- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Hadi beeeee hayırlısi canımmBenimde umutlar gelecek aya kizlarrr.regl oldummmm
Amin canın cümlemizeAyy en kısa zamanda kan testi yapayım çok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte darısı
AynennnHadi beeeee hayırlısi canımm
Benımde karnımda agrılar var ve sürekli çişim gelıoAynennn
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canımm
Amin canım teşekkür ederimhcg baya yüksektir şimdi :)) Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kizlar selamlar. Bugun eşim 2.kez spermiyogram testi yaptirdi. İlki ozelde koltuklu konforlu bir odadaymis ama eşim stres yapmisti az ornek vermisti, sonuclar düşük cikmisti. Bugunki de devlet hastanesinde tuvalette verilmis bunda da gerilmis fazla ornek verememis. Sonuclar cikmadi ama beklentimiz yok.
Burdan eşi yeterli/fazla ornek verebilen hanimlara çamur atmak istiyorum. Demekki sizin eşleriniz siz olmadan da takilabiliyor, benimki bensiz yapamiyor.........(ironi icerir, hatta hüzün)
Kizlar selam 30 ocakta batti adet olamadım hala bugün test yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2104403
Hamilemiyim sizce? Idrar sorunu yaşıyorum sürekli idrara çıkma hissi var iki gündür
hcg baya yüksektir şimdi :)) Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynisi bende de vardı ya özellikle gece çok bastiriyodu.Benımde karnımda agrılar var ve sürekli çişim gelıo
Allah bir yerden insana teselli veriyor canım bak esinde demek ki yıpranmış seninle bundan sonra hersey guzel olacak ona inan mutluluğunu kaybetme canimmAynenn. Çok iyi geldi bana. Eşim de ilk defa seni aylar sonra bu kadar güleç ve mutlu gördüm dedi. Bu bebek şeyine kendimi çok fazla kaptırıp farkında olmadan ona da çok fazla yansıtmışım
Başınız sagolsun canım Allah daha beter acılar yaşamatmasinGece yatmadan önce dua ettim Rabbim eğer hamileysem bana bir işaret ver rüyamda göreyim yalvarıyorum sana diye. Ama ben Reina saldırısında kaybettiğim rahmetli kuzenimi gördüm. Ona sımsıkı sarıldım ismini haykıra haykıra. Ama nasıl ağlıyorum ağıtlar yakıyorum anlatamambirkaç gün önce de 3 buçuk yıl önce vefat eden dedemi görmüştüm. Ona da öyle sarılmıştım. Kuzuuum yavruuum diye sarıldı o da bana. Kokusunu bile duydum dedemin aynıydı kokusu.
Bu başlığa pek uymadı kusura bakmayın kızlar. İçimi dökmek istedim sadece. Rabbim bana bir şekilde işaret verdi mi vermedi mi ben mi anlayamadım bilmiyorum
tebrik ederim kuzum lekelerin durdumu artık.evet hislerim boşuna değilmiş bunu anladım:)
Amin canım benim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAllah bir yerden insana teselli veriyor canım bak esinde demek ki yıpranmış seninle bundan sonra hersey guzel olacak ona inan mutluluğunu kaybetme canimm
Cinsiyet tahminleri ne alemde canim❤❤ bisy dedi mi doktorrr :) ne heyecanliiii
Durdu canım geceden beri bişey yok kan verdim şimdi 6 da çıkıcaktebrik ederim kuzum lekelerin durdumu artık.evet hislerim boşuna değilmiş bunu anladım:)
Bende senin gibi ovilasyon testi yapıcam bu ayTeşekkür ederim canım
Tam siliklesmeyi yakalamissin yani yumurtan çatlamış gorunuyor canım. En son yaptigin da negatf fakat az da olsa belirgin git gide belirginleşme olabilir sen degerlendirmeye devam et bence .Hayırlı sabahlar kızlar. Aşağıdaki testler ovulasyon Testlerim. 30 ocak sabah pik yapmıştı. Akşam aynı koyulukta oldu. 31 az siliklesmisti. Bugün yaptım yine aynı ilk günler yaptığım gibi siliklesmemis. Koyuya yakin derecede silik deyim. Acaba lh devam ediyor da yumurta catlamamis midir ?
merakla bekliyorum sonucunu canım haydi iyi haberlerle gelirsin inşDurdu canım geceden beri bişey yok kan verdim şimdi 6 da çıkıcak
Iki kuru bir arada yapmani tavsiye etmiyorlar canım bide sen sogan suyunu baya yapmistin sanki ara vermen daha iyi olur gibiKızlar ben 15 gün soğan suyu yapacam. Tok karnına da aslan pençesi yapsam günde 1 bardak olur değil mı?
İnşallah canımmerakla bekliyorum sonucunu canım haydi iyi haberlerle gelirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?