- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Buranin destegini bnde cok seviyrm cok guzl ya :) ne demek her zaman birbirimize destek olalim insallah.ck gecms olsn sorun her neyse hallolsun bian once bebislerimize kavusalimBi hastalığımı düzeltiyorum başka bir şey çıkıyorBekliycem canım desteğin için çok teşekkür ederim
Bndede olur bazenİnsanın psikolojisi ne kadar değişiyor bu süreçte yaa şizofren gibiyim. Temizlik yaparken sürekli “ aman şöyle eğilmeyim bişey olur, aman banyoyu silerken ağzıma burnuma bişey takayım koklamayım, aman şöyle aman böyle “ diken üzerinde oluyorum. Ortada da fol yok fos yok. Her ay aynı kaygı içindeyim bebek varmış gibi. Size de oluyormu böyle kuruntular yoksa ben mi kafayı sıyırdım.
ahaha oda ayni testi yyapti bi heves bakti tek cizgi uzuldu hatta yikildi:)
20 Şubat olanlar ne yapsın
Canim ben regl doneminde bile öyleyim. Bi tiripler, bi haller sanki 9 aylık hamileyim
Kizlar soğan ve incir kuru birlikte uygulanmaz diye bir yazı okudum. Ki ben bugun 4.günüm olacak ikisini aynı anda uyguluyordum. Yani sabah aç karına incir yiyorum. Yaptığım bu yani. Yine de zararlı mı olur etkisi olmaz mı anlayamadım ben
Aklı sira özendirecek hani tavsiyede bulunsa şöyle yap böyle daha iyi olur falan belki insan anlar da. Ee biz ikinciyi düşünüyoruz. Ee baska ne düşünüyorsunuz çok merak ediyoz diyeydin. İlginç ler yaa
dogru valla kiz o sureyya buraya gelecek =DOnun halinden bir biz anlarız gelsin buraya da azcık dertleşelim yahu
20 şubatlarda gelecek beybi ben Şubat nasıl gelecek diye düşünürken geliyor bile valla. Şimdi az sakin geçiyorda son 5 güne girince ateş basıyor valla
Bi de hamile olsan demekki oyyy Allah eniştene sabır versin derimşaka bi yana dikkat etmek lazım kuzum kadınlar çok hassas haklısın valla illa gebelik olması şart değil yok taşa basma yok ayağını sıcak tut ağır kaldırma belin açılmasın derken bizimde ayarlar cozutuyor haliyle
Kür olarak inciri uygulamıyorsan zararı olmaz kuzum sadece yemen sıkıntı değilama kür olarak yaparsan incür kürüyle havuç kürünü aynı anda uygula bunlar bittikten sonra soğanı yaparsın.
İçimden neler demek geçiyorda o insanlar kadar bencil ve gaddar olamıyorum. Onlar için çok basit ama kalp kırmaktan korkarım Allah biliyor öyle insanlar laf söleyince içinde ne fırtınalar koptuğunu O gerekli cevabı verir onlara zamanı geldiğinde bende oturur izlerim
AmiinBuranin destegini bnde cok seviyrm cok guzl ya :) ne demek her zaman birbirimize destek olalim insallah.ck gecms olsn sorun her neyse hallolsun bian once bebislerimize kavusalim
Bncede cnm haketmis.bnmde cok silme etme addetm olmazdi ama bu surecte bana iyi gelmeyen insanlari tek kalemde siliyrm :)Dogru diyorsun biraz gecsin sileyim . bende umursamıyorum kolay kolay silmem rehberden kimseyi bi ceki duzen vereyim.
