Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kafamın rahatlaması için eşiminde dahil tüm testlerimi yaptırdım canım çünki burda takip sırasında kimyasal gebelik geçirip sonrasında çok uzun süre hamile kalamayanları okudum hepsinde araştırmaları sonucu birşey çıkmış ya eşlerinde ya kendilerinde ben bu ay yumurta takibine başladım

Ay Allah iyiliğini vermesin :)))) İsterse 5 yıldızlı otel konforunda olsun o psikolojiyle yapamaz. Günler öncesinden başlar o stres. “ dışardaki herkes bana garip bakacak utanıcam rezil olucam” stresi de çok etkiliyor öncesnde, o an da aklında o olduğu için konsantre olmuyor tabiki. Mesela bizde rahim filminde korkudan ve biraz utangaçlıktan kendimizi kastığımızda tüpler tıkalı gözükebiliyor birazda o sebeple anestezili yapıyorlar o mevzuyu onun gibi düşün
Arkadaşın dediği gibi kendilerinden yada eczaneden steril kap alıp evde görün o işi, ama onu da belli bir ısıda ve sürede teslim etme şartı var diye biliyorum dikkatli olmak lazım. Değerleri süper çıksa bile tedbiri elden bırakma takviyelere devam et

Çok teşekkür ederim kan vermeye gidicem inşallah vardır

Ayyy hadi bakalım çoook heyecanlııı bize de yaz mutlakaaa hamişlere eklemek için sabırsızlanıyoruuum

Benimde umutlar gelecek aya kizlarrr.regl oldummmm

Haydaaa nediyim bilemedim hayırlısı olsun canım ekliyorum Batını listeye inşallah gelecek ay verimli ve mutlu sonlu olur

Aynisi bende de vardı ya özellikle gece çok bastiriyodu.

Ayrıca şu çiş olayı aşırı canımı sıkıyor. Adet öncesi yarım saatte bir, uykumun en tatlı yerinde, sıcacık yatağımdan kaldırıyor ya beni cinnet geçiriyorum küfürler yardırıyorum içimden Bu gebelik belirtisi de olduğu için aşırı ikilemde bırakıyor ya asıl ondan muzdaribim hangisii hangisii diye düşünmekten kafayı yicem

ınnovitanın gebelik testine güvenilirmi arkadaşlar .zamanını bekliyorum yapıcam bir kaç gün sonra detayını hiç bilmiyorum

Evet canım ben ondan yapıyorum diğer testlere gör bir tık daha düşük görüntü kalitesi var mesela ikinci çizgin silik çıkarsa uzun uzun bakman gerekebilir gibi geliyor, hiç o aşamaya gelmedim ama bilgin olsun ben memnunum

Ağlama canım üzülme Allah korusun öyle birşey yoksa bile sebebiyet verirsin. Kan değerlerine düzenli baktır gerekirse başka bir yerde daha göster. Konuyla çok alakasız olacak belki ama bir tanıdığımız hamile doktor kendisne dış gebelik bu almamız lazım dedi üzüldü yıkıldı ama başka doktora gitti ve normal bir gebelik olduğunu öğrendi. Yani o doktora inansa stresten bebeğini de kaybedebilirdi yada bıçak altında kaybededebilirdi. Tabi bunlar ihtimaller doktorun doğru saptama da yapmış olabilir sen sadece tedbiri elden bırakma, değerlerine baktır Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın inşallah, ümit kesilmez !

21. Gün progesteron testinde eğer değerin 10 ve üzeri çıkarsa bu yumurtladığın anlamına gelir altında kalırsa yumurtan çatlamamış anlamına geliyor bildiğim bu şekilde düzenli adet görsen bile yumurtlamayabilirsin, yumurtlamadığın ay adet olmayacaksın diye birşeyde yok diye biliyorum kuzum

Çok sağol canım her türlü gebelik testi kullandım ama bu markayı hiç bilmiyorum.ovulasyon testlerinin yanında geldi .Ben bat çok yaklastinda yapayım en iyisi.sonra üzülmeyeyim. Adet olacakmışım gibi bel ağrılarım var bugün. Daha garanti 7 gün var .kafa dağıtmaya çalışıyorum onuda beceremiyorum pek

Yanlis dusunuyorsun bence canım
Cikmayadabilir
Canım bugün sabah idrar testi yapmıştım.şimdi baktım bi çizgi belirmiş çok hafif.önceki yaptıklarımda hiç çizgi oluşmazdı sabaha kadar beklese de.adete beş gün var

Eklentiler

• C8C06231-1C60-458E-BE84-2189C9AFEFD6.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
Canım sen bugün kan falanmı verdin benmi kaçırdım en son 2 çıkmıştı bekle demistim son durum ne
Yok canım bugün vermedim. Yarın kan verecem. Bugün de soğan kürüne başladım. Yarın değerim yükselmişse bırakacam. Soğan küründen sonra adet olunca da aslan pençesi aldım onu içicem

kızlar merhaba ovulasyon testınde cıft cızgıyı gormustum dun aksamı degerlendır demıstınız degerlendırdım yalnız ılk defa ılıskı sırasında acayıp bı agrı baskı hıssettım bu yumurtladım demek mı acaba neden boyle oldu anlamadım belım kasıklarımda agrı oldu sonra gectı

Canım bugün sabah idrar testi yapmıştım.şimdi baktım bi çizgi belirmiş çok hafif.önceki yaptıklarımda hiç çizgi oluşmazdı sabaha kadar beklese de.adete beş gün var

Yarın sabahta yap icinde rahatlasın :))
Geliyor galiba bebiş :))))
Benimde 4 gun kala silik cikti ama bekledikce daha da koyulasmadi mesela kurudukça cizgilesti iyice.

kızlar arada fark yok demi dün gece 9bucukta yaptığım test üstdeki altdakide 11 de yaptığım test.ben fark göremedim

Yarın sabahta yap icinde rahatlasın :))
Geliyor galiba bebiş :))))
Benimde 4 gun kala silik cikti ama bekledikce daha da koyulasmadi mesela kurudukça cizgilesti iyice.
Canım benim ilk etapta hiç çizgi çıkmadı.yani az önce baktığımda çok ince bi çizgi belirmiş.ya bilmiyorum yedi aydır deniyorum bilmiyorum oldu mu ki bu sefer.çünkü daha önce yaptıklarımda sabaha kadar da beklese hiç çizgi belirmezdi.inşallah olmuştur bu ay canım ya

İşte albi hatalı pozitif verdi bana bu sabahki doğru hem ilk idrarla yaptım hemde marka farklı ondan yok yani nasip artik
canım gormuyor musunuz diye ısrar etmiştin hatirladim seni bende israrla kan ver demiştim iste bu yüzden israrla ver demiştim hAyal kırıklığı oluyor sonra

7 şubattı demi canım bat.benim ovulasyon testlerinde tık yok.bugun yine dünün aynısı çıktı.bakalim bekleyelim
Evet cnm 7 şubat.. acaba kan versem çok mu erken olur ki? Sanırım 3-4 gün daha beklemem gerekiyor.. şuan t çizgisi c çizgisinden de koyu anlamadım gitti. Sen de takip et sürekli sabah ile öğle arasında bile çok büyük farklılıklar olabiliyormuş ben de yeni öğrenmiş oldum.

Eki Görüntüle 2104552 kızlar arada fark yok demi dün gece 9bucukta yaptığım test üstdeki altdakide 11 de yaptığım test.ben fark göremedim

Alttaki daha silik canım

Insallah vardir bebegin.
En sagliklisi sabah ilk idrarla yapman tekrar test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…