Çok haklısın. Çocuğumuzun olmadığını duysalar neler derler. Millet zaten yıllardır evliymişiz gibi bebek bebek diyor. Üstüne bir de olmayınca moralim bozuluyor. Öyle bir yapım var ki üzüldügümde kendime zindan ediyorum her şeyi. Doktorlar da olumlu bir şey söylemiyor. Benim de elimden gelen bir şey olmayınca sonuç bu oluyor
23 yaşındayım canım 19 değil. Ama şuan diyorum keşke 19 olsam. Benim ailem de yaşın küçük ama bir sorun da varsa ihmal etme ol tedavi diyorlar. Hatta teyzelerim kızıyor bazen ne çocuğu git gez toz diyor. Ama pico olduğu için çok korkuyorum ben. Inşallah bir gün kendime gülerim boş yere üzülmüşüm diyeHamile kalmayı en çok etkileyen şey ne hormon ne başka birşey tamamen STRES! Bizde bu süreçte booolca ediniyoruz maşallah nasıl rahat olucaz anlamadım ama bir rahatlasak herşey yoluna girecek zaten.
Yıl olmuş 2018 hala her evlenene “ çocuk çocuk çocuk “ baskısı yapan insanlar var azalarak tükensin istiyorum öyle insanlar. Çocuk için evlenilmiyor bu bir gerçek. Heleki sen yeni evlisin, 19 yaşındasın ah ah valla nedesem bilemedim. Hadi erkek tarafı ısrarcı kendi ailen nediyor bu duruma
Tatlim ben de 2 yila yaklastm ustelik hic bir sorun yok dyolar kac doktora gttm ama olmuyor. Boylesi hayirli heralde bizler icin. Insallah bir gun bizimde olucak.sikma canini caresiz de hissetme
23 yaşındayım canım 19 değil. Ama şuan diyorum keşke 19 olsam. Benim ailem de yaşın küçük ama bir sorun da varsa ihmal etme ol tedavi diyorlar. Hatta teyzelerim kızıyor bazen ne çocuğu git gez toz diyor. Ama pico olduğu için çok korkuyorum ben. Inşallah bir gün kendime gülerim boş yere üzülmüşüm diye
Çok teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun desteğin için. Umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruzTeyzelerine katılıyorum hem gez hem kontrollerini ihmal etme. Pkolu olup bebeği olan bir sürü insan var neden “pko varsa çocuğum olmaz” diye düşünüyorsun Allah korusun. Allah isterse öyle imkansızlıklarda yaratıyor ki “ nasıl olur” deyip şaşıp kalıyorsun valla.
Hem ha 19 ha 23 canım çoook gençsin yeni evlisin inşallah erken yaşta anne olursun canı gönülden isterim inan, ama kendine dert etmek için gençsin öyle düşün
Pko okadar yaygınki çözümü de var merak etme güven duyduğun bir doktora kendini emanet et gerisini ona ve Allaha bırak
Cansin ki senno günler bir çırpıda bitiyor ama bu son hafta çekilmiyor canım. ya sana iki şey sorcam canım.birincisi yumurtlamadan sonra akıntının rengi nasıl olur hamilelik varsa ikincisi ovulasyon testi hamilelik varsa ne zamandan sonra koyuluk başlar birde pat diyemi koyu olur yoksa yavaş yavaşmı başlar.fikrin varsa cevaplarmısın.valla tek dileğim başından beri beraber olduğum başta seninseymaka sezson @Efe2014 hamile kalmanız.sizin yazılarınızı görünce bana huzur geliyor.diğer arkadaşlar alınmasın ama başta sizler .çünkü sizlerle çok şey paylaştım @plojovic aramızdan ayrıldı sadece :)
Fayda sini goruruz insallah canım benimBende folbiol kullanıyorum canım birde d vitamini
