Beybi senin bat kaç göremedim listede? Barıştın mı eşinle yumurtlama zamanıAh ah hafta sonu aileyle tatile geldik dönüyoruz kafaya takmamaya çalıştımbu ay oldukça umursamamaya çalışıyorum bakalım nolcak
Anladım canım bak belki orda da düzgün bi doktor vardır . kür olarak başlamayı düşündüğün bisey var mıiyi bir doktor bulamadım maalesef ben muş ta oturuyorum tayin sebebiyle annemgil ankarada. Ankara ya gelip gittikçe kendi doktoruma gidebiliyorum. oda henüz bi tedaviye başlamadı
Vardı bende de merak etme:) baza kaldırmıyordum asla eşime yaptırıyordum. Başkada birşeye dikkat etmedim aslında hatta hamile kaldığımı öğrendiğim hafta deli gibi temizlik yapmıştım.Ama sürekli elim karnımdaydı nedense:) uyku aralarımda bile bebek düşünüyordum kasım ayında cidden fena takmıştım ve bu stresim yüzünden olmaz diyordum:) Rabbim büyük dua’larım karşılıksız kalmadı.
Sen yinede tedbiri elden bırakma aman diyim ne olur ne olmaz
Aynen biz de öyleyiz canim:) yumurtlamadan sonra hep bi dikkat halinde geziyorum. Avmlerde bile hamileyim deyip xrayden geçmiyorum. (Öyle söylerken bile ne kadar hoş bi duygu) insaallah rabbim hepimize bu gerçeğini de yaşatır
:))ya gulermisin aglarmisin dengesizlerBu insanlar cidden ne tuhaf.. Arkadasimla fotomuzu paylasmistim eski is yerimden biri yazmis bebek yok mu ne alaka acaba dedim kendime
Yok dedim benim 5 aylik cnm yazmış . kizin evlendiginden bile haberim yok .
Kizlar valla insanlari cidden kàle almayın niyetleri belli
Ewet, aynen, ama gecen biri yorumlara yazmis ki hamile o, sonradan ogrenecek diye :) Belki bizim de hala sansimiz vardir, ben de test yaptim, negative, ama regl de olmadim, sen oldun mu?Süreyya hamile değilmiş ya o da bizden:)
yok cnm olmaya calisiyorum olamadim gecen az bi kanli akinti gibi oldu bitti yine ama ovulas:testide bembeyazEwet, aynen, ama gecen biri yorumlara yazmis ki hamile o, sonradan ogrenecek diye :) Belki bizim de hala sansimiz vardir, ben de test yaptim, negative, ama regl de olmadim, sen oldun mu?
Ben gülüyorum boylelerine artık:):))ya gulermisin aglarmisin dengesizler
en iyisi yoksa kimsenin anlayacagi yok insanin halindenBen gülüyorum boylelerine artık:)
Bende de var bu ay ilk denememiz demin çiğ köfte yiyordum ay dedim ya hamileysem bence normal yaşadığımız durum
Bu insanlar cidden ne tuhaf.. Arkadasimla fotomuzu paylasmistim eski is yerimden biri yazmis bebek yok mu ne alaka acaba dedim kendime
ahaha oda ayni testi yyapti bi heves bakti tek cizgi uzuldu hatta yikildi:)elemm27 ayyy değilmiş miiii bende izlemiyorum ama öyle bir yakaladım ki tam ayakları havadayken çok merak ediyorum sürecini valla
20 Şubat olanlar ne yapsın7 şubat kuzum daha çoook var
Evlendiğinden haberin olmayan kişiyi sil gitsin.. terbiyesize bak.. sorduk mu deseydinBu insanlar cidden ne tuhaf.. Arkadasimla fotomuzu paylasmistim eski is yerimden biri yazmis bebek yok mu ne alaka acaba dedim kendime
bide olamayip adet yolu gozleyenler napsin:)20 Şubat olanlar ne yapsın
Çeşit çeşit sıkıntılarbide olamayip adet yolu gozleyenler napsin:)
oyle guzelim herseyin hayirlisiÇeşit çeşit sıkıntılarboy boy
İnşallah canımolumsuz dusunme canım.belkı ıkımızınde buyuzden oluyordur hamiişizdir. inşalah sen de oylesındır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?