Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o erken gebelik testim de bozukmuş. Bugün yaptım. Kesinlikle yok gebelik. Haftaya doktora gidecem. Adet olmadım hala. Femara diye bir ilaç kaliteli yumurtlamaya yardımcı oluyormuş verirse ondan isteyecem
Cnm bnm ya hayrlısı olsn hakknda inş olur hemen ama acabalara kapılma acaba tüpümmü kapalı yumurtanmı olmuyor çatlamıyormu falan böyle şeyler düşünme küçük bi tavsiye.. en kısa zamnda güzel haberlerini alırız inş

Amin canım benim inşallah. Benim için daha erken biliyorum ama pico beni çok korkutuyor o yüzden acele ediyorum

Hayırlı olsun canımmmm bat günlerimiz aynıydı benimde yüzüm güldü bu ay inşallah yarın değerim yükselmiş olursa tam rahatlayacagım.. sende kan testi yaptır hemenn :)
Kanı bıkacgun sonra verırım cnm ıns bakalm batım gecsın bıkacgun

Eder canim hazirda siposlar var cunku ama sabah yapmaniz da baya etkili olmuştur

Yumurtlama testımı dıyosn onpozıtoftı dra gıdıp baktırdım hem snde yapsana test
Ay ben gebelik testi sandım. Ya da karıştırdım başkasıyla. Bir doktora gidip adet olayım verirse femara inofolic combi ve testere dişli aslan pençesini yapacam canım

Eklentiler

• E9162A8F-97D6-4F8C-AEC0-1A72872BAB0B.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 35
  • E416C459-E9A8-431E-9168-D3ACA7D9010F.webp
    45 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…