Gittigin doktor bi acaipmis zaten ben bu doktora dedim amh testi dedi o burda yok hani net cevap. yumurtalara bakip yorum yapayim vs demedi yani . bilmiyorum insallah gebelik testi yaptı m pozitif cikti diye gidersin insallah canim baska bisey icin degil hayirlisi ileeÇıktı kuzum o da ayrı dert başka bir test yapmış alakası bile yok. Daha da gidemicem doktora izin alamıyorum zırt pırt. Hormon testleri gibi olsa adet zamanı yaptırırım dicemde öyle de değil. Özeller deli saçması fiyat veriyor ben anlamıyorum bu doktorları gerçekten. AmH ta istemiştim o hiç yok mesela
Esenler tepe diye geçiyo canım . Esenler tepe fer kliniğiAma tam olarak nerde
O zaman bende sadece bu ilaci ve folik asite devam edeyim bu ay bakalim nolacak. Guzel dileklerin icin cok sagol canımmİçtim canım nerdeyse 1 yıldır hep folik asit kullanıyorum bu ay olursa diyerek hiç bırakamadım. Çookk teşekkür ederim amin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah. Darısı bekleyen herkese olsun inşallahh umarım senin de hormonların düzene girer de tez vakitte bebişine kavuşursun canım
Böyleleri anne olmayı hak etmiyorValla yakınına olsam ben de uyarirdim ama vuran bi kadın anlayissizdir. Ben uyarsam da yine yapar muhtemelen. Icim sizladi o vurdukça. Kaç sefer vurdu ya.
Gittigin doktor bi acaipmis zaten ben bu doktora dedim amh testi dedi o burda yok hani net cevap. yumurtalara bakip yorum yapayim vs demedi yani . bilmiyorum insallah gebelik testi yaptı m pozitif cikti diye gidersin insallah canim baska bisey icin degil hayirlisi ilee
Çok teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun desteğin için. Umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz
Benim akrabam var pcoslu ama hamile kaldı ve doğurdu canım. Pcos tedavisi olmayan bir şey değil unut sen onu.. senin tek engelin stres. TSH da o yüzden yükseliyor. Al kocanı bir haftasonu git Pamukkaleye kaplıca keyfi yap. Yumurtlama zamanı olsun lütfen23 yaşındayım canım 19 değil. Ama şuan diyorum keşke 19 olsam. Benim ailem de yaşın küçük ama bir sorun da varsa ihmal etme ol tedavi diyorlar. Hatta teyzelerim kızıyor bazen ne çocuğu git gez toz diyor. Ama pico olduğu için çok korkuyorum ben. Inşallah bir gün kendime gülerim boş yere üzülmüşüm diye
Az önce bi kadın elinde bebek arası ile gidiyordu. Bebek ağlıyor agladikca annesi yüzüne vuruyor. Ya inanmıyorum bakarken içim acıdi. Bebek yani, vuruca aglamayacak mi canı yanacak daha çok. Valla Sinirlerim bozuldu.
Kızlar merhaba ben ilk adet olduğum günden beri sık sık 2 haftada bir adet görüodum ve pko var. 1,5 yıllık evliyim, 6 aydan beride eşimle çocuk düşünüyoruz. Doktorum ilk ay Klomen verdi daha sonra 3 ay progestan kullan öle gel dedi. Adetim biteli 5 gün oldu sizce gecikmesi ilaçlardan mıdır?
23 yaşındayım canım 19 değil. Ama şuan diyorum keşke 19 olsam. Benim ailem de yaşın küçük ama bir sorun da varsa ihmal etme ol tedavi diyorlar. Hatta teyzelerim kızıyor bazen ne çocuğu git gez toz diyor. Ama pico olduğu için çok korkuyorum ben. Inşallah bir gün kendime gülerim boş yere üzülmüşüm diye
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahhO zaman bende sadece bu ilaci ve folik asite devam edeyim bu ay bakalim nolacak. Guzel dileklerin icin cok sagol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?