- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Amin kuzum inşallah. Kistten korkmuyorum zaten. Evlenmeden önce de olmuştu bir ilaçla geçiyor hemen. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Umarım güzel haberler veririz :)artık sayılı saatler kaldı öğrenmeye beni bile heyecan bastı kist varsada korkma çünki birisi kistin tüpümü tıkamış alk ayda hapla yok etti doktorum çok şükür.sadece bir ay korunursun rahat edersin ama inş çocuk olur da sonucun bu kadar beklemeye değer hayırlısı be kuzum yarını sabırsızlıkla bekliyorum.@1melegimolsun da bize iyi haber verecek yarın inş
hmm tamam cnm cok tesekkur ederim ben baslayim gitsin ya adet olamadim dogru duzgun
Bi yaştan sonra insan daha da seçici oluyor gerçekten az olsun öz olsun :)Bncede cnm haketmis.bnmde cok silme etme addetm olmazdi ama bu surecte bana iyi gelmeyen insanlari tek kalemde siliyrm :)
Benimde öle ya sari sari bazi zamanlar hele yumurtlama akıntisi gibi koyu uzayan gelıoAkintim normaldi canim benim normal seffaf ama coktu simdide oyle cok ama rengi sarimtirak yani
Ama daha 6 gün var ya bi kaç gün daha bekliyim dıorm hemen cıkmazyap hadi :)
ay bilemedim ki belirti falan dicem ama aman varsa vardir yoksa cani saolsun onumuzdeki maclara bakarizAma daha 6 gün var ya bi kaç gün daha bekliyim dıorm hemen cıkmaz
Bi kaç gün daha bekliyim yaa en iisi bilmiyorum ki valla akınti var ağri var biraz baskada bısıy yok cok pekay bilemedim ki belirti falan dicem ama aman varsa vardir yoksa cani saolsun onumuzdeki maclara bakariz
Senin bat ne zamanay bilemedim ki belirti falan dicem ama aman varsa vardir yoksa cani saolsun onumuzdeki maclara bakariz
bugunler ama boluk porcuk oldu oluyo gibi oldu olmadi geldi gelemedi falan kaldim boyleSenin bat ne zaman
Canım supheli ilişkiden kac gün gectiMerhaba kızlar, bata dört gun kala test yaptım negatif çıktı. Acaba erken mi yaptım. Benim gibi erken test yapıp sonradan pozitif gören var mı, cok üzülüyorum ya. Her ay kaç test yapıyorum. Her negatif testi bir gun beklemiyorum belki ikinci çizgi silik çıkar. Allah immm isteyen herkese evlat nasip etsin aminnnnnn
Bugün için sorarsan tam on dört gun. Ama test yaptığım günü sorarsan on ikinci günde test yaptım. Ayrıca erken gebelik Testi değildi. Bi Umut belki var diye kendimi kandiriyorum. Benim adetim otuz gun de bir oluyorCanım supheli ilişkiden kac gün gecti
kuzum sana gündüz yazmıştım annenin rahatsızlığı ile ilgili canım neyi var merak ettim yazmadansa önemli degil özelse saygı duyarım canimIcini ferah tut canım zamanini bekliyor gelecek insallah yavrun sana hayirlisi ile
Yok cnm yazmıyor kiNe zaman beklenen doğum tarihi? Yazdıktan sonra sayfanın en altında Değişikliği kaydet butonuna basıyor musun?
14 gün mu o zaman adetine daha az kalmış olmasi gerek miyor mu supheli ilişkiden kastim yumurtanin catladigi günlerdeki canımBugün için sorarsan tam on dört gun. Ama test yaptığım günü sorarsan on ikinci günde test yaptım. Ayrıca erken gebelik Testi değildi. Bi Umut belki var diye kendimi kandiriyorum. Benim adetim otuz gun de bir oluyor
Canım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.@v
kuzum sana gündüz yazmıştım annenin rahatsızlığı ile ilgili canım neyi var merak ettim yazmadansa önemli degil özelse saygı duyarım canim
Aynn ole kuzucumm hic gerek yk kalabaliga :)Bi yaştan sonra insan daha da seçici oluyor gerçekten az olsun öz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?