Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silinmiş canım. 31 ocakta çatlamış sanırım. Yakalamışsındır inşallah

Benim bağırsak mide hareketlenmesi hariç diğer belirtiler var ve dediğin gibi bunların hepsi adetten öncede olduğu için kafam karışık zaten lh testlerimde negatif

Canım yoluna girer merak etme dert etme tedaviyle takviyele halledersiniz. Ayrıca boşanmakta neymiş iyi günde kötü günde adım attınız yola. Allah beterinden korusun. Problem sende olsaydı eşin senle boşanmak isteseydi eksik hissetmezmiydin kendini özgüvenin kalmazdı. Hiç böyle şeyleri aklına bile getirme güzel şeyler düşün,umutsuz olma, doktorların hiç ihtimal vermediği insanlar bile çocuk sahibi oluyor herşey Allahtan, duanı eksik etme herşey yoluna girecektir

Benimde öyle diken üstündeyim tüm gün ama gelen giden yok. Hatta tuvalette zorluyorum biraz gelir mi diye ı ıh hiçbişey yok
dimi aynen. devamlı ağrı var gelcek gibi iki gündür ama gelmedi. onun yerine akinti cok. gelcek gibi olup gelmeyince degisik oluyor

dimi aynen. devamlı ağrı var gelcek gibi iki gündür ama gelmedi. onun yerine akinti cok. gelcek gibi olup gelmeyince degisik oluyor

Evet benimde bugün gecikmenin 2. Günü göğüslerim ağrıyor adetten 1gün önce ağrıdı gibi arada çok hafif belime ağrı saplanıyor ama onun dışında bi durum yok. Dediğin gibi akıntı bende de epeyce var. Ama testlerim negatif

test yapmadım ben. testler beni strese sokuyor çünkü. göğüslerim de baya fena benim ama her adet zamanı böyle oluyordu. aslında en iyisi gidip kan vermek ama az gecikti diye gidesim de gelmedi. sonuç beklemek de zor çünkü. bence biraz daha bekleyelim gelmezse kan veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…