Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmıyorum hamile olduğumu. Tsh 3.31 çıkmış troid olabilir. Adet olamadım. Millet bebek bebek deyip duruyor. Pazartesi yaptım zaten yarın gidersem 2 gün geçmiş olacak. Isterse doktor tekrar yapar artıp artmadigina bakar. Ama dayanacak halim kalmadı. Bu ay çok yıkıldım. Remen çaresiz kaldım artık

Troidden korkuyorum. Adet olamiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku yok bana. Sabah 6da kalkmam lazım. Taa cehennemin dibine hastane yaptılar 1 saat yol sürüyor. Randevu bulunmuyor. Fiş alabilirim inşallah

Tatlim boyle dusunurek strese sokuyosun kendini bak yapma canim.ne guzel esin olgunlukla karsiliyor. Insallah bir gun sizde anne baba olacaksnz strese girip ziplatma hormonlarini.. Sevgiler
Bu ay çok çaresiz hissetmeye başladım kendimi. Yapacak hiçbir şeyim yok

Tatlim ben de 2 yila yaklastm ustelik hic bir sorun yok dyolar kac doktora gttm ama olmuyor. Boylesi hayirli heralde bizler icin. Insallah bir gun bizimde olucak.sikma canini caresiz de hissetme
Inşallahhh. Tez zamanda hepimiz kavuşalım

Canım akıntı konusundan başlıyorum, benim gebelikte ilk haftalarda akıntım olmamıştı, o yüzden birşey diyemiyorum. Ovulasyon da son günlerde artarak koyulaşır diye biliyorum ama kendim denemedim yanıltmak istemem seni

Canım eğer elindeyse seni strese sokan insanlar ilk başta uzak tut kendini. Çünkü sen daha çok baskıya stres oluyorsun. Keşke istediğimiz an evladımız olsa ama yaradan vaktini bildiği gibi sabrınıda veriyor bir şekilde hayat devam ediyor sen kendine zindan etme. İkide bir “ şu olacak bu çıkacak “ dedikçe evren döndürüyor sana onları yapma ! Hormonların bu stresten dolayı alt üst dengeni bozuyorsun yaşın o kadar genç ki sen bu yaşta çocuk stresine sokanlara hayret ediyorum ve deli gibi kızıyorum. Eşinle imkanın oldukça güzel tatiller etkinlikler planlayacak zamanındasın. Anlık yaşaman lazım bebek bir anda girsin hayatınıza yani öyle güzel bir yaşın var nolur olumlu düşün ve kıymetini bil.

İnsanlar teşvik etmeye heveslendirmeye çalışırken nekadar üzdüğünün farkında değil eminimki isteyerek yapmıyorlar. “Yaşımız genç düşünecek zamanımız var” de kapat ağızlarını mesafe koyamıyorsan

Çok kafaya takıyorsun biraz kendini rahat bırak uğraşacak birşeyler bul bak böylesi senin için daha kötü .. akışına bırak senelerdir uğraşanlar napıo iyi düşün biraz

Az önce bi kadın elinde bebek arası ile gidiyordu. Bebek ağlıyor agladikca annesi yüzüne vuruyor. Ya inanmıyorum bakarken içim acıdi. Bebek yani, vuruca aglamayacak mi canı yanacak daha çok. Valla Sinirlerim bozuldu.

Ben anne olduktan sonra böyle görünce müdehale etmeye başladım dayanamıyorum

Ne guzel bir kalbin var canım. Allah gönlüne gore versin inşallah ❤❤❤
Eskisi gibi cok bakamiyorum. Ama benimde gözüm bir kaç kişiyi arıyor

Troidden korkuyorum. Adet olamiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku yok bana. Sabah 6da kalkmam lazım. Taa cehennemin dibine hastane yaptılar 1 saat yol sürüyor. Randevu bulunmuyor. Fiş alabilirim inşallah
Korkma bu değer yüksek değil ki. 5 ve üzeri olduğu zaman yüksektir. Erken gidersen alırsın sıra. Genelde 9dan sonra sıra bulunmuyor canım

Çok haklısın. Çocuğumuzun olmadığını duysalar neler derler. Millet zaten yıllardır evliymişiz gibi bebek bebek diyor. Üstüne bir de olmayınca moralim bozuluyor. Öyle bir yapım var ki üzüldügümde kendime zindan ediyorum her şeyi. Doktorlar da olumlu bir şey söylemiyor. Benim de elimden gelen bir şey olmayınca sonuç bu oluyor

Çok kafaya takıyorsun biraz kendini rahat bırak uğraşacak birşeyler bul bak böylesi senin için daha kötü .. akışına bırak senelerdir uğraşanlar napıo iyi düşün biraz
Aynen çok takıyorum elimde değil. Kendimi frenlemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…