Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben istanbulda yaşıyorum canım avrupa yakasında baya pahalıymış ya

Şişli okmeydanında Bio-Lab diye bir yer var eşimi hastane oraya yönlendirdi en uygun fiyatlı orası canım evet onların testi bir tane o da pahalı malesef aynı bizim rahim filmi gibi

Aynen işte canım benim de eşim hasta oldugu için antibşyotik kullanıyordu yumurtlama günümü kaçırdık o yüzden çok üzülüyorum eger bir daha yumurtlamazdam bu ay boş geçecek ben tekrar yumurtlarım belki diye ovulasyon testine devam ediyorum adet olana kadar devam edicem inşallah hakkımızda hayırlısı

Amin canım allah razı olsun senden bende sadece allah ıslah etsin diyorum evladını ona bagışlasın diyorum oda anne sonuçta bişey demek gelmiyor içimde çook üzülüyorum ama sabır çekiyorum

Allah razı olsun canım sabırlı olmaya çalışıyorum çok özledim kızımı biran önce abla olsun istiyorum
Aminnn aminn inşallah allahım senin bebeginide sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah huzurunuz eksik olmasın

O kadar seviniyordumki bu hamileligim rahat gececek diyordum ama nerde basladik daha simdiden allahim sen yardim ett bulantilar ve halsizlik beni mafetti.
Doktorun bulantılar için bir şey önermedi mı canım? Beslenmeni değiştirmek gerekir belki.. karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenme öneriliyor ilk aylarda ama doktora sormakta fayda var..

Bencede bekle cnm nelere katlaniyrz yavrularimiz gelsin diye riske atmaa derim bnm dusuncm tabi en iyisini sen bilirwsin
Bi hastalığımı düzeltiyorum başka bir şey çıkıyor Bekliycem canım desteğin için çok teşekkür ederim

İnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.

Bende de var bu ay ilk denememiz demin çiğ köfte yiyordum ay dedim ya hamileysem bence normal yaşadığımız durum

861504"]İnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.[/QUOTE]

Vardı bende de merak etme:) baza kaldırmıyordum asla eşime yaptırıyordum. Başkada birşeye dikkat etmedim aslında hatta hamile kaldığımı öğrendiğim hafta deli gibi temizlik yapmıştım.Ama sürekli elim karnımdaydı nedense:) uyku aralarımda bile bebek düşünüyordum kasım ayında cidden fena takmıştım ve bu stresim yüzünden olmaz diyordum:) Rabbim büyük dua’larım karşılıksız kalmadı.
Sen yinede tedbiri elden bırakma aman diyim ne olur ne olmaz

Vardı bende de merak etme:) baza kaldırmıyordum asla eşime yaptırıyordum. Başkada birşeye dikkat etmedim aslında hatta hamile kaldığımı öğrendiğim hafta deli gibi temizlik yapmıştım.Ama sürekli elim karnımdaydı nedense:) uyku aralarımda bile bebek düşünüyordum kasım ayında cidden fena takmıştım ve bu stresim yüzünden olmaz diyordum:) Rabbim büyük dua’larım karşılıksız kalmadı.
Sen yinede tedbiri elden bırakma aman diyim ne olur ne olmaz [/QUOTE]
seymaka

Batınız ne zaman

Aynen biz de öyleyiz canim:) yumurtlamadan sonra hep bi dikkat halinde geziyorum. Avmlerde bile hamileyim deyip xrayden geçmiyorum. (Öyle söylerken bile ne kadar hoş bi duygu) insaallah rabbim hepimize bu gerçeğini de yaşatır

O kadar seviniyordumki bu hamileligim rahat gececek diyordum ama nerde basladik daha simdiden allahim sen yardim ett bulantilar ve halsizlik beni mafetti.
Gecmis olsun canım gecer bugünlerde sıvı hafif seyler ye ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…