Evet canım katıldımR4bi4 canm sormustun ya meryem süresini
Hıı :)) ay süper. Kafam darma duman karıştırıp duruyorum ben de. Hayırlı olsun canım benim.Ikısode pozıtıf kuzummajjja
Ben bi An umutlaniyorum ama geçmiş aylara dönünce yine yoktur belkide belirtile psikolojiktir diyorum ama ya varsa yoksa OFF offfAdet olup bitsin öyle başlayacam ben de
Adetkende baslayabilirsin canim folik asit hem rahmi de hazirlarAdet olup bitsin öyle başlayacam ben de
Bat ne zamandı senin bugün muyduBen bi An umutlaniyorum ama geçmiş aylara dönünce yine yoktur belkide belirtile psikolojiktir diyorum ama ya varsa yoksa OFF offf
Canim belirtilere baksam varya kesin hamileyim dersiniz takilma sen insallah vardirBen bi An umutlaniyorum ama geçmiş aylara dönünce yine yoktur belkide belirtile psikolojiktir diyorum ama ya varsa yoksa OFF offf
Tamam canım :) Adet olursam baslarım. Doktora bir gideyim de önceAdetkende baslayabilirsin canim folik asit hem rahmi de hazirlar
İnşallah cnm yaCanim belirtilere baksam varya kesin hamileyim dersiniz takilma sen insallah vardir
Kiz ben kendimi adete o kadar hazırlamışim ki pazartesi gunune sira bile aldim yani tahlil vs icin ne tipim yaaTamam canım :) Adet olursam baslarım. Doktora bir gideyim de önce
Yok 4 gün var bata yarın lâ 3 gün kaliyoBat ne zamandı senin bugün muydu
Buarada ne gibi belirtiler var canimİnşallah cnm ya
Yok canısıYüzüme sürdüm deyince krem gb hayal ettim
Kız 3 4 gündür kasik ağrısı ozellikle Sol tarafta batma ani harekette ağrı sızı şeklinde goguslerim hafif şişti ama ağrı falan yok akıntı çok beyaz krem kıvamlı arada bel ağrısı ve cok nadir baş dönmesi ama Sol kasigima takıldım sürekli sızlıyor batıyor yaBuarada ne gibi belirtiler var canim
Ileriyi düşünmek güzel bir şey :) Ay ben inofolic yarın başlayım. Adet olacağım da yok. Ne kadar erken o kadar iyiKiz ben kendimi adete o kadar hazırlamışim ki pazartesi gunune sira bile aldim yani tahlil vs icin ne tipim yaa
Çok az kalmış :) Hadi hayırlısı bakalımYok 4 gün var bata yarın lâ 3 gün kaliyo
Aynen az kaldı inşallah hayırlısı olur ve inşallah tek değilde çift olurÇok az kalmış :) Hadi hayırlısı bakalım
Aynen cnm 1 gün çok garip oldu1 gün mü sürdü adet
Vala dün oldum bitti canım ama bildiğin adet gibiydi bugün tık yokcanım dün adetin başladı bugün gelmiyor mu? anlamadım. öyleyse yerleşme kanaması olmasın?
Hatta bi an sürdü diyebilirim gece oldu d3vami gelecek gibi bi karin ağrısıyla sonra bida gec3de olmadı çok hafif hafif parçacık olducanım dün adetin başladı bugün gelmiyor mu? anlamadım. öyleyse yerleşme kanaması olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?