Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim normal cok takiyo ama emin ol cekiyo agriyi agrin azalinca peceteyle sil sonra yika yeterki krem gozune temas etmesin yakar cunku elinide baska yere surme dikkat et ☺

Şüpheli ilişkinizden sonraki onuncu gün yarın erken gebelik testi aldım yapsam çıkar bu kızlar acaba

Bekarken de verdiler hiç düzene girmedi. Haftaya randevu buldum şükürler olsun ki. Inşallah bu doktor iyi çıkar.

İnşallah canım niyetini ve moralini bozma bak pes etmedin doktora gidiyorsun böle oluyor bu işler beybiyi bulana kadar sabır

Canim normal cok takiyo ama emin ol cekiyo agriyi agrin azalinca peceteyle sil sonra yika yeterki krem gozune temas etmesin yakar cunku elinide baska yere surme dikkat et ☺
Şuan hafifledi az yakıyor ama o neydi öyle tamam canım sürmemde eczaneyi aradım o çeker zaten dedi ama yıkamada demedi 45dlk falan oldu süreli napsam

Şuan hafifledi az yakıyor ama o neydi öyle tamam canım sürmemde eczaneyi aradım o çeker zaten dedi ama yıkamada demedi 45dlk falan oldu süreli napsam
Ben suruyorum oyle kaliyo cok yakiyo ama zamanla alisirsin canim ozellikle agridigi zaman surup yatiyorum o kadar guzel oluyoki hafifliyosun yani agrin gecince sil yika gene agrirsa surersin az agrin olunca ince tabaka halinde sur cok agrirsa biraz fazla surersin canim

Kıızzz bende yatıcaktımda yandım Allah dedim fırladım yataktan  bakalım ozaman bir iki saat yatıcam nasıl olurum sagol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…