- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
İkisi de çok çok iyi cnmHangisi daha iyi canım
Ama kan veya kahvelik yokAra sıra koyulaşıyorsa aynen cnım yerleşme olabilir
Canım senin de ilk baslarda koyu yumurta aki gibi akıntilarin oluyor muyduO kadar seviniyordumki bu hamileligim rahat gececek diyordum ama nerde basladik daha simdiden allahim sen yardim ett bulantilar ve halsizlik beni mafetti.
Ben istanbulda yaşıyorum canım avrupa yakasında baya pahalıymış ya
Aynen işte canım benim de eşim hasta oldugu için antibşyotik kullanıyordu yumurtlama günümü kaçırdık o yüzden çok üzülüyorum eger bir daha yumurtlamazdam bu ay boş geçecek ben tekrar yumurtlarım belki diye ovulasyon testine devam ediyorum adet olana kadar devam edicem inşallah hakkımızda hayırlısıTakma kafana. Biz henüz çocuk düşünmüyorduk adetten sonraki ilk gün korunmasız birlikte olduk. Biraz ihmalkarlık yaptık diyim. Nasıl olsa riskli bir gün değil dedim ertesi gün hapı da almadım. Şimdi kızım 3.5 yaşında :) iyiki de olmuş eşşek sıpam :)
Geçen ay korunmadik ve yumurtlama günlerinde birlikte de olduk sonuç negatif. Demem o ki. Olacaksa hertürlü oluyo olmayacaksa istersen hergün mik mik yap olmuyobu ayda bi eşim hasta oldu bi ben yumurtlama günü tam denk gelmedi bakalım kısmet.
Ay kuzum yok valla bu ayda yalan oldu geçti gittielemm27 ne durumdasin, var mi guzel haberler?
Tamam canım çok teşekkür ediyorumİkisi de çok çok iyi cnm
Süreyya hamile değilmiş ya o da bizden:)elemm27 ne durumdasin, var mi guzel haberler?
Amin canım allah razı olsun senden bende sadece allah ıslah etsin diyorum evladını ona bagışlasın diyorum oda anne sonuçta bişey demek gelmiyor içimde çook üzülüyorum ama sabır çekiyorumAllah sabir versin gercekten kolay bir durum degil. Cennette melegin canım emin ellerde Allah kardeslerini en guzel zamanda size nasip etsin bagislasin insallah. Insanlar hakkinda da yorum yapmak istemiyorum sadece Allah gözlerini acsin da sizin caninizi acitmaktan vazgecsinler
Allah razı olsun canım sabırlı olmaya çalışıyorum çok özledim kızımı biran önce abla olsun istiyorumCnmm esimin ablasiyla yengsi ayni durumu yasadilar gorumcemin kizi yasiyr suan 3 yasinda yebgesininki vefat etti oglu.simdi ayni durumda ve yengesi ablasinin cocugunu gormek istemiyr.yani kopardi bide baglari kotu oluyr diye.cok zor bir durum Rabbim yardimcin olsn ve kimseye yasatmasin insallah.sabirli ol cnm sabirli ol ki kizin tekrar gelsij sana insallah
Aminnn aminn inşallah allahım senin bebeginide sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah huzurunuz eksik olmasınEzmu0810 @nalyecetemtahin
Kızlar her seferinde ilkmis gibi okudum sizin paylasimlarinizi..
Hep oyle okuyorum yazdiklarinizi ve ayni seyi hissediyorum..
Allah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin bebişlerinizi❤
Yaşadıklarınızın mükafatı çok çok güzel olsun inşallah❤
Doktorun bulantılar için bir şey önermedi mı canım? Beslenmeni değiştirmek gerekir belki.. karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenme öneriliyor ilk aylarda ama doktora sormakta fayda var..O kadar seviniyordumki bu hamileligim rahat gececek diyordum ama nerde basladik daha simdiden allahim sen yardim ett bulantilar ve halsizlik beni mafetti.
Bi hastalığımı düzeltiyorum başka bir şey çıkıyorBencede bekle cnm nelere katlaniyrz yavrularimiz gelsin diye riske atmaa derim bnm dusuncm tabi en iyisini sen bilirwsin
Bende de var bu ay ilk denememiz demin çiğ köfte yiyordum ay dedim ya hamileysem bence normal yaşadığımız durumİnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.
861504"]İnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.
Batınız ne zamanİnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.
Aynen biz de öyleyiz canim:) yumurtlamadan sonra hep bi dikkat halinde geziyorum. Avmlerde bile hamileyim deyip xrayden geçmiyorum. (Öyle söylerken bile ne kadar hoş bi duygu) insaallah rabbim hepimize bu gerçeğini de yaşatırİnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.
Evet canım bu normalEn koyu boyleydi sonrasinda siliklesti
Gecmis olsun canım gecer bugünlerde sıvı hafif seyler ye icO kadar seviniyordumki bu hamileligim rahat gececek diyordum ama nerde basladik daha simdiden allahim sen yardim ett bulantilar ve halsizlik beni mafetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?