Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim bildiğim bir hafta ara vere vere devam etmek şeklinde ama ben uygulamadığım için bilmiyorum açıkçası kuzum benim eşim hayatta içmez bunu kendide söyledi zaten, pekmezi bile çocuk gibi peşinde koştura koştura veriyorum köşelerde sıkıştırıyorum adamı.

Sen youtubedan izle bence saraçoğlu orda bayağı detaylı anlatıyor canım

Yarın alacam canım. Inşallah bir umut doğar. Benim göğüslerim hep adet öncesi buyur. Adet olunca da iner. Hala büyükler ama adet gelmedi. Hayırlısı bakalım

Peki havuç suyu herakşmmı

Evet canım her gün taze olarak sık, 1 su bardağı domates suyu daha da etkiliymiş 7 hafta tüketmek lazımmış ama alerjisi vs. Varsa ağır gelebilir herkes domatesi tüketemiyor çünkü

18 ocak. Hadi 35e kaydı diyelim. Geçen ay da 5 gün gecikmeyle oldu çünkü. Bugün olmam lazımdı hala olmadı. Göğüslerim büyüdü. Ara ara sızı oluyor. Bir iş yapınca belim çok ağrıyor
Umitlendirmek istemem ama 5 gun gecikmis, kan testinde cikmasa dahi regl olmayinca hala ihtimal var bence, hem az cok belirtiler de var diyorsun, hayirlisi olsun.

Yarın alacam canım. Inşallah bir umut doğar. Benim göğüslerim hep adet öncesi buyur. Adet olunca da iner. Hala büyükler ama adet gelmedi. Hayırlısı bakalım

Hayırlısı kuzum sağlık ocağına da git sabahtan kan ver istersen sen bilirsin

Çok iyi geldi bana ama çünkü bir tek burda ifade edebiliyorum kendimi. İnanın sabırsızlıkla bekliyorum napsam acaba son güne kadar beklesem mi ?

Umitlendirmek istemem ama 5 gun gecikmis, kan testinde cikmasa dahi regl olmayinca hala ihtimal var bence, hem az cok belirtiler de var diyorsun, hayirlisi olsun.
Yarın sonucu alacam belki 0 küsür çıkmıştır. Erken gebelik testindeki de o yüzden çok ince silik çıkmıştır. Ilk defa bu kadar ısrarcı oldum ben. Her ay test yapardım of der ağlar avunurdum sonra. Ama bu ay bir degisik oldum

Hayırlısı kuzum sağlık ocağına da git sabahtan kan ver istersen sen bilirsin
Kan için en az 1 hafta 10 gün bekleyecem canım. Erken gebelik testi ilişki üzerinden 3-4 günkü olanı göstermiş olabilir çünkü

kuzum adet zamani baslamayimmi

Kan için en az 1 hafta 10 gün bekleyecem canım. Erken gebelik testi ilişki üzerinden 3-4 günkü olanı göstermiş olabilir çünkü
canım senin durumunu takip ettim. pcolu olduğun için belki bu ay geç yumurtlamışssındır.

ayrıca en garantisi tabi kan testi.. benim adetim 10 gün geçtiğinde kan testim negatifti. Gene de doktorum bir kere başıma geldi, bir hastamda geç döllenme oldu demişti. hala adet olmazsam gene test yaptırmamı söylemişti. Ha ben sonuç olarak hamile değildim ama, sonra gene testi tekrar etmende yarar var.

3-09-12, 10:09
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur. 41 gün boyunca hergün bir kere okunması gerekiyor sonrada tilavet secdesi yapılıyor ve bildiğim kadarıyla 41tane hurma alıyor okunacak kişi okuyacak kişilere veriyor onlar okuyor hurmaları sahibine veriyor sahibide o hurmaları yiyor ama biz burdan yaparsak onu yapmayacağız sadece meryem süresini okuyup secdesini yapıcaz Allah kabul etsin niyet onemli

Pico olduğu için ben de net diyemiyorum ama. Tahmini yumurtlama günümde kahverengi bir akıntı oldu baya koyu ama. O zaman yumurtladım dedim. Belki geç çatladı o dollendi bilemem. Göğüslerim de inseydi derdim. Adet olmayacam diye hala ara ara sizi geliyor ve göğüslerim büyük. Hayırlısı bakalım. Olmazsa aslan pençesini içer adet olurum. Doktorlar hep doğum kontrol hapı veriyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…