- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ay evet o üçlüyü duydum. Sadece aslan pençesi aldım ama aceleden. Nasılsa yarın tekrar kan verecem. Bebiş varsa zarar da görmez 1-2 günde :)Soğan kürü 6 ay geçmeden yapma canım, onun yerine maydanoz kürü yap. o da rahmi temizler.
Aslan pençesi civan perçemi çoban çantası üçlüsünü iç o daha yararlı olur. Maydanoz kürüne bile gerek kalmaz
Amin canm sağolasın rabbim sanada nasip etsin sanada versin insallahKorunmadan da dinlenebilirsin. Kafandan attığın sürece bu konuyu korunup korunmaman önemli değil. Allah evladına uzun ömürler versin inşallah.
Amin inşallah. Isteyen herkes yaşasın bu duyguyu :)Amin canm sağolasın rabbim sanada nasip etsin sanada versin insallah
Haber vercem inşallah canım pek giremiyorum bu aralarSağol kuzum benim teşekkür ederim. Sizlerin desteği ve morali süreci bi nebze stressiz geçirmemi sağlıyor Allah razı olsun. İnternete belirtilerimi yazınca gebelikte çıkıyor adette, okadar birbiriyle aynıki ne üzülüyorum ne ümitleniyorum resmen arafta kaldım inşallah bu aydan yüzümüzde gülücekle çıkarız.
Ah kuzuum keşkeeee olsa bebiş. Bende seni merak ettim geçen gün yazdım dönüş alamadım dinleniyor heralde bakamıyordur diye düşündüm şimdi yazdığını görünce sevindim. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım merak etme herşeye değecek emin ol. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle merakta bırakma bizi
Aaaamiiiiin kuzum inşallaaah bu ay 28 kişinin adını yazalım şubatta bir günü bile boş geçirmemiş olalım inşallah
Korkudan sabah yapamadm:) dün bebetime yaptım negatif.valla ben yapıyorum hep negatıf cıkıo
kullanma hemen canım adet olunca kullan :)inşaallah olmazsın bebek vardırAy evet o üçlüyü duydum. Sadece aslan pençesi aldım ama aceleden. Nasılsa yarın tekrar kan verecem. Bebiş varsa zarar da görmez 1-2 günde :)
Benimde Fazla akıntı adet belirtisidir bende kimyasal geçirdiğim ay kuruydum :)Canim benim adete yakin cok akintim olurdu ama bu ay kupkuruydum ve hamile oldgumu ögrendim
Gel canımBende istiyorum kızım olsun bi bakayım topiğe
İnşşş yerlesme kanamasidir kuzumKızlaaarrrrr benim yumurtlamadan sonra 11 gün geçti. Bata 3 gün var. Dün ve bu sabah pembe akıntı vardı. Şimdide afedersiniz ama bi akıntı oldu ama sivi. Lavaboya gittim yine pembe ama dune göre biraz fazla. Hatta idrara çıktıktan sonra biraz daha arttı. Dünden beri adet belirtilerim vardı ama bunun yanında kasıkta anlık batmalarımda vardı halada var. Bu kanama neyin nesi anlamadım. Hep düzenli adet olurdm
O zaman soğan suyu içeyim. Adet olayım. Sonra da aslan pençesi yapayım :)kullanma hemen canım adet olunca kullan :)inşaallah olmazsın bebek vardır
Hadi hayırlısı canım yaaa bu ay için tam umudumu yitirmişken bi umut oldu ama tabi altından regl kanaması cikmazsaaaİnşşş yerlesme kanamasidir kuzum
Hayırlı sabahlar kızlar. Aşağıdaki testler ovulasyon Testlerim. 30 ocak sabah pik yapmıştı. Akşam aynı koyulukta oldu. 31 az siliklesmisti. Bugün yaptım yine aynı ilk günler yaptığım gibi siliklesmemis. Koyuya yakin derecede silik deyim. Acaba lh devam ediyor da yumurta catlamamis midir ?
Kızlar ben 15 gün soğan suyu yapacam. Tok karnına da aslan pençesi yapsam günde 1 bardak olur değil mı?
Benimde Fazla akıntı adet belirtisidir bende kimyasal geçirdiğim ay kuruydum :)
kızlar bu sabah gebelik testi yaptım
Canım ayın 30 undan sonra çatlamış görünüyor ben öyle anlıyorum çünkü silikleşmeye başlamış
Aynı anda iki kür yapma canım soğanla başla soğan bitince diğerini yap
Tamam canım. Soğan suyuyla adet olunca aslan pençesini yaparım :)
Benimde adete 1 haftam var ve akıntılarım var demekki bu ayda fos çıktı herkes hamile olacağını öğrendiğinde adet öncesi kuruydum diyor ooof
Ayyy gözün aydın canım benim süper çıkmış. Bat zamanımı yaptın gecikmen ve belirtilerin var mıydı ? İnşallah kan değerinde süper çıkar bebişin sana sımsıkı tutunur Şubat’ın ilk haberini senden aldık harikaaaa
Hayırlı olsunn :) bat gecmismiydi bir de kur filan uygulamış miydiniz?
Kuzum gözün aydın gördün mü bak hamilesinnnn:):) tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah çok çok sevindim
Çok teşekkür ederim kan vermeye gidicem inşallah vardırKuzum gözün aydın gördün mü bak hamilesinnnn:):) tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah çok çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?