Erken gebelik testimi yaptın?Hayırlı olsun canım
inş canım benim inşOyy bende onun bal yanaklarından operim Allah bagislasin çocuklarin cennette sizi bekliyor annesi. şefaatci olur derler 3 cocugunu kaybedenler icin dogruysa insallah
Erken gebelik testmi bu?Kızlarrrr
aynen canım kaçırmıcam ama saat 9 dan sonra bi daha yapayım yarın artık sabah akşam yaparım sadece.canım birde bişey sorcam bizim en son dün sabah birliktelik oldu o bu geceye kadar etkisi devam edermi eğer çatlarsaOo pik olacak tabi bakalim yarin siliklesir mi daha da koyulasir mi kacirma bu geceyiii
çok sevindim canım işte bu ya :)Kızlarrrr
Çok sağol amin anş cnm yaa valla siz böyle yazdıkça umutlanmamak elde değilCanım kişiden kişiye değişir o öyle şartlanma beta hcg hormonu kiminde idrara erken karışıyor, kiminde adet gününden sonra çıkıyor. O yüzden erken Gebelik testleri al dene adet görene kadar umut hep vardır unutmainşallahhhh pozitifi görürsün Rabbim nasip etsin en tez ve hayırlı zamanda
Evet mıratechErken gebelik testmi bu?
Kaç gün geçmştiKızlarrrr
Bat gunum yarın ılıskıden 11 gectıKaç gün geçmşti
Haydi hayırlı olsun maşallah, Allah tamamına erdirsinKızlarrrr
hayırlı olsuncnmKızlarrrr
Y'a kuzum d'un oldum bitti bugün olmuyorum neden acabaVallaha ona bile şükür etmek lazım. Benim hala gelmediinşallah diğer aya tutar canım benim
Kızlar cevap verebilecek kimse yok mu?Kızlar benim bugün adetim bitti 24-25günde bir adet oluyorum bu sebeple 3-4gün içinde yumurta takibine başlıcam ama silik olduğunda ilişkiye başlamak mı gerekir???toksa koyulaşmadınız başladışiğı zaman başlayıp ne zaman kadar kaç günde bir ilişki olması gerekir???
24 günde bir oluyorsan ortalama 10. gün yumurtlaman oluyor demektir. en koyu olduğu zaman çatlamak üzere diye biliyorum.Kızlar benim bugün adetim bitti 24-25günde bir adet oluyorum bu sebeple 3-4gün içinde yumurta takibine başlıcam ama silik olduğunda ilişkiye başlamak mı gerekir???toksa koyulaşmadınız başladışiğı zaman başlayıp ne zaman kadar kaç günde bir ilişki olması gerekir???
canım dün adetin başladı bugün gelmiyor mu? anlamadım. öyleyse yerleşme kanaması olmasın?Y'a kuzum d'un oldum bitti bugün olmuyorum neden acaba
Çok teşekkür ederim24 günde bir oluyorsan ortalama 10. gün yumurtlaman oluyor demektir. en koyu olduğu zaman çatlamak üzere diye biliyorum.
en koyu olduğu gün ilişki, sorasında ister her gün ister gün aşırı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?