Peki bu keçiboynuzunu şu şekilde uygula diyo da eşimle istişare edince o başka ben başka anlıyorumbir hafta sabah akşam iç. bir hafta sonra 3 ayda haftalık olarak herhafta bir günmü, yoksa bir hafta ara ver sonra birhafta iç sonra bir hafta içme o şekildemi acaba siz nasıl yaptınız?
canım bekliyorum şarjı dolsun bakalım ne diceksiniz:)Canim cek gonder bakalim ne tip
Ben şimdi buraya yazıcam onu canımBoyut büyük geliyor demek ki. Sadece duası olmuyor mu ki
Yarın alacam canım. Inşallah bir umut doğar. Benim göğüslerim hep adet öncesi buyur. Adet olunca da iner. Hala büyükler ama adet gelmedi. Hayırlısı bakalımValla canım çok sallamamışlar gibi anlattıklarına göre “ sıfır “ nedir ya hiçmi bir değeri yok sıfır nokta bilmem kaçtır en düşük ki bence sıfırda değil gibi geliyor
Ya emin olamadım valla paranoya yapmaktansa ya mail adresine sonucu iste yada git gözlerinle gör kuzum
Peki havuç suyu herakşmmı
Umitlendirmek istemem ama 5 gun gecikmis, kan testinde cikmasa dahi regl olmayinca hala ihtimal var bence, hem az cok belirtiler de var diyorsun, hayirlisi olsun.18 ocak. Hadi 35e kaydı diyelim. Geçen ay da 5 gün gecikmeyle oldu çünkü. Bugün olmam lazımdı hala olmadı. Göğüslerim büyüdü. Ara ara sızı oluyor. Bir iş yapınca belim çok ağrıyor
Bencede süper olur benim aklımda vardı zaten
Yarın alacam canım. Inşallah bir umut doğar. Benim göğüslerim hep adet öncesi buyur. Adet olunca da iner. Hala büyükler ama adet gelmedi. Hayırlısı bakalım
Çok iyi geldi bana amaumutlandırmak istemem ama tam zamanında belirtiler benim bat haamile olduğum zamn 4 nisandı 27 martda test yaptım hafif silik birşey çıktı ama çok şiddetli adet sancısı vardı hep erken gelirdi 29u gibi tahmin olarak bekliyordum gelcek dedim test garipti çünkü.iyi biliyorum günüm vardı üstümde ne varsa atasım geldi mart ayında sıcaklık bastı pancar gibiydim .bekledim gelmedi göğüslerim davul gibiydi çok iyi biliyorum .1 nisanda teste çıktı ve 4 nisandada bat 584 çıktı yani adet ağrısıda kasıklardaki şiddetli ağrı göğüs ağrısıda buna işaretmiş .tarihi dün gibi aklımda .ondan sordum son tarihin ne diye ben yumurtlamayı anlamıyorum konuyu.burda öğrendim.seninde bata garanti 9 günün falan var olması gereken zamanda belirtiler bence :)biraz uzun oldu ama kusura bakma:)
Ben varimKızlar birşey söylücem lütfen bana ses verin
10 kişi olsa da sevinirim
Aramızda toplanıp Meryem süresi her gün bir kişi için okuyalım lütfen topik burası diil ama bir konu oluştursak Hergün bir kişiye 10 tane toplu olmuş olur var mısınız
Yarın sonucu alacam belki 0 küsür çıkmıştır. Erken gebelik testindeki de o yüzden çok ince silik çıkmıştır. Ilk defa bu kadar ısrarcı oldum ben. Her ay test yapardım of der ağlar avunurdum sonra. Ama bu ay bir degisik oldumUmitlendirmek istemem ama 5 gun gecikmis, kan testinde cikmasa dahi regl olmayinca hala ihtimal var bence, hem az cok belirtiler de var diyorsun, hayirlisi olsun.
Kan için en az 1 hafta 10 gün bekleyecem canım. Erken gebelik testi ilişki üzerinden 3-4 günkü olanı göstermiş olabilir çünküHayırlısı kuzum sağlık ocağına da git sabahtan kan ver istersen sen bilirsin
Sağolun sizi de etiketlicemBen varim
kuzum adet zamani baslamayimmiBen de hic hissetmiyorum. Telefondaki programa göre tam o gün kahverengi akıntı olunca ordan tahmin ettim. Adet bittikten 4-5 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah akşam ac karnına iciyorsun. Her içimde taze yapacaksın. 1 adet orta boy soğanı (mor soğan değil. Kırmızı kabuklu yemeklik soganlardan) 1.5 bardak suda 5 dakika kaynatıyorsun. Ilıktan az sıcak olacak şekilde iciyorsun. Dakikayı kaynamaya başladığı anda tut.
Hayır adetliyken başlanmıyor. Adet bittikten 4- 5 gün sonra başla. 15 gün iç :)kuzum adet zamani baslamayimmi
Oley ya not ediyorum
canım senin durumunu takip ettim. pcolu olduğun için belki bu ay geç yumurtlamışssındır.Kan için en az 1 hafta 10 gün bekleyecem canım. Erken gebelik testi ilişki üzerinden 3-4 günkü olanı göstermiş olabilir çünkü
ha tamam cnm saolasin baslicamHayır adetliyken başlanmıyor. Adet bittikten 4- 5 gün sonra başla. 15 gün iç :)
Pico olduğu için ben de net diyemiyorum ama. Tahmini yumurtlama günümde kahverengi bir akıntı oldu baya koyu ama. O zaman yumurtladım dedim. Belki geç çatladı o dollendi bilemem. Göğüslerim de inseydi derdim. Adet olmayacam diye hala ara ara sizi geliyor ve göğüslerim büyük. Hayırlısı bakalım. Olmazsa aslan pençesini içer adet olurum. Doktorlar hep doğum kontrol hapı veriyor ne yazık kicanım senin durumunu takip ettim. pcolu olduğun için belki bu ay geç yumurtlamışssındır.
ayrıca en garantisi tabi kan testi.. benim adetim 10 gün geçtiğinde kan testim negatifti. Gene de doktorum bir kere başıma geldi, bir hastamda geç döllenme oldu demişti. hala adet olmazsam gene test yaptırmamı söylemişti. Ha ben sonuç olarak hamile değildim ama, sonra gene testi tekrar etmende yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?