Klomen içtim cnm sonra progestan verdi oda yeni bittine ilacı alıyordun canım
Üzülme canım inşallah vücut gebeliğe hazırlık yapıyordur. Kür yapmış mıydın bu ay?Günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı biraz fazla umutlanmıştım galiba.O zaman neden gecikti bu adet?
Çok erken yapmışsın testi, keşke iki gün bekleyip yapsaydın, daha net çıkardı. İki gün sonra tekrarla bakalım bu gölge neye dönüşecek. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti?Selam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
10 gün geçti yumurtlama üzerinden. Perşembe yine tekrarliycam. Bana aylar geçmiş gibi geliyo o ayrı :)Çok erken yapmışsın testi, keşke iki gün bekleyip yapsaydın, daha net çıkardı. İki gün sonra tekrarla bakalım bu gölge neye dönüşecek. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti?
2. Çizgi gözüküyor testi yarin ya da çarşamba tekrar et bakalım koyulasacak mı. İnşallah koyulaşır. Benim bat da 5 şubat ben de test yapsam mı kiSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
Ilk idrarinla yarın yap bence. Ayy deme öyle kiz 2 testim kaldı tutmam lazım kendimi2. Çizgi gözüküyor testi yarin ya da çarşamba tekrar et bakalım koyulasacak mı. İnşallah koyulaşır. Benim bat da 5 şubat ben de test yapsam mı ki
Evet hayırlı oldun canım yumurtlama kaçıncı gün olmuştu benimde bat 5 gün varSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
benim bu ay ilk denemem 2. Çocuğu istiyoruz kızım 9 yaşında unutmuşum valla bu süreçleri. Ben ovulasyon testi yapmadım. Hayırlısı inşallah.Ilk idrarinla yarın yap bence. Ayy deme öyle kiz 2 testim kaldı tutmam lazım kendimiinsallah seninde koyulasir. Ben bu ay erken yumurtlamistim. 18 ocak çift çizgi gördüm ovulasyonda.
Birde yaptığın testin markası nedirSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
Tesekkurler canim benim. 8 ocak reglim. 18 ocakta ovulasyon testi çift çizgi çıkmıştı. Bu sabahta testi yaptım uyanınca hemen.Evet hayırlı oldun canım yumurtlama kaçıncı gün olmuştu benimde bat 5 gün var
Benim bat 3 şubat 17 ocakta yumurta çatladı sabah test yaptım çıkmadı erken mi davrandım gene diye düşündüm ondan sordum cnmTesekkurler canim benim. 8 ocak reglim. 18 ocakta ovulasyon testi çift çizgi çıkmıştı. Bu sabahta testi yaptım uyanınca hemen.
Laboquick n11 den almıştım. Yumurtlama testinin yanında göndermişlerdi.Birde yaptığın testin markası nedir
Işte bazılarının cikmiyomus geç cikiyomus. Olumsuz düşünme olumluda düşünme. Ben şuan öyle yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı.Benim bat 3 şubat 17 ocakta yumurta çatladı sabah test yaptım çıkmadı erken mi davrandım gene diye düşündüm ondan sordum cnm
Nasip tabi cnm ama sende olmasa çıkmazdı silikte olsa kan tahlili yaptırIşte bazılarının cikmiyomus geç cikiyomus. Olumsuz düşünme olumluda düşünme. Ben şuan öyle yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı.
bu marka çoğu kişide yanlış gösteriyor canım. Güvenilir değil. İnşaallah senin doğrudurLaboquick n11 den almıştım. Yumurtlama testinin yanında göndermişlerdi.
Fazla umudum olmadığı için sağlık ocağına gittim. Para vermek istemedim tekrar. Sağlık ocağı ertesi gün veriyor ama çıkarsa öğleden sonra sistemden bakacamA AsyaaAyazz kaçta çıkacak canım, hakkında hayırlısı olsun kardeşim
Yumurtlamayı doğru çıkardı. Bakalim bu doğru mu ilerleyen günlerde görücez. Kesin sonucu öğrendiğimde yazarım.bu marka çoğu kişide yanlış gösteriyor canım. Güvenilir değil. İnşaallah senin doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?