- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
canım elinde test çok varsa dene akşamda ama daha net çizgi görmek istiyorsan bence yarın sabah yap .bence var gibi .benim testde son bat 4 nisandı 1 nisanda test yaptım bayağı net çıktı ordan düşünerek silikte ile çıkar diye tahmin ediyorum.her gün sabah yaparsan daha net emin olursun sonra doğru doktora inşCnm dun aksam yaptım 30 aralık sat bat yarın olmam gerek ılıskıden bugun 11. Gun hec yumurtladım ıcın dongumde kısa yenı cıkar varsa normal teste bıkac gun bekleyebılır belkı varsa tabı
Çocuktan çok millet yakıyor zaten canımıElti gorumce kaynana merakli akraba.merakli komsu hepsini toplayip yakicaz o olacak
Sonuçlarım hep normal. Sadece yaptırmadığım hsg kaldı. Adet düzensizliği var. Öyle deyince de hep doğum kontrol hapı. Ne yapacağımı şaşırdımWhatsapp grubu nedir yaa insanlar kafayı bozmuş başkasının çocuk yapmasıyla. O insanlarla mücadele etmek ayrı bi sınav zaten. Sen güçlü dur kesin dille düşünmüyorum şu an da zamanı gelince bakacağız düşündüğüm zamanda konuşulsun istemiyorum bu iki kişinin arasında bi mesele de kestir at kim olursa olsun. Ben eşimin teyzesine çok diklendim bu konuda artık kimse ağzını açamıyor kendini yetersiz görme cesaretini topla herşey yoluna girecek.
Doktorlar korunma hapı verecekler evet malesef önce tedavine o şekilde başlaman lazım senin için daha hayırlı olacaksa böle vakit kaybetmektense bir an önce tedavine başlaman daha iyi olmaz mı ? Belki en fazla 6 ay kullanırsın yani 1 sene içinde hamile kalabilirsin. Umutsuz olma lütfen elalemin nedediğini değil kendini düşün önce.
Stres daha çok etkiliyor pcoyu ben sana söliyim senin kendini motive etmen lazım. Ağlamadan olmuyor biliyorum bende her ay kendimi parçalıyorum. Ama bir doktora hızlıca görün sen kendin teşhisini koymuş gibi bende pco var deme doktora. Şu kadar zamandır çocuk istiyoruz tedavi olmak istiyorum de doktor kendi bulsun kendi çözüm üretsin. Modern tıpı alternatif tıpla da destekledik mi ohhh gör bak nasılda geliyor bebiş
Aaa cok sagol bilmiyodum yapcam hemenKendine de yap canım havuç suyu, çatlamasına yardımcı olur
Senın ılıskıden kac gun gecmıstı cnm tabı bugun cıkarmı bılmıyom ama artık az da olsa ıkı uc gune cıkması lazım katlanarak hızlıca artabılır ılla bır bucuk kat artcak dgl belkı ıkı artar ıns vardır bel kasık agrm oluyo ufak ufak aradacanım elinde test çok varsa dene akşamda ama daha net çizgi görmek istiyorsan bence yarın sabah yap .bence var gibi .benim testde son bat 4 nisandı 1 nisanda test yaptım bayağı net çıktı ordan düşünerek silikte ile çıkar diye tahmin ediyorum.her gün sabah yaparsan daha net emin olursun sonra doğru doktora inş
Valla bene ped taktim ya biraz once yoldan biri yanlislikla gogsume vurdu o kadar acidi kiii senin durumu okuyunca heveslenim mi bilemedim bu kadar agriya bilmiyorun bebis zor gibuioh be yap kız valla ben çift çizgi görcem bi kere senden banada moral olcak kaçışın yok senden yana umutluyum ben
Canim hangi tip kaset mi kart miAnladim canim sizler nasil yapıyorsunuz testi ben yanlis mi yapiyorum acaba ?
