- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
1 gün mü sürdü adetY'a kuzum d'un oldum bitti bugün olmuyorum neden acaba
Kızlar bu klomeni senesi dolmasına rağmen gebelik elde edemeyenlere mı veriliyor
Sagol cnm ıns darısı sızlereHaydi hayırlı olsun maşallah, Allah tamamına erdirsin
Evet canmmmm ben 3 kere kullandım ama hiç ise yaramadı hele bu ay yumurtlama bile olmadı tabi doktor adet gününe kadar gün aşırı ilişki devam dedi olur belki eğer adet olursam ki inşallah olmam olursam femara kullanmam doktorum dedi kuzumKızlar bu klomeni senesi dolmasına rağmen gebelik elde edemeyenlere mı veriliyor
Kızlar test yaptım sonucun cıkmasını beklıyom pembe hala[/QUOTE hamilemisinnnnnnnnn
Hmm klomen isteyecem olmazsaHayır kuzum yumurta takibini yapıyor doktor gelişimine göre büyümesi için veriyor ve takip ediyor çatlayana kadar yani senenin dolmasına gerek yok
Benim de olmamış yumurtlama demek ki o yüzden adet olmuyorum. Benim senem dolmadı daha istesem verir mi acaba klomen ? Femara ne oluyor ?Evet canmmmm ben 3 kere kullandım ama hiç ise yaramadı hele bu ay yumurtlama bile olmadı tabi doktor adet gününe kadar gün aşırı ilişki devam dedi olur belki eğer adet olursam ki inşallah olmam olursam femara kullanmam doktorum dedi kuzum
Oda yumurtlamaya yardimci ilaç ama klomenden daha etkiliymis verir canm sen ben hamile kalamiuorum yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum diyceksin canmBenim de olmamış yumurtlama demek ki o yüzden adet olmuyorum. Benim senem dolmadı daha istesem verir mi acaba klomen ? Femara ne oluyor ?
İnş sende güzel haberi alacaksın :)Ayyy aranızda bi ben kaldım sonuç bekleyen yaaaaaa
Femara için meme kanseri diyor da. O zaman femara isteyim verirse. Yumurtlama olmuyor demek ki bende. Âdetlerim düzensiz çünküOda yumurtlamaya yardimci ilaç ama klomenden daha etkiliymis verir canm sen ben hamile kalamiuorum yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum diyceksin canm
Bende ilk oludugumda şaşırdım dedim hatta bu tek meme kanseri ile ilgili ilaç ama değilmiş yumurtlama kalilteli yumurtalmaya yardimciymisFemara için meme kanseri diyor da. O zaman femara isteyim verirse. Yumurtlama olmuyor demek ki bende. Âdetlerim düzensiz çünkü
İnşallah canm umudum pek yok ama belirtiler kafayi yedirticekİnş sende güzel haberi alacaksın :)
Cnm varmı bi değişiklik sende hergün soruyorum ama..Femara için meme kanseri diyor da. O zaman femara isteyim verirse. Yumurtlama olmuyor demek ki bende. Âdetlerim düzensiz çünkü
Ay cok iyi ya. Femara isteyim ben. Tesekkur ederim canım :)Bende ilk oludugumda şaşırdım dedim hatta bu tek meme kanseri ile ilgili ilaç ama değilmiş yumurtlama kalilteli yumurtalmaya yardimciymis
Canım o erken gebelik testim de bozukmuş. Bugün yaptım. Kesinlikle yok gebelik. Haftaya doktora gidecem. Adet olmadım hala. Femara diye bir ilaç kaliteli yumurtlamaya yardımcı oluyormuş verirse ondan isteyecemCnm varmı bi değişiklik sende hergün soruyorum ama..
Ne demek inşallah bu sefer faydası dokunur canm inşallah bunun sayesinde bebeğine kavusursubAy cok iyi ya. Femara isteyim ben. Tesekkur ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?