu keçiboynuzunu şu şekilde uygula diyo da eşimle istişare edince o başka ben başka anlıyorum bir hafta sabah akşam iç. bir hafta sonra 3 ayda haftalık olarak herhafta bir günmü, yoksa bir hafta ara ver sonra birhafta iç sonra bir hafta içme o şekildemi acaba siz nasıl yaptınız?

bencede sen ya gidip ordan al yada yeni bi yerde kan ver gelmeyen adetten umut kesilmez:)
Âdetlerim düzensiz olurdu zaten ama soğan suyu adetimi gününde getiriyordu. Soğan suyu da içtim o kadar. Hatta yumurtlama gününde kahverengi çamur gibi akıntı geldi sonra kesildi. Aha yumurtladım dedim. Belki de geç çatladı bilemiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…