Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum inşallah. Kistten korkmuyorum zaten. Evlenmeden önce de olmuştu bir ilaçla geçiyor hemen. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Umarım güzel haberler veririz :)

Merhaba kızlar, bata dört gun kala test yaptım negatif çıktı. Acaba erken mi yaptım. Benim gibi erken test yapıp sonradan pozitif gören var mı, cok üzülüyorum ya. Her ay kaç test yapıyorum. Her negatif testi bir gun beklemiyorum belki ikinci çizgi silik çıkar. Allah immm isteyen herkese evlat nasip etsin aminnnnnn

Canım supheli ilişkiden kac gün gecti

Canım supheli ilişkiden kac gün gecti
Bugün için sorarsan tam on dört gun. Ama test yaptığım günü sorarsan on ikinci günde test yaptım. Ayrıca erken gebelik Testi değildi. Bi Umut belki var diye kendimi kandiriyorum. Benim adetim otuz gun de bir oluyor

14 gün mu o zaman adetine daha az kalmış olmasi gerek miyor mu supheli ilişkiden kastim yumurtanin catladigi günlerdeki canım

@v

kuzum sana gündüz yazmıştım annenin rahatsızlığı ile ilgili canım neyi var merak ettim yazmadansa önemli degil özelse saygı duyarım canim
Canım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…