Oyy bende onun bal yanaklarından operim Allah bagislasin çocuklarin cennette sizi bekliyor annesi. şefaatci olur derler 3 cocugunu kaybedenler icin dogruysa insallahEvet canım 6 yaşında yanaklarından öper 3 çocuğum cennette beni bekliyor inş
Oo pik olacak tabi bakalim yarin siliklesir mi daha da koyulasir mi kacirma bu geceyiiiEki Görüntüle 2099802 kızlar sizce bu pik mi belim ve kaşıklarım çok ağrıyor Eki Görüntüle 2099809 bunlarda üstdeki dun akşam 10da yaptığım altdakide sabah 10 da yaptığım testler.valla sizi bıktırdım ama hakkınızı helal edin
D Duykam464600 canım senin dediğin şu şanlı kremi aldım biberli olanı yanıyorum felaket nprmalmi bu yani kıpkırmızı oldum ve bu kırmızılık nezaman gececek yüzümü yıkamayacakmıyım?
Canim normal cok takiyo ama emin ol cekiyo agriyi agrin azalinca peceteyle sil sonra yika yeterki krem gozune temas etmesin yakar cunku elinide baska yere surme dikkat et ☺D Duykam464600 canım senin dediğin şu şanlı kremi aldım biberli olanı yanıyorum felaket nprmalmi bu yani kıpkırmızı oldum ve bu kırmızılık nezaman gececek yüzümü yıkamayacakmıyım?
Sadece alnina surdun dimi agriyan yerlereCanim normal cok takiyo ama emin ol cekiyo agriyi agrin azalinca peceteyle sil sonra yika yeterki krem gozune temas etmesin yakar cunku elinide baska yere surme dikkat et ☺
Bekarken de verdiler hiç düzene girmedi. Haftaya randevu buldum şükürler olsun ki. Inşallah bu doktor iyi çıkar.
Yok alnıma ve şakaklara oralar agrıyo canımYakar canim ama tamamen yüzüne mi sürdün
Inşallah hepimiz kavuşuruz biran önceİnşallah canım niyetini ve moralini bozma bak pes etmedin doktora gidiyorsun böle oluyor bu işler beybiyi bulana kadar sabır
Şuan hafifledi az yakıyor ama o neydi öyleCanim normal cok takiyo ama emin ol cekiyo agriyi agrin azalinca peceteyle sil sonra yika yeterki krem gozune temas etmesin yakar cunku elinide baska yere surme dikkat et ☺
Tamam dogru surmussun canim agrin gecince peceteyle sil sonra yika elini gozune yada baska yere surme dikkat et yakar cunkuYok alnıma ve şakaklara oralar agrıyo canım
Evet canım alnıma ve şakaklara dogru masaj yaparak sürdümSadece alnina surdun dimi agriyan yerlere
Ben suruyorum oyle kaliyo cok yakiyo ama zamanla alisirsin canim ozellikle agridigi zaman surup yatiyorum o kadar guzel oluyoki hafifliyosun yani agrin gecince sil yika gene agrirsa surersin az agrin olunca ince tabaka halinde sur cok agrirsa biraz fazla surersin canimŞuan hafifledi az yakıyor ama o neydi öyletamam canım sürmemde eczaneyi aradım o çeker zaten dedi ama yıkamada demedi 45dlk falan oldu süreli napsam
Kıızzz bende yatıcaktımda yandım Allah dedim fırladım yataktan Ben suruyorum oyle kaliyo cok yakiyo ama zamanla alisirsin canim ozellikle agridigi zaman surup yatiyorum o kadar guzel oluyoki hafifliyosun yani agrin gecince sil yika gene agrirsa surersin az agrin olunca ince tabaka halinde sur cok agrirsa biraz fazla surersin canim
Ahahah o derece yani yatamadin ☺ alisirsin canim sifa olur insallahKıızzz bende yatıcaktımda yandım Allah dedim fırladım yataktan bakalım ozaman bir iki saat yatıcam nasıl olurum sagol canım benim
Ben burdayım ama birazcık uyucam migren den basım agrıyo kızlar gelir birazdan banada yazarsınızSelam şekerlerMeryem suresi zinciri vardı nerde o vatandaşlar
inşallahhh canımAhahah o derece yani yatamadin ☺ alisirsin canim sifa olur insallah
Yok alnıma ve şakaklara oralar agrıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?