Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm dun aksam yaptım 30 aralık sat bat yarın olmam gerek ılıskıden bugun 11. Gun hec yumurtladım ıcın dongumde kısa yenı cıkar varsa normal teste bıkac gun bekleyebılır belkı varsa tabı
canım elinde test çok varsa dene akşamda ama daha net çizgi görmek istiyorsan bence yarın sabah yap .bence var gibi .benim testde son bat 4 nisandı 1 nisanda test yaptım bayağı net çıktı ordan düşünerek silikte ile çıkar diye tahmin ediyorum.her gün sabah yaparsan daha net emin olursun sonra doğru doktora inş

Sonuçlarım hep normal. Sadece yaptırmadığım hsg kaldı. Adet düzensizliği var. Öyle deyince de hep doğum kontrol hapı. Ne yapacağımı şaşırdım

Senın ılıskıden kac gun gecmıstı cnm tabı bugun cıkarmı bılmıyom ama artık az da olsa ıkı uc gune cıkması lazım katlanarak hızlıca artabılır ılla bır bucuk kat artcak dgl belkı ıkı artar ıns vardır bel kasık agrm oluyo ufak ufak arada

Bende buay havuc ve ıncıy yedım cıg cıg yumurtqm catladı 12,60 cıktı sonra progestereron

oh be yap kız valla ben çift çizgi görcem bi kere senden banada moral olcak kaçışın yok senden yana umutluyum ben
Valla bene ped taktim ya biraz once yoldan biri yanlislikla gogsume vurdu o kadar acidi kiii senin durumu okuyunca heveslenim mi bilemedim bu kadar agriya bilmiyorun bebis zor gibui

Uc gundur sol kasıgım seyırıyo kız az oncede oldu

Valla bene ped taktim ya biraz once yoldan biri yanlislikla gogsume vurdu o kadar acidi kiii senin durumu okuyunca heveslenim mi bilemedim bu kadar agriya bilmiyorun bebis zor gibui
Işte o kaybettiğim çocukta ben o zoru başardım hatta hergun deli gibi bekledim adeti.sonun bana benzemesinde başı benzer inş .bana 1 nisanda şaka gibi gelmişti o test

Konuşmak iyi geliyor ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aklımdan atamıyorum. Herkes hamile cevremde. Benden sonra evlenenler bile hamile. Her gören sorup duruyor. Dayanamıyorum artik

Canım ben o zamn ilişkiden kaç gün geçti bilmiyordumki daha doğrusu yumurtlama hesabı bilmiyordum. Adetten sonra gün aşırı ilişkiyi uyguluyordum komik ama öyle. Ama adetim 4 mart da geldi 6 7 gün sürdü ondan sonra gün aşırı ilişki oldu ve tuttu 1 nisanda testte çıktı.valla 4 çocuktan sonra yumurtlamayı döngüyü ben burda öğrendim valla

Konuşmak iyi geliyor ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aklımdan atamıyorum. Herkes hamile cevremde. Benden sonra evlenenler bile hamile. Her gören sorup duruyor. Dayanamıyorum artik
Canim sen sadece ileriyi dusun hani bir gün olacak de bak olacak ben sana diyorum kafani rahatlat kaybettigin günleri dusunme gelecegini dusun

Canim sen sadece ileriyi dusun hani bir gün olacak de bak olacak ben sana diyorum kafani rahatlat kaybettigin günleri dusunme gelecegini dusun
Tamam canım benim. Allah razı olsun hepinizden

Mutlaka olur canım duşlarını sıcak suyla yapmasın bu sürede, uykusunu da iyi alsın yolunda gider merak etme. Onların da test olayı çok zor anacım hadi biz açıp baktırıyoruz tamamda onlarda bi şekilde hallenip “ahanda bunlar benim çocuklar bakın bakalım yüzüyorlar mı” diye veriyorlar ellerine doktorlar sallamıyo tabikide bizimkiler utanıyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…