Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CANIM ÇOK ERKEN BAKTIRMISSIN ADETİN BİTTİKTEN SONRA 10 GÜN SONRA FALAN CIKIYO AMA SEN YİNEDE BİRAZ DAHA BEKLE HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

kızlar merhaba dün yazmıştım ama cvp alamadım dün yumurta takibi için doktora gittim yumurtam gelışmiş yarın en geç öbür gün çatlar dedi benim sorum şu ovülasyon testinde hala çift çizgiyi göremedim neden napmam lazım dediğiniz gibi testleride yapıorum ama olmuyo yardımcı olun

HİÇ HAMİLELİK OLMADI DEĞİLMİ KUŞUM

Canım kaç mm dedi doktor ? Sen bugün yarın dediği günlerde mikmik yaptınmı yaptıysan testleri de yapmayı devam et

Beklemedeyim bende Sen daha önce kullandın mı cnm
Aynn kuzum.iki ay klomen kullanmstm dr.um vermisti.birinde 30 digerinde 28inde gelmis.alttan atiyodum agiz yoluyla alininca mahvediyo.ilacin bittigi gun yada 2 3 gun icinde geliyrdu.insallah senin gelmezde guzel haberler aliriz cnm

yok olmadı hiç daa son bi haftadır ara ara kasıklarım ve belim çok ağrıdı şmd geçti ama göğüslerimin ağrısı devam ediyo

BAŞKA NE GİBİ ŞİKAYETLERİN VAR
BENİMDE BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYOR ARA SIRA BASIM DÖNÜYOR DÜN AKŞAM KUSTUM SÜREKLİ BİRSEYLER YEMEK İSTİYORUM VE UYKUM HEP VAR İNŞALLAH BEBİŞİMİZDE VARDIR İKİMİZİNDE

Ben anlamadııımmm adetin 5 gün mü gecikti ?[/QUOTE]
eet yanlış yazmışım ya 5 gün geciktm son bi haftadır ara ara çok bel ve kasık ağrılarım oluodu şmd geçti ama göğüslerim hala ağrıo normalde 5 günde bitiodu adetim bgn son gün olucaktı test yapmayalım acaba yoksa ilaçlardan mıdır

dün iştahsızdım biraz çabuk yoruluorum bu aralar bide ama ben de akdeniz anemi var ondan olabilir bu durum bakalım ya inşallah :)

Bilmiyorm bana tuaf geliyo öyle resimler. Yani elbet hamileyken fotoğraf çektirirsin ama ben hamileyim bakınnn der gibi de sürekli fotoğraf paylaşmam heralde. Ki paylaşmadım. Çevremde çok çocuk sahibi olmak isteyen varken hele. İnşallah sen ve isteyen herkes anne olur. Seninde öyle fotoğrafların olur :) ben bu ay pas geçtim gibi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif :) perşembe günü hastalanıcam galiba. Yeni bat 26 şubat.

dün iştahsızdım biraz çabuk yoruluorum bu aralar bide ama ben de akdeniz anemi var ondan olabilir bu durum bakalım ya inşallah :)

İNŞALLAH KUZUM BAKALIM BEN 2 GÜN SONRA KAN VERİCEM DUA EDELİM BİRBİRİMİZE
ADET OLMAMA 10 GÜN VARKEN TEST YAPTIM İKİ TANE İKİSİNDEDE KIRMIZI ÇİZGİYİ GÖRDÜM AMA PEK HEVESLENMEK İSTEMEDİM

Bence bir batını bekle öyle ekliyim seni listeye hiiiç belli olmaz. Hatırlat bana perşembe olur mu ? Belkide hamişe eklerim. İnşallah hayırlısı olur canım, ikinci kez anne olursun

:)) vallaha gezmeye ihtiyacım var. Yaza Antalya sözü verdi bakalım hayırlısı :)

Şeffaf akıntım son iki gündür çok var dün muayene oldum diyemi bilemiyorum. Olsaydı doktor görürdü tabiki ama ben doktora güvenmediğim için ovulasyon testlerimden yaptım ne olur ne olmaz diye ama negatif çıktı.

Hamiş arkadaşlar ov. Testinden de gebeliklerini anladığı için birazcık hevesim kırıldı
Benim genelde adetten 1 hafta önce akıntılarım başlar onuda düşününce iyice omuzlarım aşağı düştü

Takmıyım diyorum gene takıyorum yaaaa oooooooooooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…