Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buarada siz inofolic demişken ben yeni aldim disi normal ama haplar kahve rengi gibi onceki maviydi bide bu daha pahali niye acaba

Buarada ne gibi belirtiler var canim
Kız 3 4 gündür kasik ağrısı ozellikle Sol tarafta batma ani harekette ağrı sızı şeklinde goguslerim hafif şişti ama ağrı falan yok akıntı çok beyaz krem kıvamlı arada bel ağrısı ve cok nadir baş dönmesi ama Sol kasigima takıldım sürekli sızlıyor batıyor ya

sezson inofolic combiye yarın da başlasam olur değil mı? Ben yumurtlamaya belki etki eder diye
Kiz ben kendimi adete o kadar hazırlamışim ki pazartesi gunune sira bile aldim yani tahlil vs icin ne tipim yaa
Ileriyi düşünmek güzel bir şey :) Ay ben inofolic yarın başlayım. Adet olacağım da yok. Ne kadar erken o kadar iyi

canım dün adetin başladı bugün gelmiyor mu? anlamadım. öyleyse yerleşme kanaması olmasın?
Hatta bi an sürdü diyebilirim gece oldu d3vami gelecek gibi bi karin ağrısıyla sonra bida gec3de olmadı çok hafif hafif parçacık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…