Uc gundur sol kasıgım seyırıyo kız az oncede olducanım elinde test çok varsa dene akşamda ama daha net çizgi görmek istiyorsan bence yarın sabah yap .bence var gibi .benim testde son bat 4 nisandı 1 nisanda test yaptım bayağı net çıktı ordan düşünerek silikte ile çıkar diye tahmin ediyorum.her gün sabah yaparsan daha net emin olursun sonra doğru doktora inş
Bebişin göz kırpıyor sanaUc gundur sol kasıgım seyırıyo kız az oncede oldu
Işte o kaybettiğim çocukta ben o zoru başardım hatta hergun deli gibi bekledim adeti.sonun bana benzemesinde başı benzer inş .bana 1 nisanda şaka gibi gelmişti o testValla bene ped taktim ya biraz once yoldan biri yanlislikla gogsume vurdu o kadar acidi kiii senin durumu okuyunca heveslenim mi bilemedim bu kadar agriya bilmiyorun bebis zor gibui
Konuşmak iyi geliyor ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aklımdan atamıyorum. Herkes hamile cevremde. Benden sonra evlenenler bile hamile. Her gören sorup duruyor. Dayanamıyorum artikgitme canim nereye gidiyosun. bak benim eşimde sorun var. bende kist var, pco başlangıcı var, yumurta tembelliği var. kimyasal gebelik geçirdim devamı gelmedi. olsun yine de umudu yitirmedim. kac test yaptim saymadim bile. olacağı varsa olur. millet pre ile takılırken bile hamile kalıyor. konuşmak da iyi geliyor. gitme biyere :)
Canim ya sen baya zorluklar yasamissin suan bi oğlun vardi demiIşte o kaybettiğim çocukta ben o zoru başardım hatta hergun deli gibi bekledim adeti.sonun bana benzemesinde başı benzer inş .bana 1 nisanda şaka gibi gelmişti o test
Rica ederim. İnşallah güzel sonuçlar olur:))Evett bendee üzuldmm cunku insan pozitiften sonra bu tür seyleri duyunca üzuluyor bende 1 hafta sonra gidicem inss hayirlisiyla kese olusmustur tsk ederm canm bilgilendirdigin icinde
Canım ben o zamn ilişkiden kaç gün geçti bilmiyordumki daha doğrusu yumurtlama hesabı bilmiyordum. Adetten sonra gün aşırı ilişkiyi uyguluyordum komik ama öyle. Ama adetim 4 mart da geldi 6 7 gün sürdü ondan sonra gün aşırı ilişki oldu ve tuttu 1 nisanda testte çıktı.valla 4 çocuktan sonra yumurtlamayı döngüyü ben burda öğrendim vallaSenın ılıskıden kac gun gecmıstı cnm tabı bugun cıkarmı bılmıyom ama artık az da olsa ıkı uc gune cıkması lazım katlanarak hızlıca artabılır ılla bır bucuk kat artcak dgl belkı ıkı artar ıns vardır bel kasık agrm oluyo ufak ufak arada
Canim sen sadece ileriyi dusun hani bir gün olacak de bak olacak ben sana diyorum kafani rahatlat kaybettigin günleri dusunme gelecegini dusunKonuşmak iyi geliyor ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aklımdan atamıyorum. Herkes hamile cevremde. Benden sonra evlenenler bile hamile. Her gören sorup duruyor. Dayanamıyorum artik
Evet canım 6 yaşında yanaklarından öper 3 çocuğum cennette beni bekliyor inşCanim ya sen baya zorluklar yasamissin suan bi oğlun vardi demi
Tamam canım benim. Allah razı olsun hepinizdenCanim sen sadece ileriyi dusun hani bir gün olacak de bak olacak ben sana diyorum kafani rahatlat kaybettigin günleri dusunme gelecegini dusun
Bu kürleri tamamlayınca doğal arı ürünlerini de deneyin canım. Özellikle arı sütü hakkında araştırma yapmanı tavsiye ederim, faydaları inanılmaz
İlk kez boyle bir test yaptirdigi icin gerilmis stres yapmis fazla ornek verememis. O yuzden bi on gun sonra falan tekrar yaptirmak istiyor cunku akli kaldi:/ o zamana kadar kürlere devam. 10 gunde belki cok bisey farketmez ama azicik ilerleme bile ona moral olcak kendini kotu hissetti. 2 gundur duzgun beslenmeye calisiyor. 10 gundeki etkisini buraya yazicam belki ayni durumda olanlara faydasi olur, ya da umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?