- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
Cnm bnm ya hayrlısı olsn hakknda inş olur hemen ama acabalara kapılma acaba tüpümmü kapalı yumurtanmı olmuyor çatlamıyormu falan böyle şeyler düşünme küçük bi tavsiye.. en kısa zamnda güzel haberlerini alırız inşCanım o erken gebelik testim de bozukmuş. Bugün yaptım. Kesinlikle yok gebelik. Haftaya doktora gidecem. Adet olmadım hala. Femara diye bir ilaç kaliteli yumurtlamaya yardımcı oluyormuş verirse ondan isteyecem
Amin canım benim inşallah. Benim için daha erken biliyorum ama pico beni çok korkutuyor o yüzden acele ediyorumCnm bnm ya hayrlısı olsn hakknda inş olur hemen ama acabalara kapılma acaba tüpümmü kapalı yumurtanmı olmuyor çatlamıyormu falan böyle şeyler düşünme küçük bi tavsiye.. en kısa zamnda güzel haberlerini alırız inş
Ne demek inşallah bu sefer faydası dokunur canm inşallah bunun sayesinde bebeğine kavusursub
Geven ay yumurtlamam olmadı ve adetım 45 gun gectı oyuzden olabılırBenim de olmamış yumurtlama demek ki o yüzden adet olmuyorum. Benim senem dolmadı daha istesem verir mi acaba klomen ? Femara ne oluyor ?
Canım gozun aydinDarısı tum ısteyenlere ıns hayırlısı olur hepımız ıcın kızlar
Hayırlı olsun canımmmm bat günlerimiz aynıydı benimde yüzüm güldü bu ay inşallah yarın değerim yükselmiş olursa tam rahatlayacagım.. sende kan testi yaptır hemenn :)Bat gunum yarın ılıskıden 11 gectı
Bende de akıntı var acaba tekrar mı yumurtluyorum bilemedim. Senin test mi pozitifti canım?Geven ay yumurtlamam olmadı ve adetım 45 gun gectı oyuzden olabılır
Kanı bıkacgun sonra verırım cnm ıns bakalm batım gecsın bıkacgunHayırlı olsun canımmmm bat günlerimiz aynıydı benimde yüzüm güldü bu ay inşallah yarın değerim yükselmiş olursa tam rahatlayacagım.. sende kan testi yaptır hemenn :)
Yumurtlama testımı dıyosn onpozıtoftı dra gıdıp baktırdım hem snde yapsana testBende de akıntı var acaba tekrar mı yumurtluyorum bilemedim. Senin test mi pozitifti canım?
Patlat testı umıdım yoktu erken sanıyodum cnm cıktıCanım gozun aydin
Sizi boyle görunce test yapasım geliyor
Eder canim hazirda siposlar var cunku ama sabah yapmaniz da baya etkili olmuşturaynen canım kaçırmıcam ama saat 9 dan sonra bi daha yapayım yarın artık sabah akşam yaparım sadece.canım birde bişey sorcam bizim en son dün sabah birliktelik oldu o bu geceye kadar etkisi devam edermi eğer çatlarsa
Ay ben gebelik testi sandım. Ya da karıştırdım başkasıyla. Bir doktora gidip adet olayım verirse femara inofolic combi ve testere dişli aslan pençesini yapacam canımYumurtlama testımı dıyosn onpozıtoftı dra gıdıp baktırdım hem snde yapsana test
Bu inofolicCombi ye bende biraz kafayı takmış durumdayimAy ben gebelik testi sandım. Ya da karıştırdım başkasıyla. Bir doktora gidip adet olayım verirse femara inofolic combi ve testere dişli aslan pençesini yapacam canım
Ikısode pozıtıf kuzummajjjaAy ben gebelik testi sandım. Ya da karıştırdım başkasıyla. Bir doktora gidip adet olayım verirse femara inofolic combi ve testere dişli aslan pençesini yapacam canım
Kh be gebelık buayBende de akıntı var acaba tekrar mı yumurtluyorum bilemedim. Senin test mi pozitifti canım?
Baştan 3 4 ne zaman yaptın onlariKh be gebelık buay
Adet olup bitsin öyle başlayacam ben deBu inofolicCombi ye bende biraz kafayı takmış durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?