Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen o duygular çok tatli :)) insaallah hayırlı zamanda en yakın zamanda rabbim eder hu duyguları yaşamayı :)) ben de burda okuyunca yalnız olmadığıma sevindim

Canim ben regl doneminde bile öyleyim. Bi tiripler, bi haller sanki 9 aylık hamileyim

Kizlar soğan ve incir kuru birlikte uygulanmaz diye bir yazı okudum. Ki ben bugun 4.günüm olacak ikisini aynı anda uyguluyordum. Yani sabah aç karına incir yiyorum. Yaptığım bu yani. Yine de zararlı mı olur etkisi olmaz mı anlayamadım ben

Aklı sira özendirecek hani tavsiyede bulunsa şöyle yap böyle daha iyi olur falan belki insan anlar da. Ee biz ikinciyi düşünüyoruz. Ee baska ne düşünüyorsunuz çok merak ediyoz diyeydin. İlginç ler yaa

Kac tane yiyorsun canım senin kür olmuyor o zaman kuru kaynatip icmek dgil mi

Aklı sira özendirecek hani tavsiyede bulunsa şöyle yap böyle daha iyi olur falan belki insan anlar da. Ee biz ikinciyi düşünüyoruz. Ee baska ne düşünüyorsunuz çok merak ediyoz diyeydin. İlginç ler yaa
Insanlar çok tuhaf. En yakın güvendiginiz insan bile değişebiliyor. Benim.bir arkadaşım var çok yakın birişi hem de. O da evlendiginde l bebek için cabalamisti 6,7 kadar kadar uğraştı ben de hep ona destek oluyordum. Sonra kızı oldu Allah bağışlasın. Ben evlendikten sonra 5 aydır çocuk düşündüğümü biliyor. Geçen bana sordu ee haber yok mu diye. Ben de dedim bekliyorum. "Hayırlısı. tahlil sonuçlarını sonuçlarını buraya da atarsin(ağlayarak siritan emoji) ben şaşırdım yani.Dedim doğum ve ölüm kaderdir filan açıklama yapınca bozuldu tabi. Daha önce de böyle bi sacmalamisti eve gelip nasıl aglamistim. Yani insanlar bi garip en yakın tanıdıklar bile bi simariklik yapıyorlar. Bu zamanlarda aslında kimlere guvenebilecegimjzi öğreniyorum. Ne kadar dolmussam uzun uzun yazdim

Kac tane yiyorsun canım senin kür olmuyor o zaman kuru kaynatip icmek dgil mi
Evet ben kur olarak deil de böyle yapim demiştim bu da aynı etki eder diye düşünmüştüm sadece yumurtlama zamanı havuc ile kur olarak uygulayacaktim. Ama soğan kuru zarar vermez birlikte deil mi vücuda

Iyi yaptın canım yazmakla insanların ne kadar küçüldüğünü görüyoruz basimiza gelirse böyle leri de mi var demeyiz. Sorsan yakın arkadas ama sıkıntı na yakın olamamış demek ki (!) iyi gün kötü gün kim nerde kendini gosteriyor boyle durumlarda. Buarada Senin adını gorunce sanki hamissin gibi geliyor bana ya niyeyse insallah bu ay Senin de haberini alacaz

Evet ben kur olarak deil de böyle yapim demiştim bu da aynı etki eder diye düşünmüştüm sadece yumurtlama zamanı havuc ile kur olarak uygulayacaktim. Ama soğan kuru zarar vermez birlikte deil mi vücuda
Canım prolaktinin yuksej degilse incir normalde zaten cok faydalı bence kür seklinde yapmadigin icin zarar vermez diye dusunuyorum ama iki kuru bir arada yapma havuç ve sogan vs

Olamiyorlar zaten başka yakinlarim da var ama olgun.dusunenle dusunmeyenleri bu zamanlarimda cidden gördüm. Sadece Allah a birakiyorum. Çok kirilinca da kendime zarar veriyorum uzulerek. Bundan sonra öyle yapmıyorum biraz mesafeyle yoluna devam :) insaallah canım benim ağzından bal damladi valla :) inşallah hepimize nasip olur bu hamilelik ve bebisler en yakın zamanda. :)

Canım prolaktinin yuksej degilse incir normalde zaten cok faydalı bence kür seklinde yapmadigin icin zarar vermez diye dusunuyorum ama iki kuru bir arada yapma havuç ve sogan vs
Prolaktin yuksek deil ondan başladım bu ay uygulamaya :) o zaman havuc yerim sadece. Hepsini bir aya sigdirmaya çalışıyorum deli gibi :)

Kızlar benim hala gelen giden Yok yarın sabah test yapacağım. Sabahı heyecanla bekliyorum :)
Hiç belirti Yok sadece bugün gündüz biraz midem bulandı ama benim bazen böyle bulanır o yüzden gebelikte bu kadar erkende bulantı olmaz galiba diyorum. Adet ağrısıda yok. Ağrı oluyor diyor herkes genelde. Göğüslerimde acıda Yok. Hiç belirti ağrı sızı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmıydı? Adet ağrısı olmasa da kasıklarımda birşeyler olması gerekmezmi kızlar? Çok şey sordum kusura bakmayın

İki gebeliğimde de ağrı sızı olmadı, akıntı olmadı, sadece bulantı ve halsizlik vardı.. hadi sabah ola hayrola.. ilk işim buraya bakmak olacak yarın sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…