Yarın ki sonucun pozitif çıkarsa banada ümit olacakYine de hevesleniyor insan amabu ay da hep bozuk testler geldi bana. Pozitifi gördüm. Deli gibi oldum mutluluktan. Kan negatif çıktı. Pazartesi verim diyorum. Sonra cuma zaten doktor yapar diyorum. Ama merak da ediyorum belki sürpriz olur diye. Doktorların doğum kontrol hapı vermelerinden de biktim artik
Ben gecen ay gittim canm 4,5 cm kist varmış 15 gün adet olmadım soğan suyu doğum kontrol hapını içtim bi sonraki döngüde gittim kist gitmiş dedi klomen verdiyani kist varsa yumurta geliştirici veremez malesef. bende kist var. gelecek hafta gidecem doktora ama bana ne yapar bilmemedim. kistli insana tedavi olmaz sanirim. hormon degerlerine baktirdin mi. surekli dogum kontrol hapi da vermesi dogru degil aslinda
Canım bende pico var ya geç yumurtlama olmuşsa geç döllenme de olur diyorum. Umarım öyle olur. Göğüslerim inmedi hala. Tüm vücut damarlarım belirginleşti banyoda şok oldum. Inşallah sürpriz olur ikimize de. Seni kaç gün geçti?Yarın ki sonucun pozitif çıkarsa banada ümit olacak
Olur düşüğe sebep olabilir soğan suyu ben adet olacağıma emin olduğum zaman adete 1 hafta kala içmeye başladım adet süresincede içtim zaten kist adetle atılıyorpeki icerken bebek de denersem sıkıntı oluyo mu peki
Benim geçmedi 6 gün var daha testler pozitif kan negatif çıktı ya 5-6 bile olsa bi değer bekliyordumCanım bende pico var ya geç yumurtlama olmuşsa geç döllenme de olur diyorum. Umarım öyle olur. Göğüslerim inmedi hala. Tüm vücut damarlarım belirginleşti banyoda şok oldum. Inşallah sürpriz olur ikimize de. Seni kaç gün geçti?
Halsizlikte Yok canım maşallahım var :) uyku halim varmı diye zorluyorum oda Yok. Gece uyumayı bilmiyorum sabah uyanmayı :) adet dönemi tatlı krizim olur çikolatanın yüzüne bakmıyorum hiç canım istemiyor. Şimdi mutfakta bulaşık yıkayıp ocak sildim öyle biraz belim ağrıdı kasıklarım batar gibi oldu ama öyle çok rahatsız edici bi ağrı değil. Akıntımda Yok. Valla aynen inşallah sabah hayırlı haberleri veririm canım.İki gebeliğimde de ağrı sızı olmadı, akıntı olmadı, sadece bulantı ve halsizlik vardı.. hadi sabah ola hayrola.. ilk işim buraya bakmak olacak yarın sabah
adetliylen icebiliozmu saracoglu bitince demis amaOlur düşüğe sebep olabilir soğan suyu ben adet olacağıma emin olduğum zaman adete 1 hafta kala içmeye başladım adet süresincede içtim zaten kist adetle atılıyor
Hıı. Acele etme kız o zamannn. Inşallah vardır :))Benim geçmedi 6 gün var daha testler pozitif kan negatif çıktı ya 5-6 bile olsa bi değer bekliyordumbu durumdan dolayı benzetiyorum
Canım korunmanız lazım o zmn yoksa düşüğe sebep oluyor rahmi temizlediği içinadetliylen icebiliozmu saracoglu bitince demis ama
simdi ben adet olursam iceyimmi adetle beraber 15 gun muCanım korunmanız lazım o zmn yoksa düşüğe sebep oluyor rahmi temizlediği için
dr yumurta kontrolü yaptı ben normal ultrasonla baktırmak istedim erkek dr çünkü ve iş yerime en yakın o diye 1 tane var dedi gelişmiş yumurta 1 tane olunca tereddüt ediyorum bize 4 gün ara vermeden ilişki dedi yumurtanın çatladığı gün inanılmaz ağrım vardı ondan biliyorum şimdi afedersin akıntım çok kasık ağrım var göğsüm ağrıyor ucları daha fazla hatta bu gebelik belirtisimi yoksa içtiğim ilaçlardan mı kestiremiyorumHıı. Acele etme kız o zamannn. Inşallah vardır :))
Canım soğan kürü adet bitikten 2 gün sonra başlayın diyor saraçoğlu adetliyken içmeyin diyor. Ama pco olanlar ne zaman adet olacaklarını bilmedikleri için hemen başlayabilirler o arada adet olursanıZda devam edebilirsiniz diyor. Yine de internette videolarını araştırabilirsiniz.adetliylen icebiliozmu saracoglu bitince demis ama
Ben gün saymadım adet öncesi emin oldum hamile olmadığıma 3-4 gün öncesiydi sanırım adetliykende içtim cnm kist gitmişti amasimdi ben adet olursam iceyimmi adetle beraber 15 gun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?