Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sizce bu pik mi belim ve kaşıklarım çok ağrıyor bunlarda üstdeki dun akşam 10da yaptığım altdakide sabah 10 da yaptığım testler.valla sizi bıktırdım ama hakkınızı helal edin

Masallah 4bdenemı oh masaallah kız yerım onlarınben belkı aksama hassas testnalırın belkı

Canım üzülme vardır herleşeyde bir hayır olucağına varır herşey cnm daha adet olmadın bilmiyoruz belki hamilesin stres yapma bekle bir hafta sonra git kan testi yaptır gene

Sonuçlarım hep normal. Sadece yaptırmadığım hsg kaldı. Adet düzensizliği var. Öyle deyince de hep doğum kontrol hapı. Ne yapacağımı şaşırdım

Soğan suyu dediğin gibi düzenliyor adeti canım çünkü pko ya iyi geliyor. Doğum kontrol hapında tam günü gününe saatinde geliyor dolayısı ile bıraktığın zamanda biyolojik zamanın ayarlandığı için o düzende gidiyor. Eğer tedavin bunu gerektircekse mecbur kullanıcaksın kuzum geç olsun ama güç olmasın. Bu şekilde önlemini almazsan böyle vakit geçecek en azından tedaviyle vakit geçir Allah büyük hiç belli olmaz bir gün hapı unutursun birşey olur çat diye hamile kalırsın sürpriz olur. Herkese nasip olmaz tabi ama geçenlerde yazmıştım bir arkadaşımın eşi haplarını kullanırken hamile kaldı Allah istedikten sonra her türlü olur

Bekarken de verdiler hiç düzene girmedi. Haftaya randevu buldum şükürler olsun ki. Inşallah bu doktor iyi çıkar.

Konuşmak iyi geliyor ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aklımdan atamıyorum. Herkes hamile cevremde. Benden sonra evlenenler bile hamile. Her gören sorup duruyor. Dayanamıyorum artik
benim de öyle. yaşım da büyük 30 yaşındayım. benimle birlikte evlenenler ikinciye doğurdu. işyerimde de öyle. her yer hamile her yer bebek. bana da soruyorlar. insanın canı sıkılıyor. istemiyoruz diyorum. ayyy Rabbim size de nasip eder inşallah diyolar. iyi niyetle değil ama. millet bu sene olsun artık diyip duruyor. konuşmadığım insanlar dahi. ne yapalım inan ben de bilmiyorum. aslında bu yüzden bugün baya ağladım. bugün başka birinin de haberini aldım. aslında o zaman umursamadım. saatler geçti tutamadım kendimi. ki o insan da çocuk mu iyy diyen biriydi

Allah yardımcımız olsun ne deyim ki artık

Bekarken de verdiler hiç düzene girmedi. Haftaya randevu buldum şükürler olsun ki. Inşallah bu doktor iyi çıkar.
Cnm benım bekarken ve genc kızlıgımda cok adet duzenım boUktu adetım 15 20 gun bıle bazen bıtmezdı gelırdı ara sıra dogum kont hapı kullandım sımdı olabıldınce duzeldı sadece 4 5 ayda bır yumurtlamam olmayonca 45 gun gelmıyo

Haftaya gidecem bakalım ne diyecek bu doktor da

Ah bnmde 28 herkes basladı annenınde gec olduya heralde senın cocugın olmuyo dıye ya zaten yenı dusunmeye basladm ılla cocuk yapmıyoz yada yenı basladık dememızı beklıyolar

Haftaya gidecem bakalım ne diyecek bu doktor da
Butun hormonla alakalı testlerını yaptır ayrıntılı gerekırse sureklı dogum kont hapı zaten bunyeyo mafedıyor bana gore ılac ıcmek ıyo degıl ben beklıyorum ılac ıcmemeye caşısıyprum

Butun hormonla alakalı testlerını yaptır ayrıntılı gerekırse sureklı dogum kont hapı zaten bunyeyo mafedıyor bana gore ılac ıcmek ıyo degıl ben beklıyorum ılac ıcmemeye caşısıyprum
Haftaya cuma gidecem inşallah. O zamana kadar da soğan suyu içerim

Ah bnmde 28 herkes basladı annenınde gec olduya heralde senın cocugın olmuyo dıye ya zaten yenı dusunmeye basladm ılla cocuk yapmıyoz yada yenı basladık dememızı beklıyolar
yani çok karışıyorlar. sanki yorumlarini soran oldu. en son birine patlamıştım. ama herkesi de paylayamam ki olmaz yani. temizlikçi ablalar bile var mı bebek diyo. çok toplumun dilinde bu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…