- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Vosvosum gec kalmissin calismalara :)Aaaa lütfen bebişim önden buyurun rica ederimcansın sen bu ay sıra sende gibime geliyor... Ben daha çalışmaya başlamadım yol çok uzun göründü gözüme bi an
Selam kizlar birsey soracagim batim biteli 1 hafta oldu fakat 2 gundur sadece geceleri asiri derecede vucut isim yukseliyor bir arkadasim hamileligin ilk gunlerinde Boyle birsey yasamisti acaba Boyle durumla karsilasan varmi test yaptim sonuc husran erken mi acaba daha yoksa beklemelimiyim biraz daha
Erken yaptim ama merak ediyor insan birde akinti cok fazla oldugu icin heralde bu sefer oldu diye umitleniyor insanCANIM ÇOK ERKEN BAKTIRMISSIN ADETİN BİTTİKTEN SONRA 10 GÜN SONRA FALAN CIKIYO AMA SEN YİNEDE BİRAZ DAHA BEKLE HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
Kızlar merhaba ben ilk adet olduğum günden beri sık sık 2 haftada bir adet görüodum ve pko var. 1,5 yıllık evliyim, 6 aydan beride eşimle çocuk düşünüyoruz. Doktorum ilk ay Klomen verdi daha sonra 3 ay progestan kullan öle gel dedi. Adetim biteli 5 gün oldu sizce gecikmesi ilaçlardan mıdır?
Erken yaptim ama merak ediyor insan birde akinti cok fazla oldugu icin heralde bu sefer oldu diye umitleniyor insan
kızlar merhaba dün yazmıştım ama cvp alamadım dün yumurta takibi için doktora gittim yumurtam gelışmiş yarın en geç öbür gün çatlar dedi benim sorum şu ovülasyon testinde hala çift çizgiyi göremedim neden napmam lazım dediğiniz gibi testleride yapıorum ama olmuyo yardımcı olun
Aynn kuzum.iki ay klomen kullanmstm dr.um vermisti.birinde 30 digerinde 28inde gelmis.alttan atiyodum agiz yoluyla alininca mahvediyo.ilacin bittigi gun yada 2 3 gun icinde geliyrdu.insallah senin gelmezde guzel haberler aliriz cnmBeklemedeyim bendeSen daha önce kullandın mı cnm
Bnde sendenim kuzum yaa.hayatta gidemem.ben yeni yeni solemeye baslamistm bi kere mecbur kaldm gittim.sona yat alttn baklim dedi.anamm odadan nasi kctigimi bilememistm hhhhhhhhahahhKadında bile utanıyorum. Erkekte kendimi yerin 7 kat dibine atasım gelir
yok olmadı hiç daa son bi haftadır ara ara kasıklarım ve belim çok ağrıdı şmd geçti ama göğüslerimin ağrısı devam ediyoHİÇ HAMİLELİK OLMADI DEĞİLMİ KUŞUM
yok olmadı hiç daa son bi haftadır ara ara kasıklarım ve belim çok ağrıdı şmd geçti ama göğüslerimin ağrısı devam ediyo
dün iştahsızdım biraz çabuk yoruluorum bu aralar bide ama ben de akdeniz anemi var ondan olabilir bu durum bakalım ya inşallah :)BAŞKA NE GİBİ ŞİKAYETLERİN VAR
BENİMDE BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYOR ARA SIRA BASIM DÖNÜYOR DÜN AKŞAM KUSTUM SÜREKLİ BİRSEYLER YEMEK İSTİYORUM VE UYKUM HEP VARİNŞALLAH BEBİŞİMİZDE VARDIR İKİMİZİNDE
Bilmiyorm bana tuaf geliyo öyle resimler. Yani elbet hamileyken fotoğraf çektirirsin ama ben hamileyim bakınnn der gibi de sürekli fotoğraf paylaşmam heralde. Ki paylaşmadım. Çevremde çok çocuk sahibi olmak isteyen varken hele. İnşallah sen ve isteyen herkes anne olur. Seninde öyle fotoğrafların olur :) ben bu ay pas geçtim gibi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif :) perşembe günü hastalanıcam galiba. Yeni bat 26 şubat.isimdeyimgucumdeyim eskiden çok sevimli bulurdum öyle fotoları hala da öyle sempatim var ama şu dönemde inanılmaz itici buluyorum. Nispet yapar gibi deliyor ama halbuki öyle değil aslında tabiki bu benim kendi kendimle yaşadığım sorun doğal olarak şu sürecimde batıyor bana arkadaş “b.k mu var şimdi onu oraya koydun” diyorum içimden. Allah biliyor içimi asla göz değdirmiyorum ben hevesimden atamıyorum o duyguları içimden. O yüzden sosyal medyadan uzaklaştım uzun bir süredir görmüyorum ohhhh
dün iştahsızdım biraz çabuk yoruluorum bu aralar bide ama ben de akdeniz anemi var ondan olabilir bu durum bakalım ya inşallah :)
hadi bakalım inşallah yaa güzel haberlerini beklioruzİNŞALLAH KUZUM BAKALIM BEN 2 GÜN SONRA KAN VERİCEM DUA EDELİM BİRBİRİMİZE
ADET OLMAMA 10 GÜN VARKEN TEST YAPTIM İKİ TANE İKİSİNDEDE KIRMIZI ÇİZGİYİ GÖRDÜM AMA PEK HEVESLENMEK İSTEMEDİM
Bilmiyorm bana tuaf geliyo öyle resimler. Yani elbet hamileyken fotoğraf çektirirsin ama ben hamileyim bakınnn der gibi de sürekli fotoğraf paylaşmam heralde. Ki paylaşmadım. Çevremde çok çocuk sahibi olmak isteyen varken hele. İnşallah sen ve isteyen herkes anne olur. Seninde öyle fotoğrafların olur :) ben bu ay pas geçtim gibi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif :) perşembe günü hastalanıcam galiba. Yeni bat 26 şubat.
hadi bakalım inşallah yaa güzel haberlerini beklioruz
:)) vallaha gezmeye ihtiyacım var. Yaza Antalya sözü verdi bakalım hayırlısı :)Benim akrabam var pcoslu ama hamile kaldı ve doğurdu canım. Pcos tedavisi olmayan bir şey değil unut sen onu.. senin tek engelin stres. TSH da o yüzden yükseliyor. Al kocanı bir haftasonu git Pamukkaleye kaplıca keyfi yap. Yumurtlama zamanı olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?