Dolu var alcanmı dıysım gelıyo benımde alaallla sureklı yok deyınce doruyonmu bak olmuyo dıyolar ıcındenyani çok karışıyorlar. sanki yorumlarini soran oldu. en son birine patlamıştım. ama herkesi de paylayamam ki olmaz yani. temizlikçi ablalar bile var mı bebek diyo. çok toplumun dilinde bu olay
tamam canım bak bunu bilmiyordum çok sağolHenüz değil canım, 21:30 gibi tekrar yap bence. Çok sık yapmaktan ziyade her gün aynı saatlerde yapmak önemli. Sabah akşam yapsan yeterli.
Ayy yazilari kaciriyorum yorumlardan anladim sizde biseyler oldugunu. Cok sevindim tebrik ederim. Hayirla saglikla gelsin insaallah
Ben bu gruptan kaydim biraz:/ kendi kan testi degerlerimin derdine dusup sizlere 1000 tane soru sormustum. Sizde sagolun her firsatta cevap verdiniz. Fakat sorun eşimde cikti, ona yonelik konularda dolaniyorumBanada dua edin..
canım çok sevindim inanki valla yazıyı görnce .gölge çizgi var bata kaç gün vardı canım .ayy inş güzel sonuçların olur kandada
canım bide yumurtlaman ne zamndı bugün kaçıncı günü ay heyecan bastı beni yemin ederim çok sevindim
plojovic hayırlı olsun canım
işyerine herkeste değil ama belli bi kisimda bebekle hava atmaya çalışanlar var. Rabbim bildiği gibi yapsın onlari. doğuran üzerime geliyo yok böyle bişey. hayir düşünmüyorum deyince susmuyolar daDolu var alcanmı dıysım gelıyo benımde alaallla sureklı yok deyınce doruyonmu bak olmuyo dıyolar ıcınden
Predıctordencıkarmı acaba benım bebıs varsa cnm 10 betayı çlcuyomus dun 6 olup dıgerı ölctuyse bırbucuk gune yakın oldu testı yapalı 10 a cıkmısmıdır nasıl ppazarlık yapıyom ama ahahahInsallah canim sende sağol :) amin..
Etmem miii
Sorunun ne oldugunu bilip ilerlemeniz en buyuk adım.Hayirlisiyla en guzel zamanda saglikla gelsin bebis.
Tesekkur ederim canim :) Darisi basiniza saglikla insallah❤
13 Ocaktı canım
Tesekkur ederim ❤
Bnm esım 8 kardes ama ıkı kardeste sıkıntı var eslerınde gercı kendı cocuklarında degılde yanı hayırlısını dılıceksınn allah vermezse olmuyo sonucta oda bızım elımızde degılişyerine herkeste değil ama belli bi kisimda bebekle hava atmaya çalışanlar var. Rabbim bildiği gibi yapsın onlari. doğuran üzerime geliyo yok böyle bişey. hayir düşünmüyorum deyince susmuyolar da
yani aynen. normalde iyi niyetle konuşsalar yine sıkıntı değil de bebek üzerinden havasını atmaya çalışanlar çok kötüBnm esım 8 kardes ama ıkı kardeste sıkıntı var eslerınde gercı kendı cocuklarında degılde yanı hayırlısını dılıceksınn allah vermezse olmuyo sonucta oda bızım elımızde degıl
Aaaa bız senle bıgun arayla yumurtlamısız kıznsenon kasette cıktına gore benımde bugun cokmak zorunda hahahahInsallah canim sende sağol :) amin..
Etmem miii
Sorunun ne oldugunu bilip ilerlemeniz en buyuk adım.Hayirlisiyla en guzel zamanda saglikla gelsin bebis.
13 Ocaktı canım
Tesekkur ederim ❤
Çok rahatladım Allah razı olsun hepinizden. Haftaya cumaya çok şükür randevu buldum. Klomen isteyecem verirse :) Bayağı rahatladım ya. Hatta soğan suyu da yaptım içecem şimdi :)A AsyaaAyazz
Öncelikle kararın ne olursa olsun önemli olan senin kendi düsüncelerin.Buraya girmedikcede kendini geri cekeceksen konusman daha faydali bile olabilir canim.
Bence de gerekiyorsa once yapman gerekeni yap en azindan 3 ay kullan ilacini sonra tertemiz bi yola çık.En ne ile ugrastigini biliyorsun.Bu olmaz demek degil ki...
Baskalarina gelince de bu sizin elinizde.Inan cocugun oluncada sana bu sekilde zarar verenleri o kadar dinlememek gerekiyor ki.Yoksa sutundende olursun,cocugunun yedigi ictigindende,davranislarindanda.Kendini suzup dimdik ayakta dur!
Allah dermansiz dert vermesin yine de❤
Kendine bi ay belirle.Mesela Mayıs.Herseyini yaptir,ilaclarinida kullan.Guzelce hazirlan.'olmayacak' fikrini beynine sokarsanda sen bile ayiklayamazsin.O yuzden o fikri tamamen cikar.
Aaaa bız senle bıgun arayla yumurtlamısız kıznsenon kasette cıktına gore benımde bugun cokmak zorunda hahahah
Aaa benimde 13 ocaktı hayırlı olsun nası çıktı sende bende deniyimInsallah canim sende sağol :) amin..
Etmem miii
13 Ocaktı canım
Tesekkur ederim ❤
İyim canımcım sen nasılsınCnm nasılsın
Aaa benimde 13 ocaktı hayırlı olsun nası çıktı sende bende deniyim
Sağlıkla kucağına al canım inş :)Insallah canim sende sağol :) amin..
Etmem miii
13 Ocaktı canım
Tesekkur ederim ❤
Anladım canım sağolsınNormal gebelik testi yaptım ilk idrarla,hemen çıktı canım.
Ama ozellikle soyluyorum ben bile sasirdim.
Kizimda hic testlerde cikmamisti.Ustelik gunum 2 gun gectikten sonra degerim 2062ydi o zaman.
Cikmazsada gununu ve kan sonucunu mutlaka bekle
Yarn cnm valla gıtmıcem kana ya ıstemıyorumSenin gunun yarin degil mi?
Bence kana git direkt :)
Benıs nabıyo bnde fena dglİyim canımcım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?