Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N nalyecetemtahin @sell-in kızlar bu sabah gebelik testi yaptım

Ayy gözünaydııınnnnn❤❤❤

Bu cok farkediyorsa evde yapip goturseniz acaba?
Harikasın yalnız :)

Kizlar selam 30 ocakta batti adet olamadım hala bugün test yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2104403

Hamilemiyim sizce? Idrar sorunu yaşıyorum sürekli idrara çıkma hissi var iki gündür

Daha ne olsuuunn :))))Selam vermis bebis

hcg baya yüksektir şimdi :)) Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cinsiyet tahminleri ne alemde canim❤❤ bisy dedi mi doktorrr :) ne heyecanliiii

Aynenn. Çok iyi geldi bana. Eşim de ilk defa seni aylar sonra bu kadar güleç ve mutlu gördüm dedi. Bu bebek şeyine kendimi çok fazla kaptırıp farkında olmadan ona da çok fazla yansıtmışım
Allah bir yerden insana teselli veriyor canım bak esinde demek ki yıpranmış seninle bundan sonra hersey guzel olacak ona inan mutluluğunu kaybetme canimm

Başınız sagolsun canım Allah daha beter acılar yaşamatmasin

Allah bir yerden insana teselli veriyor canım bak esinde demek ki yıpranmış seninle bundan sonra hersey guzel olacak ona inan mutluluğunu kaybetme canimm
Amin canım benim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Cinsiyet tahminleri ne alemde canim❤❤ bisy dedi mi doktorrr :) ne heyecanliiii

Yok canım gitmedim bidaha doktora önümüzdeki salı gidicem 12+1 de ama daha belli olmaz sanırım tahmin yok içimede doğan birşey yok. Gönül isterki kız olsun ama ne gelirse şansımıza :))

Tam siliklesmeyi yakalamissin yani yumurtan çatlamış gorunuyor canım. En son yaptigin da negatf fakat az da olsa belirgin git gide belirginleşme olabilir sen degerlendirmeye devam et bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…