Aynen canım :)Aynn ole kuzucumm hic gerek yk kalabaliga :)
Cnmm derdi veren Rabbm sifasinida versin insallah.t haatalarimiza acil sifalar olsn insallah.umarm annende bu sureci atlatir sag salim evine doner insallah..Canım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
Cok sukur evde canım kürü alıp eve dönüyor süreç çok zor ama cok şükür annem güçlü bir kadın Allah sabrı veriyor bir şekilde.Cnmm derdi veren Rabbm sifasinida versin insallah.t haatalarimiza acil sifalar olsn insallah.umarm annende bu sureci atlatir sag salim evine doner insallah..
gecmis olsun cnm Allah sifalar versin derman aratmasinCok sukur evde canım kürü alıp eve dönüyor süreç çok zor ama cok şükür annem güçlü bir kadın Allah sabrı veriyor bir şekilde.
Amin canım Rabbim dermansiz dert vermesinn
Canım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
Amiinn canımm butun hastalara sifa versin insallah.Geçmiş olsun canım Allah acil şifa ve güç versin yakınlarına da güç ve sabır inşallah. Fazlasıyla moral olduğunuza eminim düzenli tedavi ve moralle tez vakit eski sağlığına dönecektir inşallah. Daha torun bakacak ohoooo beybiyi görünce herşeyi unutur zaten Rabbim ogünleri göstersin inşallah canım benim
Amin canim aminngecmis olsun cnm Allah sifalar versin derman aratmasin
Cnm su takvimi yapcam ya inat ettim tarif edermsn ne yaptysm olmadı@AsyaaAyazz bilmiyorum canom da bence hamile gibisin sen yaa öyle hissediyorum
Kişisel bilgilerine gir canım alt taraflara in bebeğin doğacak doğum tarihini soruyor onu yaz kaydet o kadar :))Cnm su takvimi yapcam ya inat ettim tarif edermsn ne yaptysm olmadı
Tmdr cnmm daha doktora gtcm kaç haftalık diye bilmiyorum ama tahmini 5 hafta yazıyor :)Kişisel bilgilerine gir canım alt taraflara in bebeğin doğacak doğum tarihini soruyor onu yaz kaydet o kadar :))
Hayrlı geceler :)Hayırlı akşamlar kızlar
Napiyon nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelikHayrlı geceler :)
İyi cnmm bin sükr senin nasıl değişiklik varmı bnm başım ağrıyordu dün çok birde göğüslerim ağrıyor cnm seninNapiyon nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
Benim yok bi sıkıntı doktora gitmedim bekliyorum biraz dinleniyom arada kasik agrisi oluyor canımİyi cnmm bin sükr senin nasıl değişiklik varmı bnm başım ağrıyordu dün çok birde göğüslerim ağrıyor cnm senin
Hep böyle olr inşaAllah cnmm heycanın nasl sende bnm gbi herkese sölmektn çekiniyon mu :)Benim yok bi sıkıntı doktora gitmedim bekliyorum biraz dinleniyom arada kasik agrisi oluyor canım
Daha esim ben biliyoz emin olmadan kalp atisi sagliklimi duyayim öle kuzmHep böyle olr inşaAllah cnmm heycanın nasl sende bnm gbi herkese sölmektn çekiniyon mu :)
Ayn cnm ama bnm eşim heycandan sölemiş ailesine bnde kendi aileme söledim :)Daha esim ben biliyoz emin olmadan kalp atisi sagliklimi duyayim öle kuzm
Bende dicem ama yeni düşük yaptım morel bozulur stretli geçti zaten kendi annem sevinirde anla ışte oleAyn cnm ama bnm eşim heycandan sölemiş ailesine bnde kendi aileme söledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?