Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?

Çok erken yapmışsın testi, keşke iki gün bekleyip yapsaydın, daha net çıkardı. İki gün sonra tekrarla bakalım bu gölge neye dönüşecek. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti?

Çok erken yapmışsın testi, keşke iki gün bekleyip yapsaydın, daha net çıkardı. İki gün sonra tekrarla bakalım bu gölge neye dönüşecek. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti?
10 gün geçti yumurtlama üzerinden. Perşembe yine tekrarliycam. Bana aylar geçmiş gibi geliyo o ayrı :)

Selam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?

2. Çizgi gözüküyor testi yarin ya da çarşamba tekrar et bakalım koyulasacak mı. İnşallah koyulaşır. Benim bat da 5 şubat ben de test yapsam mı ki

2. Çizgi gözüküyor testi yarin ya da çarşamba tekrar et bakalım koyulasacak mı. İnşallah koyulaşır. Benim bat da 5 şubat ben de test yapsam mı ki
Ilk idrarinla yarın yap bence. Ayy deme öyle kiz 2 testim kaldı tutmam lazım kendimi insallah seninde koyulasir. Ben bu ay erken yumurtlamistim. 18 ocak çift çizgi gördüm ovulasyonda.

Ilk idrarinla yarın yap bence. Ayy deme öyle kiz 2 testim kaldı tutmam lazım kendimi insallah seninde koyulasir. Ben bu ay erken yumurtlamistim. 18 ocak çift çizgi gördüm ovulasyonda.
benim bu ay ilk denemem 2. Çocuğu istiyoruz kızım 9 yaşında unutmuşum valla bu süreçleri. Ben ovulasyon testi yapmadım. Hayırlısı inşallah.

Tesekkurler canim benim. 8 ocak reglim. 18 ocakta ovulasyon testi çift çizgi çıkmıştı. Bu sabahta testi yaptım uyanınca hemen.
Benim bat 3 şubat 17 ocakta yumurta çatladı sabah test yaptım çıkmadı erken mi davrandım gene diye düşündüm ondan sordum cnm

Benim bat 3 şubat 17 ocakta yumurta çatladı sabah test yaptım çıkmadı erken mi davrandım gene diye düşündüm ondan sordum cnm
Işte bazılarının cikmiyomus geç cikiyomus. Olumsuz düşünme olumluda düşünme. Ben şuan öyle yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı.

A AsyaaAyazz kaçta çıkacak canım, hakkında hayırlısı olsun kardeşim
Fazla umudum olmadığı için sağlık ocağına gittim. Para vermek istemedim tekrar. Sağlık ocağı ertesi gün veriyor ama çıkarsa öğleden sonra sistemden bakacam

bu marka çoğu kişide yanlış gösteriyor canım. Güvenilir değil. İnşaallah senin doğrudur
Yumurtlamayı doğru çıkardı. Bakalim bu doğru mu ilerleyen günlerde görücez. Kesin sonucu öğrendiğimde yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…