Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün sanırım psikolojik kistin olduğu taraf baya baya acıyor ağrı yapıyor. kist yapar mı bunu

yani çok karışıyorlar. sanki yorumlarini soran oldu. en son birine patlamıştım. ama herkesi de paylayamam ki olmaz yani. temizlikçi ablalar bile var mı bebek diyo. çok toplumun dilinde bu olay
Dolu var alcanmı dıysım gelıyo benımde alaallla sureklı yok deyınce doruyonmu bak olmuyo dıyolar ıcınden

Insallah canim sende sağol :) amin..
Etmem miii
Sorunun ne oldugunu bilip ilerlemeniz en buyuk adım.Hayirlisiyla en guzel zamanda saglikla gelsin bebis.

canım çok sevindim inanki valla yazıyı görnce .gölge çizgi var bata kaç gün vardı canım .ayy inş güzel sonuçların olur kandada

Tesekkur ederim canim :) Darisi basiniza saglikla insallah❤

canım bide yumurtlaman ne zamndı bugün kaçıncı günü ay heyecan bastı beni yemin ederim çok sevindim

13 Ocaktı canım

plojovic hayırlı olsun canım

Tesekkur ederim ❤

Dolu var alcanmı dıysım gelıyo benımde alaallla sureklı yok deyınce doruyonmu bak olmuyo dıyolar ıcınden
işyerine herkeste değil ama belli bi kisimda bebekle hava atmaya çalışanlar var. Rabbim bildiği gibi yapsın onlari. doğuran üzerime geliyo yok böyle bişey. hayir düşünmüyorum deyince susmuyolar da

Predıctordencıkarmı acaba benım bebıs varsa cnm 10 betayı çlcuyomus dun 6 olup dıgerı ölctuyse bırbucuk gune yakın oldu testı yapalı 10 a cıkmısmıdır nasıl ppazarlık yapıyom ama ahahah

işyerine herkeste değil ama belli bi kisimda bebekle hava atmaya çalışanlar var. Rabbim bildiği gibi yapsın onlari. doğuran üzerime geliyo yok böyle bişey. hayir düşünmüyorum deyince susmuyolar da
Bnm esım 8 kardes ama ıkı kardeste sıkıntı var eslerınde gercı kendı cocuklarında degılde yanı hayırlısını dılıceksınn allah vermezse olmuyo sonucta oda bızım elımızde degıl

Bnm esım 8 kardes ama ıkı kardeste sıkıntı var eslerınde gercı kendı cocuklarında degılde yanı hayırlısını dılıceksınn allah vermezse olmuyo sonucta oda bızım elımızde degıl
yani aynen. normalde iyi niyetle konuşsalar yine sıkıntı değil de bebek üzerinden havasını atmaya çalışanlar çok kötü

Aaaa bız senle bıgun arayla yumurtlamısız kıznsenon kasette cıktına gore benımde bugun cokmak zorunda hahahah

A AsyaaAyazz
Öncelikle kararın ne olursa olsun önemli olan senin kendi düsüncelerin.Buraya girmedikcede kendini geri cekeceksen konusman daha faydali bile olabilir canim.

Bence de gerekiyorsa once yapman gerekeni yap en azindan 3 ay kullan ilacini sonra tertemiz bi yola çık.En ne ile ugrastigini biliyorsun.Bu olmaz demek degil ki...

Baskalarina gelince de bu sizin elinizde.Inan cocugun oluncada sana bu sekilde zarar verenleri o kadar dinlememek gerekiyor ki.Yoksa sutundende olursun,cocugunun yedigi ictigindende,davranislarindanda.Kendini suzup dimdik ayakta dur!
Allah dermansiz dert vermesin yine de❤

Kendine bi ay belirle.Mesela Mayıs.Herseyini yaptir,ilaclarinida kullan.Guzelce hazirlan.'olmayacak' fikrini beynine sokarsanda sen bile ayiklayamazsin.O yuzden o fikri tamamen cikar.

Insan icinde bulundugu duruma odaklabiyor sonucta herkesin derdi kendine ama mesela arkadasim 25 haftalik dogum yapti ustelik bebek icin cok ugrasmislardi,suan yenidogan yogun bakimda bebek...
Insan kendine bile sabrediyorda yavruna edemiyorsun...
Sen duanı eksik etme,mutlaka var bir hayrı bu isinde

Çok rahatladım Allah razı olsun hepinizden. Haftaya cumaya çok şükür randevu buldum. Klomen isteyecem verirse :) Bayağı rahatladım ya. Hatta soğan suyu da yaptım içecem şimdi :)

Aaa benimde 13 ocaktı hayırlı olsun nası çıktı sende bende deniyim

Aaa benimde 13 ocaktı hayırlı olsun nası çıktı sende bende deniyim

Normal gebelik testi yaptım ilk idrarla,hemen çıktı canım.
Ama ozellikle soyluyorum ben bile sasirdim.
Kizimda hic testlerde cikmamisti.Ustelik gunum 2 gun gectikten sonra degerim 2062ydi o zaman.
Cikmazsada gununu ve kan sonucunu mutlaka bekle

Sağlıkla kucağına al canım inş :)

Anladım canım sağolsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…