Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu klomeni senesi dolmasına rağmen gebelik elde edemeyenlere mı veriliyor

Malesef bu ay da umudum yok arkadaşlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum alttaki bugün yaptığım bildiğiniz çatlamadı yumurtam. Bu nasıl bir testtir gidişattır anlamadım kafayı yicem artık

Eklentiler

• F4FF5592-667B-4EFC-9B5B-6AF6050BE5EC.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu klomeni senesi dolmasına rağmen gebelik elde edemeyenlere mı veriliyor

Hayır kuzum yumurta takibini yapıyor doktor gelişimine göre büyümesi için veriyor ve takip ediyor çatlayana kadar yani senenin dolmasına gerek yok

Evet canmmmm ben 3 kere kullandım ama hiç ise yaramadı hele bu ay yumurtlama bile olmadı tabi doktor adet gününe kadar gün aşırı ilişki devam dedi olur belki eğer adet olursam ki inşallah olmam olursam femara kullanmam doktorum dedi kuzum

Hayır kuzum yumurta takibini yapıyor doktor gelişimine göre büyümesi için veriyor ve takip ediyor çatlayana kadar yani senenin dolmasına gerek yok
Hmm klomen isteyecem olmazsa

Benim de olmamış yumurtlama demek ki o yüzden adet olmuyorum. Benim senem dolmadı daha istesem verir mi acaba klomen ? Femara ne oluyor ?

Oda yumurtlamaya yardimci ilaç ama klomenden daha etkiliymis verir canm sen ben hamile kalamiuorum yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum diyceksin canm
Femara için meme kanseri diyor da. O zaman femara isteyim verirse. Yumurtlama olmuyor demek ki bende. Âdetlerim düzensiz çünkü

Cnm varmı bi değişiklik sende hergün soruyorum ama..
Canım o erken gebelik testim de bozukmuş. Bugün yaptım. Kesinlikle yok gebelik. Haftaya doktora gidecem. Adet olmadım hala. Femara diye bir ilaç kaliteli yumurtlamaya yardımcı oluyormuş verirse ondan isteyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…