Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah hadi hairlisi kuzm bende subat bitsin gitsem mi diom biras korku var öbürleri erken acele ettim gttim hep

Gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin insaallah.

Günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı biraz fazla umutlanmıştım galiba. O zaman neden gecikti bu adet?

Canım Allah annene ve bütün hastalara acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.

Canım guzel annene acil sifalar diliyorum. En kısa zamanda torun sevsin insallah

Bulantı yaşayan gebe arkadaşlar için bazı öneriler:

• Bulantıyı tetikleyen sigara, yemek, parfüm kokusu gibi faktörlerden uzak durmak
  • Öğün sayısını altıya çıkarmak, az ama sık aralıklarla yemek yemek. Midenin boş kalmasına izin vermemek
  • Bulantı hissedildiği anda beyaz leblebi, tuzlu kraker, peksimet, kuru ekmek gibi besin madderi yemek
  • Uyandıktan sonra yataktan kalkmadan önce kraker gibi kuru birşeyler yiyip bir süre yatakta dinlendikten sonra kalkmak
  • Yemek aralarında yeterli sıvı almak
  • Gün içinde zaman zaman mola vererek dinlenmek
Bilimsel kanıt olmasa da papatya çayı, zencefil, nane gibi bazı bitkilerin de yakınmaları azalttığı ileri sürülmektedir.
Ayrıca B6 ve B12 de bulantıyı önlemek için kullanılan vitaminlerdir.

Alıntıdır.

İnşallah canım herkese gün aşırı derler bize ara vermeden dedi uyduk talimatlara hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…