Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim adetimin 20.gunu bugün. Kasım-2007 ayında döngü 28 aralık ayında 24 ocak altındakini daha bilmiyorum.25inde çatladı onu biliyorum.bakalim yarından itibaren hergun yapicam

Canım benim adetimin 20.gunu bugün. Kasım-2007 ayında döngü 28 aralık ayında 24 ocak altındakini daha bilmiyorum.25inde çatladı onu biliyorum.bakalim yarından itibaren hergun yapicam

Hergün yap tabiki hatta testin çoksa sabah akşam yap ben öyle yapmadığıma çok pişmanım aslında öyle olması gerekiyormuş. Çünkü 1 saatte bile değişebilirmiş aynı gün farketmek önemli.

Ama sen gün aşırı mikmike devam ediyorsan gönlün rahat olsun kuzum zaten Allah izin verirse tutar

Daha pozitif olmamış kuzum sen hiç ikisini kopkoyu gördünmü bunlar ondan sonra yapılan testlermi adetinin kaçıncı günündesinki
Canım 25inde çatladı 24gecesi çok net gördüm ve 25inde kan geldi sonra bayağı siliklesti. Bugün bunlar bana biraz koyu geldi yarından itibaren başlıcam bakalım takip etmeye

seymaka canım hayıt otu tohumunu aldım aktardan öğüttüler adetin.1 günü başladım günde 1 su bardağı içtim fazla değil sıcak suya 1 çay kaşığı koydum 2-3 dk demlendi süzüp içtim 1 sonraki adetime 1 hafta kala bıraktım aynı anda kuru incir de yedim

Testim 6 7 tane kaldı canım ondan hergun bi tane anca yaparım gibi.cok çalışınca bıraktık biz sağlık yönünden yumurtlamadan sonra 2defa oldu ve bitti.bakalim hayırlısı kuzum

Canım senin buradaki gebelik takvimi imzası çok gösteriyormu haftasını benim 2 hafta çok gösteriyor ya

Normal gösteriyor canim.
Tahmini dogum tarihini girdiginden emin ol

İnşallah kuzuum sağolasın günler geçmek bilmiyor

Son zamanlar cidden can sıkıntısı

Kızlar benim telin ayarları kafayı yemiş herhalde bugüne ait testlerim olduğu kadar artik

Ovu testlerinden cok anlamiyorum ama senin gecmis zaten di mi yumurtlama?

Normal gösteriyor canim.
Tahmini dogum tarihini girdiginden emin ol

Son zamanlar cidden can sıkıntısı

Ovu testlerinden cok anlamiyorum ama senin gecmis zaten di mi yumurtlama?
evet canım geçti 25inde çatladı hatta kanamada geldi doğruladı.koyuluğu için atmıştım bilenler ne dicek diye onuda zorla başabildim:)

Bende istiyorum kızım olsun bi bakayım topiğe

Ayneeen bende de geçtikten sonra çok leke olur hatta adetten 2 gün önce başlar kahverengi lekeler ah ben kaç kere yerleşme lekesi sandım onları işin özü adet belirtilerim delirtecek türden
canım adetle hamilelik belirtilerinin çok benzediğini söylerler. umutsuzluğa kapılma şimdiden kendini oyalayacak bir şeylere yönel..

kızlar benim adet bi gün gecikti. cumaya kadar gelmezse cuma kan vermeye gidicem. hayırlısı olsun. adet ağrım çok var, aşırı akıntı var. olsa ne güzel sürpriz olurdu
allah gönlüne göre versin inşallah

ne güzel dilekler bunlar, bu ay hepimiz için yüz güldürücü olsun inşallah

Kızlar eger gebelik olsaysı silikte olsa cıkmaz mıydı 3 gun kala
canım değil 3 gün kala, bat günü veya daha geç zamanda bile idrar testiyle çıkmayabilir. geç döllenme durumu da her zaman için bir olasılıktır unutma.
bu konularda benim düsturum gecikene dek bekle, 1-2 gün gecikince idrar testi yap. negatifse bir iki gün daha bekle, kan testi yap. Daha da olmazsa kist vs ihtimaline karşın doktora görün, şeklinde. tabi adetlerin çok düzenliyse daha erken davranabilirsin. kısacası şimdiden umutsuz olma derim
Canım 25inde çatladı 24gecesi çok net gördüm ve 25inde kan geldi sonra bayağı siliklesti. Bugün bunlar bana biraz koyu geldi yarından itibaren başlıcam bakalım takip etmeye
galiba yeniden yumurtluyorsun. veya lh herkeste az da olsa bulunabilir de deniyor, bu testleri yapan arkadaşlar daha doğru bir bilgi verebilir. aslında en mantıklısı eşin uzakta değilse gün aşırı birliktelik bence. en garantisi..

İnşallah cnm .. her ay yeni bi ümit dayımın 32 sene sonra oldu bebeği 52 yaşında 6 aylık kızı var. Herşeyin vakti zamanı var rabbim evlatla imtahan etmesin yeterki

Evet canım düzenli benim bakalım pazar a kadar beklicem olmazsa kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…