Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi bir doktor bulamadım maalesef ben muş ta oturuyorum tayin sebebiyle annemgil ankarada. Ankara ya gelip gittikçe kendi doktoruma gidebiliyorum. oda henüz bi tedaviye başlamadı
Anladım canım bak belki orda da düzgün bi doktor vardır . kür olarak başlamayı düşündüğün bisey var mı

seymaka [/QUOTE]

Doğru söylüyosun kuzum insana şimdiden koruma iç güdüsü geliyor ne kadar tuhaf bir hismiş keşke gerçek olsa da korumalarım boşa gitmese

Sen hamile olduğunu öğrendiğin hafta temizlik yaptığını söylediğinde “nasıl yanniiii” demiştik hiç unutmuyorum valla hey gidi günler hey

Ayyy aynen onu bende yaptım havalanında gittim kızın yanına “ hamileyim geçemem” dedimde nasıl bir havaya girdim görsen böyle şakacıktan bile ne güzel şeyler hissettiyor insana. Yürürken daha yavaş yürüyorum falan. İyi bir tek ben değilmişim böyle paranoya takıntılı yalnız olmadığımı bilmek güzel ahahha inşallah gerçeğini yaşarız kuzum tez vakitte

Bu insanlar cidden ne tuhaf.. Arkadasimla fotomuzu paylasmistim eski is yerimden biri yazmis bebek yok mu ne alaka acaba dedim kendime
Yok dedim benim 5 aylik cnm yazmış . kizin evlendiginden bile haberim yok .
Kizlar valla insanlari cidden kàle almayın niyetleri belli

:))ya gulermisin aglarmisin dengesizler

Ewet, aynen, ama gecen biri yorumlara yazmis ki hamile o, sonradan ogrenecek diye :) Belki bizim de hala sansimiz vardir, ben de test yaptim, negative, ama regl de olmadim, sen oldun mu?
yok cnm olmaya calisiyorum olamadim gecen az bi kanli akinti gibi oldu bitti yine ama ovulas:testide bembeyaz

Bende de var bu ay ilk denememiz demin çiğ köfte yiyordum ay dedim ya hamileysem bence normal yaşadığımız durum

Ay o çiğköfte ne değerli bende. Bende yemiyorum ama eşim “sanki içinde et var manyakmısın” diyor e haklıda bulgurdan ne zarar gelirki seninkide etsizse ye gitsin kuzum. Ben pastırma ve salamdan vazgeçtim aylardır yemiyorum. Koruma içgüdümüz bayağı gelişti bu süreçte kısacası

“Sordukmu !” Deseydin. Ne mana yani gerçekten aklım almıyor artık. “Eeee napam” diyesim geldi o kişiye alsın gözü gibi baksın çocuğuna çıldırıyorum böyle şeylere ya. Geçen bizim ofisede başka bir şirketten arkadaşımız geldi kız hemen karnıma baktı “eeee yokmu bişeyler kilo da almışsın ben hamilesin sandım” diyor. Patavatsızlığına mı delireyim düşüncesizliğine mi ? “ biz seneye ikinciyi düşünüyoruz sizde daha tık yok hadi yapın artık” diyor “eve gideyim de akşam yapayım hemen mesaj atarım sanada” dedim gülüyor ibiş
Takma sallama boşver nasıl olsa Allah büyük evladımız olursa sorarsın hanfediye “nasıl güzel yapmışmıyım olmuşmu” dersin.

elemm27 ayyy değilmiş miiii bende izlemiyorum ama öyle bir yakaladım ki tam ayakları havadayken çok merak ediyorum sürecini valla

Evlendiğinden haberin olmayan kişiyi sil gitsin.. terbiyesize bak.. sorduk mu deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…