- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Anldm cnm inşaaallah Kucagmza almak nasip olrBende dicem ama yeni düşük yaptım morel bozulur stretli geçti zaten kendi annem sevinirde anla ışte ole
Inşallah Kuzm insallhAnldm cnm inşaaallah Kucagmza almak nasip olr
Yok işte gitmedim cumaya gel dediler seninki cnm senin beta hsg kaç çıktıSen gittin mi kac haftalık buradakilen uyuşuyormu
Bende hiç gitme dim biraz geçsin ole gidecem canimYok işte gitmedim cumaya gel dediler seninki cnm senin beta hsg kaç çıktı
Bnm beta hcg 2 gün önce 662.14 tüBende hiç gitme dim biraz geçsin ole gidecem canim
Oh maşallah inşallah tutunur yükselir 5 haftalık olmuştur şimdi inşallahBnm beta hcg 2 gün önce 662.14 tü
Olmlmdr bnm bi bilgim yok cnmm ama doktor cuma günü gel keseyi görürüz dediOh maşallah inşallah tutunur yükselir 5 haftalık olmuştur şimdi inşallah
Bnce gt bilmiyorm ama şüpe daha kötü diye düşünyrm bari Allah korusn bişy varsa müdehale edilirInşallah hadi hairlisi kuzm bende subat bitsin gitsem mi diom biras korku var öbürleri erken acele ettim gttim hep
Hayırlı akşamlar kızlar
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbbim kucağına almayı nasip etsin inş..Tmdr cnmm daha doktora gtcm kaç haftalık diye bilmiyorum ama tahmini 5 hafta yazıyor :)
Bat neBen de geldim.Bat 7 kasım
Gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin insaallah.Canım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
Canım Allah annene ve bütün hastalara acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.Canım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
Canım guzel annene acil sifalar diliyorum. En kısa zamanda torun sevsin insallahCanım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
İnşallah canım herkese gün aşırı derler bize ara vermeden dedi uyduk talimatlara hakkımızda hayırlısı olsuncanım hakkında hayırlı olsun .yazın dikkatimi çekti bizde bu ay çalışmaları sıkı tutttuk hatta 1 gün fire verdik hergün ilişkiye devam ettik sanada doktorun 4 gün ara vermeden demişya eğer sende bu teknik tutarsa benimde tutar gibi geliyor.benim bat 8 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?