Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim normalde yarın yumurtlama olması lazım bugün hafiften koyu geldi ama sonra zaman geçtikçe iyice silik duruyor. Benim testler mi bozuk anlamadım. Bir de yumurtlama akıntısı geldi ama.bugünü degerlendiremedim yarın insaallah ovulasyon pik yapar ya. Bu sefer de koyu göremiyorum diye üzülmeye başladım. Ben daha yunurtlama zamanlarindayim buarada canım :) iki hafta sonra sonuç belli olacak. Hayırlısı :)

Cansin Allah razi olsn dualarinizi esirgemeyin bizden.bugun iste gittim adetin 9. Gunu biri 21 digeri 17 mm yumurtam olms gecen ay 17. Gun bu seviyedeydiler.dr da sasirdi erken olms diye..nasip bakalm yeni ay yeni umutlar.dr.a dedm ki tup bebek asamasina gecmeyi dusunmelimiyiz sabirsizsiniz dedi.daha ikinci ayimiz tedavide dedi dur bakalm.ole dusunursen zatn olmaz dedi.gulerek kizdi alttan alttan :) tmm dedm siz diyene kdr demicem bi daha :) kadin dovmeden kactm :))

Oo maşallah çok iyi büyümüşler inşallah hiç tedaviye gerek kalmaz oluverir kendiliğinden de yormaz sizi umarım:)) hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…